Şimdi Ara

Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
8
Favori
44.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bahsettiğiniz uygulama touchmousepointer uygulaması ise touchpad gibi çalışıyor. Ayarlara girdiğinizde tam ekran olma ayarı var.

Kablo olayını tam hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim tabletlere uygun 8" bluetooth klavyeli kılıf nerden bulabiliriz

• luix kullanıcısına yanıt
    bence burdan alın yurtdışındakilerde türkce harfler olmuyor
  • peki varmı hocam türkiyede bu klavyeli kılıflardan, iki gndür internette arıyorum ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luix -- 25 Şubat 2015; 12:32:46 >
  • Pazar gunu Vatan dan.
    Reeder A8iq aldım-299 TL

2-3 saniyelik kasılmalar oluyor.
    Sonra kendiliğinden duzeliyor.
    Her gun 3 sefer oluyor bu kasma isleri.

Toshiba VatN da 499 TL

Reeder i Vatan'a iade edip,
    üstüne 200 TL vererek Toshiba almaya deger mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seriyye S kullanıcısına yanıt
    bence değer toshiba en azından 2gb ram var. adı yeter zaten kalitesi ortada.

bende casper t8wi verip aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luix -- 27 Şubat 2015; 15:36:58 >
  • Windows 8 mi var yoksa 8.1 mi var ?
    Windows 10 gelirmi?
    Çözünürlük düşük gibi?
    Arka kamera 8 MP mi memnunmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

Windows 8 mi var yoksa 8.1 mi var ?
    Windows 10 gelirmi?
    Çözünürlük düşük gibi?
    Arka kamera 8 MP mi memnunmusunuz?

Windows 8.1 var. Microsoft 7" üstü tüm cihazlara windows 10 vereceğini açıklamıştı. O yüzden büyük ihtimal bizim cihazlar da alır.
    Ben kamerasını şimdiye dek hiç kullanmadım ama kamera çözünürlüğü iyi diyemem.
  • ben cihazdan mcafee yi sildim silerken office yükleniyordu. sonra kernel security check failure hatası aldım tablet yeniden başladı. sonra tableti sıfrlayayım dedim ama bu sefer de medya ekle bazı dosyalar eksik dedi.

mcafee'yi silme sebebim c de hiç yer kalmamış olmasıydı ki bilgisayara hiç birşey yüklemedim daha 3-4gün oldu alalı. sadece windows güncellemelerini yükledim birde office yükledim ama c doldu hemen bende anlamadım. bugün-yarın vatana vericem iade istesem yaparlarmı acaba.
    Ben aldığımdan beri 3-4 kez recovery yapmışımdır. Her recovery den sonra da gereksiz gördüğüm kurulumları da kaldırıyorum (mcafee dahil) ama şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım. Acaba yanlışlıkla recovery dosyalarına mı zarar verdiniz bilmiyorum.
    Ben öğretmen olduğumdan tableti aktif kullanıyorum. Birçok ta program kurulu (norton 360, Office 2010 vs.). Yer sorunu yaşadığım için 1 tane 64GB micro SD kart aldım. Kurulumu özelleştirilebilen programları oraya kuruyorum. Windows güncellemelerini de yapmıyorum. şu anda C de 5 GB boş yer var.
    Anladığım kadarıyla yeni almışsınız. Eğer vatan bilgisayardan aldıysanız14 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

"Mesafeli satışlarda 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereği, Tüketicinin hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin alışverişe konu ürünü teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde, ön bilgilendirme ve sözleşme niteliğindeki metinde yazılı olan usul ile cayma bildiriminde bulunarak sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu, cayma hakkı kullanımı kapsamında tüketicinin almış olduğu ürünü iade edebileceği veya değiştirebileceğini ve cayma bildiriminin satıcı veya sağlayıcıya ulaşması tarihinden itibaren 20 gün içerisinde Vatan Bilgisayar olarak malı geri almayı taahhüt ederiz.

Almış olduğunuz ürünü iade etmek veya değiştirmek istemeniz halinde, ürünün size ulaştığı tarihten itibaren 14 gün içinde tarafımıza ürünü iade etmek istediğinize dair bildirimde bulunmanız gereklidir. Bu bildirimi 444 56 56 numaralı çağrı merkezimize yapabilirsiniz."

