Şimdi Ara

Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
521
Cevap
8
Favori
44.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mağazada here drive var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablet iyi ama çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Mağazada here drive var

kardes here drive windows phone için bu makina normal win 8.1
  • Bu makinada normal masaüstü ve laptop ta olduğu gibi bios var ise flash bellek ile bildiğimiz win 8.1 pro ya da win 7 ultimate kurulması gerek değilmi?
  • recovery, wimboot v.s. ile uğraşmaya gerek kalmadan biostan usb den boot edip usb flash bellek ile rahatlıkla win7/8/8.1 kurulamazmı?
  • Ben çok uğraştım ama kuramadım. Boot ekranında dokunmatik çalışmıyor mouse veya klavye de takılamadığından bir türlü kurulum ekranına geçemedim
  • cuma siteden sipariş verdim

Sipariş Durumu: Siparişiniz Ankara (Nata Vega) mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor.

Ne hazırlıkmış be yav
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    Neden klavye takılamıyor hocam? Görmüyor mu alet?
  • balistik81 kullanıcısına yanıt
    Klavye takılıyor ama usb den Windows 8.1 kurarken usb yuvasına flash bellek takılı olduğundan başka bir cihaz takamıyorsun. Ben usb den Windows 8.1 kurulumu için söylemiştim
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    O zaman 2 ihtimal var

1-) USB hub ile denemek
    2-) Bluetooth klavye ile denemek
  • Bugün çoklu otg kablosu aldım windows 8.1 flashbelleke yazdırdım ama bitürlü kurulum ekranına gelemedim flashbelleki biosta nasıl gösterebilirim ?
  • balistik81 kullanıcısına yanıt
    Perşembe sipariş vermiştim, vatan'ın sitede kargo bilgisi görünmemesine rağmen bugün tableti aldım.

Tableti şarja taktım ama henüz açılmadı, ya pili boşalmış yada bir sıkıntısı var aletin.
  • koppa kullanıcısına yanıt
    açıldımı hocam?
  • haqqus kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam normal 8.1 içinde var

• USB yi taktıktan sonra açma tuşuna ve ses açma tuşuna aynı anda bas. Bios menüsü gelince orada Usb yi tanıdıysa görebilmen lazım.
  • maalesef olmuyor bitürlü flashbelleki görmüyor yapanlar nasıl yaptığını anlatırsa bizde ona göre yababiliriz belki
  • fat32 denedinmi belleği?

• navigasyon olayını çözebilecek ark yokmu igo 8 denedim gps görmüyor
  • koppa kullanıcısına yanıt
    Windows 7 USB DVD Download Tool bu programla tr_windows_8.1_with_update_x64_dvd_6051507 bunu yazdırdım ama flashbelleki görmüyor birtürlü nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bunlar yetmiyomuş gibi birde yanlışlıkla herşeyi sildik yedek medek hiç bişey kalmadı açılmıyor şuan tablet :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDLoCK

Windows 7 USB DVD Download Tool bu programla tr_windows_8.1_with_update_x64_dvd_6051507 bunu yazdırdım ama flashbelleki görmüyor birtürlü nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bunlar yetmiyomuş gibi birde yanlışlıkla herşeyi sildik yedek medek hiç bişey kalmadı açılmıyor şuan tablet :(

Rus forumunda bir anlatım var ama bi bak istersen. Benim pek bilgim yok

http://4pda.ru/pages/go/?u=http%3A%2F%2Ftranslate.googleusercontent.com%2Ftranslate_c%3Fdepth%3D1%26rurl%3Dtranslate.google.com%26sl%3Dru%26tl%3Dtr%26u%3Dhttp%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%253Fshowtopic%253D498092%2526view%253Dfindpost%2526p%253D31655106%26usg%3DALkJrhiXBelblPxg4uIkk49RhCjxboqRjg

Sistem dilin rusçaya dönebilir uyarayım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.