Şimdi Ara

Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
8
Favori
44.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wimboot yapmayı ben de denedim ama ingilizcem iyi olmadığından yapmadım. Türkçe açıklama olursa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundar

Wimboot yapmayı ben de denedim ama ingilizcem iyi olmadığından yapmadım. Türkçe açıklama olursa çok iyi olur.

tr_windows_8.1_with_update_x86_dvd_4048372.iso dosyasını indirip elinizin altında hazır bulundurun anlatımını yakında yapacağım. zira bu iso dosyasını bulmak çok zahmetli bir iş. Ben bayağı bi aramıştım.
  • Dosyayı bulup indirdim. Şimdi sizin yapacağınız anlatımı bekliyorum.
  • Bende takipteyim wimboot anlatımınızı, şimdiden çok teşekkürler.
  • heyecanla takipteyiz bekliyoruz
  • Vatan da 400 TL almaya değer mi
  • 1 hafta önce 555tl'ye almıştım. Dün de 399'dan 4 Ad. daha aldım. Benimki iş amaçlı tabi. Ama uygun fiyat bence.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/wt8-encore-intel-atom-z3740-186ghz-2gb-32gb-8-bt-cam-win8.html

lenovo miix , asus falan ararken dün gözüme çarptı. vatanda bayağı bir indirimde teşhir falandır die netten sipariş vermedim gittim mağazadan aldım.
    Bu toshibanın 1 önceki nesil windows tableti ama yeni encore 2dan donanım olarak üstün belleği 2 gb(çok önemli).

casper reder falan saçma sapan markalardan kötü değildir sanıyorum derken en önemli olay tabi ki, mobil bir cihazın pil ömrü
    web surf ufak tefek işlerle sanıyorum 7-8 saat arası gidiyor , ekranın görüş açıları çok iyi yalnız maksimum parlaklığı bir ipad değil.
    dahili belleği oldukça ufak kalıyor ama yarısı neredeyse recovery bölümüne gitmiş onuda silip toplamanın yolu varmış ama ben sd kart alacağım.
    performansa gelirsek, internet explorer normal bir masaüstü pc gibi akıcı , androidle kıyas kabul etmez, normal bir windows pc de ne yapılıyorsa bunda yapılabiliyor.
    sadece sunspider testi yaptım 410 gibi çok iyi bir değer verdi. Hoparlörlerini hiç beğenmedim, kasa tamamen plastik onu da beğenmedim.
    Performansına bayıldım sanki tablet değilde ufak bir laptop,arkada youtube açıkken office açtım, pdf açtım, battery meter 8s10dk pil var diyordu(%95).

fiyatı 398 tl gibi bence şahane. En azından dışarda çıkarınca arkasında casper yazmayacak

• Dayanamadim internetten siparis verdim bende. Bazı kriterlerim var umarım karşılar da iade etmek zorunda kalmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GPS programı olarak ne kullanıyorsunuz

• Arkadaşlar cihazı yeni aldım ama kamera programını açtığımda arka kamera açılmıyor, koyu bi ekran geliyor. Ön kamerada ise problem yok. Neden böyle yapar.

• kılıf işini pahalıya kaçmaya gerek yok, vatanda trust kılıflar var sadece kamera kullanamyacaksınız 19tl tam oturuyor.
    Bugün biraz daha kullandım , android ios falan hikaye bildiğin windows laptop gibi çalışıyor

Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet

• quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

kılıf işini pahalıya kaçmaya gerek yok, vatanda trust kılıflar var sadece kamera kullanamyacaksınız 19tl tam oturuyor.
    Bugün biraz daha kullandım , android ios falan hikaye bildiğin windows laptop gibi çalışıyor

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın, başlat menüsü için "IObit Start Menu" mu kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amd64x2

quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

kılıf işini pahalıya kaçmaya gerek yok, vatanda trust kılıflar var sadece kamera kullanamyacaksınız 19tl tam oturuyor.

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın, başlat menüsü için "IObit Start Menu" mu kullanıyorsunuz?

classicshell
  • Bu tableti hangi teknolojik marketten en uygun fiyata alabilirim arkadaslar

• Arkadaşlar şu an tablette hiç ekstra program olmamasına rağmen 3.64 gb boş alan var ve bunada office yüklenemiyor.Ne yapmam lazım.
  • Mbiwa M kullanıcısına yanıt
    Bu gun vatan mağazasında 399TL idi hala. Internetten kaldırmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Bu gun vatan mağazasında 399TL idi hala. Internetten kaldırmışlar.

Yarin gitsem bulabilirmiyim acaba

• Biri vatandaki tüm stokları çekmiş. Bu akşamüstü arkadaş uğramıştı mağazaya öyle demişler. O fiyata durması zor olurdu zaten. Şu an mağazalarda teşhir ürünlerini satıyorlarmış sanıyorsam biraz garantide uğraşırım diyorsanız alın. Ya da bitik pili dert etmiyorsanız.
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Bende tüm windows güncellemeleri yüklü üstüne de office 2007, norton 360 ve birkaç program daha kurdum yine de 5 GB boş alan kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.