Ben de Toshiba WT8 A 102 Encore Intel Atom 8" tabletim için 1 aydır klavyeli kılıf bakıyorum fakat Türkiye'de işe yarar kaliteli ve uygun kılıf yok malasef bu tabletler için.

yabancı alışveriş sitelerinde ise sizin tercihlerinizin aynısını ben de amazon'da bulmuştum. Aşağıdakiler:

http://www.amazon.com/IVSO-WT8-B32CN-Ultra-Thin-Bluetooth-Portfolio/dp/B00LX8VNB8/ref=pd_cp_pc_1

http://www.amazon.com/IVSO-Bluetooth-Keyboard-Portfolio-DETACHABLE/dp/B00K0LCPQ6

Bu kılıflar görüntü itibariyle şu ana kadar Türkiye'de incelediğim tüm 8" klavye kılıflardan daha kaliteli duruyorlar. Ayrıca kablolu bağlantı değil bluetothlu olması da bir avantaj. Daha önce amazon'dan ya da faklı bir yabancı siteden alışveriş yapmadım. Gümrük v.s. olaylarıyla ilgili problemler yaşamamak için.
    Fakat bu kalavye-kılıflardan almayı düşünüyorum. Evet Türkçe değil ama yapacak birşey yok sanırım. "ı"ları "i" yazarız biz de ne yapalım. "Canım sıkıldı" cümlesine elveda ederiz :)
    Neyse şaka bir yana ben İngiltere'deki bir arkadaşıma bunlardan aldıracam. gelirken de getirecek. Başka yol bulamadım toshiba wt8'lere klavye kılıf konusunda.

YİNE DE 8" tablet kullanan arkadaşlara soruyorum. Linklerde gördüğünüz kılıflar kalitesinde Türkiye'de bulunabilecek klayeli kılıf varsa haberdar edin lütfen. En azından Türkçe klavye seçeneği önceliğimiz. Bu önceliği aradan çıkarmak istemiyorum şu an.

• arkadaslar selamlar

cihazin wifi cekimi ile ciddi problemim var , telefon ve diger laptopumun iyi sinyal aldigi yan odada Toshiba az sinyal yakalayabiliyor. Wifi ve guncel suruculerini aradim ancak Toshiba sitesinde cihazla ilgili surucu sayfasini bulamadim

• @gundar hocam bişey soracaktım;

recovery dosyasını usb flash diske kopyaladıktan sonra tabletteki recoveryi silsek, ileride sıfırlamak istediğimizde usb flashı takıp sıfılayabilirmiyiz cihazı.

yada sistemi usbye yedekleyip, silsek recoveryi yanlış bişey yapmış olurmuyuz.
    önceki sayfalarda bayağı birşey yazmışsınız, boot, img. vs vs ama anlamadım desem yeridir.
    Recovery Yani kurtarma dosyasını usb ye yedekleme şansımız var. Bunu windowsun içinden yapıyoruz ama şu anda nasıl yaptığımı hatırlayamadım. Yedek yaklaşık 15 GB tutuyor. 16 GB lık bir USB işini görür. Hatta ben yedekledikten sonra recovery bölümünü sildim böylelikle yaklaşık 5GB alan daha kazandım. İstediğim anda tekrar usb den recoveryi yükleyebiliyorum.
  • recoveryi direk kopyala yapıştır olmaz heralde, kurtarma diski oluştur deyip mi yapacaz acaba, neyse araştırayım biraz daha pek bişey bulamadım bu konuyla ilgili ama bakayım tekrardan.

çok teşekkürler sağolasın
    Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Kurtarma
    burdan deneme yap. olması lazım
  • Merahaba Arkadaşlar,

Bİldiğimiz gibi cihazda bir adet micro usb girişi var hem şarj için hem otg için kullanılıyor. aranızda Y kablo denilen hem otg olarak kullanırken hemde şarj olmasını sağlayan kablo çeşidini kullanan varmı? Öneri yapabilirmi bize bizde edinelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/Windows-8-1-WimBoot/td-p/574620
    Arkadaşlar, şurada yani toshiba forumlarında tablete wimboot kurarak windows 8.1 toplam alanının 3 gb civarına düşürülmesi adım adım anlatılmış. Biraz karışık görünüyor. Yalnız ingilizcesi olan biri şunu çevirebilirse çok ama çok hayır duası alır benden ve sanırım bu tableti kullananlardan. Şu tablet bana göre her şeyiyle mükemmel sadece kullanılabilen alanı çok az. O da win8'den kaynaklı. Ama işte adamlar ona da bir çare üretmiş de içerik ingilizce...

Aldığım günden beri wimbootla kullanıyorum gercekten çok iyi birşey. Yakın zamanda kendi websitem üzerinden detaylı anlatım yapacağım burada linkini sizinle paylaşacağım.

• netfaruk N kullanıcısına yanıt
    İncelemenizi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.