Şimdi Ara

Toshiba dızustu bılgısayarda webcam sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshıba A200-1BP dızustu bılgısayarıma xp yukleyınce hem webcam hemde mıkrofon sorunu oldu.webcamı calıstırmaya calısınca hata verıyo ve webcam drıver open faıl dıyor.aygıt yonetıcısınden kurmaya calıstım ama olmadı.yardımcı olabılecek arkadaslara sımdıden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizma76 -- 4 Şubat 2008; 16:15:24 >

• Muhtemelen donanımsal bir hata laptopu servise götür bence
  • bılgısayara xp yukledıkten sonra webcam de bu tur bı sorun ortaya cıktı.yanı donanımsal bı sorun yok.gercekten yardımcı olacak arkadasların cevaplarını beklıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Monster[CI]

Muhtemelen donanımsal bir hata laptopu servise götür bence
  • kimseden bi cevap yokmu arkadaslar
  • kardes ben dede a200 23u var xp yükledim aynı camera ve ses sorunu verdi bi kaç gün denemek için kullandım ama pek bi fark yok xp ile vista arasında
    vista sadece açılıp kapanırken biraz yavas buda şarzı çok yiyo
    vistayı tercih ederim
  • Vista'da cihaz uyku konumundan döndüğünde ya da direk kendi kamera programı çalıştırıldığında "Locked by another application" hatası il karşılaşılıyor
    Yahoo messenger programında ise "The webcam is not connected" hatası veriyor.

Bu sorun tamamiyle Vista'dan kaynaklıdır. Sorunu düzeltmek için müşteri Microsoft'tan hotfix talep etmelidir. Hotfix herkes için kullanıma açık değildir sadece
    talep edilen kişiye gönderilir.

Hotfix talep formu = http://go.microsoft.com/?linkid=6294451

Hotfix detaylı açıklama =http://support.microsoft.com/kb/931812

Sorunun detaylı açıklaması =http://support.microsoft.com/kb/938315

quote:

Orjinalden alıntı: karizma76

toshıba A200-1BP dızustu bılgısayarıma xp yukleyınce hem webcam hemde mıkrofon sorunu oldu.webcamı calıstırmaya calısınca hata verıyo ve webcam drıver open faıl dıyor.aygıt yonetıcısınden kurmaya calıstım ama olmadı.yardımcı olabılecek arkadaslara sımdıden tesekkurler

• arkadaşım bendede a 200 14 d var.bucihazdada xp yükledigimde direverslarda sorun var.toshiba vistaya döndükten sonra müşterisin xp tercih etmesini istemediginden herhalde alete xp yüklenemez hale getirmiş.bundan dolayı bi daha toşhiba asla
  • toshibanın tavsiye ettiği ve kulanıcılarının kullanmasını istediği işletim sistemi vista home premium dur.

xp döndürmek isterseniz şayet bıos versiyonunu xp çevirdikten sonra drivers larını toshiba sitesinden bulabilirsiniz. Toshiba xp kullanımını istemeseydi şayet kendi sitesinde xp driver ları yayınlamazdı. bende a200 agh kullanıcısı olarak bu yöntem ile yükledim ve 4 aydır sorunsuz olarak kullanıyorum. bence az daha araştırmalısın.

quote:

Orjinalden alıntı: togi94

arkadaşım bendede a 200 14 d var.bucihazdada xp yükledigimde direverslarda sorun var.toshiba vistaya döndükten sonra müşterisin xp tercih etmesini istemediginden herhalde alete xp yüklenemez hale getirmiş.bundan dolayı bi daha toşhiba asla

• bende a200-1vl var. vista kullanıyorum ama bende de aynı sorun var. az önce toshibanın sitesinden chiconynin driverını indirdm.artık hata mesajı vermiyor ama hiçbişey de göstermiyor.bi işe yaramadı anlıycağın
  • P200D-11L Sayfasında da paylaşmıştım sanırım burda da paylaşsam iyi olacak aşağıdaki güncellemeyi indirdikten sonra problemim çözüldü. Problem vistadan dolayı kaynaklanıyormuş. Usb portların çakışmasından diye duydum. Dosya resmi bir siteden alınmıştır güvenle kullanabilirsiniz.

Burdan indiriniz
  • indirdim hoca dediğini bakalım nolcak ayrıca pc yi kastı biraz gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: izeg

P200D-11L Sayfasında da paylaşmıştım sanırım burda da paylaşsam iyi olacak aşağıdaki güncellemeyi indirdikten sonra problemim çözüldü. Problem vistadan dolayı kaynaklanıyormuş. Usb portların çakışmasından diye duydum. Dosya resmi bir siteden alınmıştır güvenle kullanabilirsiniz.

Burdan indiriniz

izeg arkadaşım çok teşekkür ederim bu güncelleştirmeyi yükledikden sonra bu sorunumdan kurtuldum..
    Saygılar
  • arkadaşlar a210 11c aynı sorun bendede var "Locked by another application"
  • quote:

Orijinalden alıntı: izeg

P200D-11L Sayfasında da paylaşmıştım sanırım burda da paylaşsam iyi olacak aşağıdaki güncellemeyi indirdikten sonra problemim çözüldü. Problem vistadan dolayı kaynaklanıyormuş. Usb portların çakışmasından diye duydum. Dosya resmi bir siteden alınmıştır güvenle kullanabilirsiniz.

Burdan indiriniz

hocam sayfa bulunamadı bi daha yükleyebilirmisin?
  • arkadaşlar bu sorunu su an bende yaşıyorum sorun çözüldümü eğer çözüldüyse biri anlatabilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.