Şimdi Ara

Toshiba DVB-S Türksat 42E TRT 3 probleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim bir sorum olacakti simdi ben Avrupadan bakiyorum Astra 19.2/Türksat 42.E ,Canak Anten

Tv direkt bagli DVB-S2 üzeri ,

simdi otomatik kanal arama yapiyorum sifresiz kanal arama 530 tahane kanal cikiyor su TRT 3 birde TRT 1 sifrelli oldugu icin cikmiyor .

sonra türksat transpondere giriyorum 11.918 V gene arama yapiyorum bu sefer ama + sifrelli kanal diye sonra bu TRT1 ile TRT3 cikiyor .
    kanalTürk 2 tahane cikiyor bir tahanesi zayif sinyal

sonra kanalari ayarladiktan sonra 1 satt süriyor bu TRT 3 (33 numarada ) zep yaptikdan sonra kanali kayiyor radio kanalina . neden oluyu bu yahuu .

sonra baska problem KanalTürk 2 tahane cikiyor bir tahanesi zayif sinyal bir tahanesi güclü sinyal (45 nummarada ) simdi ben güclü sinyali olan KanalTürk 45 numarada kayit yaparsam sonra tv üzeri zep yapinca bu da radio
    kayiyor . ama zayif sinyali KanalTürk kanalini 45 numaraya kayit edince bir sey olmuyor neden ?

bir de Mehtap kanal kayiyor .

normalde Trt programlarin Frquenz 11.919 V ama benim Toshiba Tv de transponder de 11.918 V var simdi bunun icin olabilir mi ?

Simdi sizde böye bir problem var mi Toshiba veya Samsung Tv lerde DVB-S2 üzeri .

Sonra Kanal editor yokmu bu Toshiba 40TL seri ler icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.