Toshiba satellite l10-102 bilgisyarım var.Format attırmam gerekiyordu.Bende artık bu işi öğrenmeliyim dedim ve kargo ile format cd si sipariş ettim.Cd geldi ama cd yi takıyorum.İçindeki bölümleri gösteriyor.Anlamadım format cd sini takıncaböyle olmaması gerekiyor.Arkadası bayrama denk geldiği için aldığım yerede soramadım.Sanıırm bana yanlış bir şey gönderdiler.Sizce?
valla bu tür şeyleri bilmiyorsan işi bilenlere bırak..
hurda bi pc al ona dene
ama yanlıslık varsa önce orayı ara..
bilgisayarı cd den başlatacaksın. açılışta biosa girip bu ayarı yaparsın.
quote:
Orijinalden alıntı: sezgin0593
Toshiba satellite l10-102 bilgisyarım var.Format attırmam gerekiyordu.Bende artık bu işi öğrenmeliyim dedim ve kargo ile format cd si sipariş ettim.Cd geldi ama cd yi takıyorum.İçindeki bölümleri gösteriyor.Anlamadım format cd sini takıncaböyle olmaması gerekiyor.Arkadası bayrama denk geldiği için aldığım yerede soramadım.Sanıırm bana yanlış bir şey gönderdiler.Sizce?
anlamayacak birşey yok format cdsını dıreck takarsan ıcını gosterır zaten
en güzeli bilen bir arkadaşını çagır yanında format atsın sonra ögrenmiş olursun görerek ögrenmen daha faydalı yoksa karıştırırsın hiç bilmiyorsan :) driverları yedekle bide xp yüklüceksen
bu işi bilenlere bırakmak lazım ..............verilerinin hepsini kaybedersin sonra da üzülürsün
aldığın cdyi tak. bilgisayarı resetle. açılırken F12 tuşuna bas sürekli. çıkan menuden cd den başlatmayı seçmen lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme