benim bir sorum olacakti simdi ben Avrupadan bakiyorum Astra 19.2/Türksat 42.E ,Canak Anten
Tv direkt bagli DVB-S2 üzeri ,
simdi otomatik kanal arama yapiyorum sifresiz kanal arama 530 tahane kanal cikiyor su TRT 3 birde TRT 1 sifrelli oldugu icin cikmiyor .
sonra türksat transpondere giriyorum 11.918 V gene arama yapiyorum bu sefer ama + sifrelli kanal diye sonra bu TRT1 ile TRT3 cikiyor . kanalTürk 2 tahane cikiyor bir tahanesi zayif sinyal
sonra kanalari ayarladiktan sonra 1 satt süriyor bu TRT 3 (33 numarada ) zep yaptikdan sonra kanali kayiyor radio kanalina . neden oluyu bu yahuu .
sonra baska problem KanalTürk 2 tahane cikiyor bir tahanesi zayif sinyal bir tahanesi güclü sinyal (45 nummarada ) simdi ben güclü sinyali olan KanalTürk 45 numarada kayit yaparsam sonra tv üzeri zep yapinca bu da radio kayiyor . ama zayif sinyali KanalTürk kanalini 45 numaraya kayit edince bir sey olmuyor neden ?
bir de Mehtap kanal kayiyor .
normalde Trt programlarin Frquenz 11.919 V ama benim Toshiba Tv de transponder de 11.918 V var simdi bunun icin olabilir mi ?
Simdi sizde böye bir problem var mi Toshiba veya Samsung Tv lerde DVB-S2 üzeri .
Sonra Kanal editor yokmu bu Toshiba 40TL seri ler icin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme