Şimdi Ara

Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
8
Favori
44.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaslar kullanici arkadaslara bir kac sorum olacak.. Bu tableti yada ainol inovo w8 modelini yada lenovo fiyat dusururse mix tab ini almayi dusunuyorum ay sonunda.
    1-) tab ta bluestacs kurup clash oynayacagim kac saat batarya performansi verir
    2-) arka kamera performansi ve on kamera performansi nasil ? Aksam Skype falan actigimda dusuk isikta iyi goruntu alabilirmiyim ?
    3-) 32 gb tan 8 gb kullaniciya kaliyormus servisinde bunu cozdurmek mumkun mu? Ainol vb markalarda da kurtarma bolumu var fakat 22 gb kullaniciya kaliyor..sd kart alacam yanina AMA exe leri SD karta kuramayiyoruz sanirim.. Simdiden cvb lar icin tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya ömrü çok iyi 6-7saat gidiyor. staylus kalem olsa çok çok iyi olacakmış.
    Kamera performansı kötü
    Gps çok bir işe yaramıyor.
    Harici dc girişi olmaması kötü
    Harici Hdd sıkıntısız çalışıyor.
    Evet 8gb depolama kalıyor ve sd kartı hızı çok iyi değil exe dosyaları sd karta kuruluyor.
    Windows tabletlerin en iyi yanı hdmı performansları uygulama için almayın yok market çok sınırlı
    Bu yüzden daha masa üstü şeklinde kullanılabilecek Klavyeli 10.1 tabletler daha mantıklı gibi
    Uygulama için kullanacaklar android tab s 8,4 güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolomonT

Şuan tabletten yazıyorum 1 haftadır kullanıyorum gerçekten çok memnunum kullanımı vs çok kolay ekranda alışmak konusunda bir sıkıntı çekmedimm .. yazı yazması da kolay gibi geldi ama yatay ekranda keşke biraz daha büyük olsaydı diyor insan yazı yazarken.. günlük kullanım için tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Oyun dahil tabi fazla büyük olmayan oyunlar nfsu2 san Andrés ve league of leğen World of warcraft gibi. . taşınması çok kolay her yere sığıyor. Tavsiye ederim alacaklara soruları olan varsa yazsın cevaplamaya çalışayım saygılar..

Bilgi için teşekkürler.
    Bu tablet Hearthstone gibi bir kart oyununu çalıştırabiliyor mu?
  • hafıza kartı ne tavsiye edersiniz? şimdilik nokia 5800'dan kalma 8gb'lık hafıza kartını kullanıyorum. çok fazla bakmadım kart performansına ama pek yavaş gibi değil. en az 32 gb uygun fiyatlı bir ürün önerebilir misiniz? hızlıal'da 40 lira'yahttp://www.hizlial.com/toshiba-32gb-uhs-1-class-10-profesyonel-micro-sd-kart-bellek/10157654 bu var. işimi görür mü sizce?
  • hafıza kartı olarak mutlaka class 10 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Merhaba hocam bende öğretmenim ve önceden ipad ve android kullanmış biri olarak şu an windows tablet kullanıyorum. Sizin için tavsiyem işletim sisteminin artılarını ve eksilerini bir liste olarak yazın bir kenara o zaman göreceksiniz neye ihtiyacınızın olduğu.

Ben ipadimi kullanırken kablosuz olarak projeksiyona bağlayıp tahtaya yansıtıp ders anlatıyordum. Parayla uygulamalar satın aldım jailbreak yapana kadar. Konu anlatım videoları yapıyordum. Notes plus uygulamasıyla yazılı soruları hazırlıyordum ki notes plus ipad için en iyi not uygulamasıdır bence. Tabii ki çıktı alamıyordum. Yazılı kağıdını hazırladıktan sonra pdf olarak kaydedip kendime mail atıp okuldaki bilgisayardan çıktı alıyordum. Analizler evraklar hazırlamak için keynote, pages yüklemiştim ama ipad olsun, android tablet olsun. Ofis işleri anlık düzenlemek için uzun dosyalar çalıştıramıyordum.

Android cihaz kullanırken yine kablosuz olarak yaptığım sunumları yansıtarak ders anlatıyordum. Pdf kitaplarım vardı. Gerektiğinde notlar alıyordum. Yine çıktı almak sıkıntıydı. Yine aynı yolu kullanıyordum. Tabii bu iki cihaz varkende kenarda bir netbookum vardı. Ofis işleri ve e okul işlerimi oradan yapıyordum.

Ben çok da film izlerim. İpadim varken belli sitelerden film izleyebilirdim. Androidde uygulama vardı hd film izle adında oradan izlerdim. Tabii ikisinde de aparat takıp tvye bağlardım.

Şimdi windows 8 tablet kullanıyorum.
    Çıktı dert olmuyor. Ofis 2010 kullanıyorum ve 40 sayfalık word dosyasını saniyeler içinde açıyor, atom işlemci olmasına rağmen. Film izlerken açar mı açmaz mı demiyorum, çünkü windows olduğu için flash olsun, silverlight olsun herşey yüklü. E okul işleri ayda bir hallediyorum.

Açılışı benim cihaz 64gb 10gb ım genelde boştur. Saniyeler içinde açılıyor. Ve de dediğiniz gibi akşamları şarjı bitene kadar kullanırım. Yatarken şarja takar ve sabah şarjdan alır neredeyse gün boyu kullanırım. Ben öğretmen olarak çok memnunum.

8 inç ekranda masaüstünü kullanmak gerçekten çok zor ama bu işletim sistemi windows binlerce program ve ilacı mevcut internette. Hatta bedavaları bile var mesela ben yanımda fare taşımamak için touch mouse pointer kullanıyorum. 8 inç kullanan arkadaşların mutlaka yüklemesi gerekir.

En önemli konu oyun meselesi biliyoruz ki ipad ve android cihazlar tüketim amaçlı olduklarından uygulamadan çok oyun için alınan cihazlar. Gerçi ipadin hakkını yemeyelim çok kaliteli uygulamalar vardı eğitim için.
    Ama bunlar hangi oyunlar. Kelime avı mı aç facebooku oyna, kelimelik mi aç facebooku oyna. Gta mı yükle oyna. Androide en son hangi oyun geldiyse bundan 5-6 yıl önce biz laptopumuzda oynamışızdır mutlaka.

En başa geri dönecem ama bence kendinize sorun neden ipad, neden android, neden windows?

hocam merhaba ben de bu tabletten almak istiyorum..özellikle tv ye baglayıp kullanıcam.. intel widi destekliyor mu bu alet ve hdmi ile görüntü aktarımı yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: arcan81

Batarya ömrü çok iyi 6-7saat gidiyor. staylus kalem olsa çok çok iyi olacakmış.
    Kamera performansı kötü
    Gps çok bir işe yaramıyor.
    Harici dc girişi olmaması kötü
    Harici Hdd sıkıntısız çalışıyor.
    Evet 8gb depolama kalıyor ve sd kartı hızı çok iyi değil exe dosyaları sd karta kuruluyor.
    Windows tabletlerin en iyi yanı hdmı performansları uygulama için almayın yok market çok sınırlı
    Bu yüzden daha masa üstü şeklinde kullanılabilecek Klavyeli 10.1 tabletler daha mantıklı gibi
    Uygulama için kullanacaklar android tab s 8,4 güzel

merhaba hdmi performansı nasıl .. tesekkürler
  • selamlar tableti aldım. ama görüntü aktarırken görüntüyü 800*600 çözünürlügünde aktarıyor..kablosuz olarak... 720 p veya 1080p olarak nasıl aktarabilirim
  • Orijinalden alıntı: astralll

Orijinalden alıntı: SolomonT

Şuan tabletten yazıyorum 1 haftadır kullanıyorum gerçekten çok memnunum kullanımı vs çok kolay ekranda alışmak konusunda bir sıkıntı çekmedimm .. yazı yazması da kolay gibi geldi ama yatay ekranda keşke biraz daha büyük olsaydı diyor insan yazı yazarken.. günlük kullanım için tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Oyun dahil tabi fazla büyük olmayan oyunlar nfsu2 san Andrés ve league of leğen World of warcraft gibi. . taşınması çok kolay her yere sığıyor. Tavsiye ederim alacaklara soruları olan varsa yazsın cevaplamaya çalışayım saygılar..

Bilgi için teşekkürler.
    Bu tablet Hearthstone gibi bir kart oyununu çalıştırabiliyor mu?
    [/quoteBen Reader w7ic tablet aldım 16 gb had si olan bu tablet hiç bir program yüklü değilken yaklaşık 5 gb boş alan gösterirken 32 gb ilk bu tablet neden 8 gb boş alan gösteriyor ben anlayamadım ????

• captor34 kullanıcısına yanıt
    HDMİ performansı güzel normal notebook dan bir farkı yok. kablosuz mouse aracılığı ile çok rahat kullanılıyor.
  • güzel tablet hakikaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcan81

HDMİ performansı güzel normal notebook dan bir farkı yok. kablosuz mouse aracılığı ile çok rahat kullanılıyor.

tesekr ederim cevap için... full hd ekran için illa mouse yada klavye mi olması lazım..çünkü hem tablet hem ekramda oldu mu görüntü çözünürlük düşük oluyor widi de de aynı şekilde
  • cihaza kalem kurulumunu nasıl yapacagiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusbeen

cihaza kalem kurulumunu nasıl yapacagiz

yapamazsın desteklemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu aletin driverlarını nereden bulabiliriz.. ve widi bağlanmıyor tv destekliyor.. ne yapmam lazım acil yardım
    Hem kendi içinde güncelleme programı var hem de windows update ile güncelleme yapabilirsin. WiDi bağlantısında sorun olmaması gerek. Televizyon ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Hem kendi içinde güncelleme programı var hem de windows update ile güncelleme yapabilirsin. WiDi bağlantısında sorun olmaması gerek. Televizyon ne?

Teşekkür ederim cevap için tv lg 47lm640s ..önceden bağlanabiliyordum..şimdi bağlanamıyorum..ekran kartı driverını da güncellendi ama nafile .. tablet tv yi görüyor bağlan diyorum onaylıyorum sonra baglanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

Teşekkür ederim cevap için tv lg 47lm640s ..önceden bağlanabiliyordum..şimdi bağlanamıyorum..ekran kartı driverını da güncellendi ama nafile .. tablet tv yi görüyor bağlan diyorum onaylıyorum sonra baglanmıyor

Hocam bu kablosuz bağlantı işi rüzgardan nem kapan bir şey maalesef.Hocam bu kablosuz bağlantı işi rüzgardan nem kapan bir şey maalesef. Ben sorunun tablette olduğunu düşünmüyorum bence televizyonu bir gözden geçirin firmwaresine bakın olmadı tv ile ilgili foruma bakın. Tablet tarafı windows temelli olduğu için güncellemeleri yaptıysan pek sorun olmuyor genelde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

Hocam bu kablosuz bağlantı işi rüzgardan nem kapan bir şey maalesef.Hocam bu kablosuz bağlantı işi rüzgardan nem kapan bir şey maalesef. Ben sorunun tablette olduğunu düşünmüyorum bence televizyonu bir gözden geçirin firmwaresine bakın olmadı tv ile ilgili foruma bakın. Tablet tarafı windows temelli olduğu için güncellemeleri yaptıysan pek sorun olmuyor genelde.

Dostum sağolasın şimdi de kendiliğinden oldu (: peki hangi kılıfı kullanıyorsunuz ben daha çok fermuarlı bir şey düşünüyorum.. tavsiyeleriniz nedir bu konuda

http://tr.aliexpress.com/item/Fashion-Cartoon-PU-Leather-Book-Cover-Smart-Case-for-iPad-Air-iPad5-retail-and-wholesale/1589082944.html?recommendVersion=2

Ben bu kılıfı almıştım fiyat olarak daha uyguna bulunabilir belki. Ben kasaya tam oturan türden kılıfları seviyorum böylece ürün iş önlüğümün cebine rahatça sığıyor. Ayrıca kılıfta kapak kısmı mıknatıslı, tık diye kapanıyor. Gayet de sağlam görünüyor. İç taraf plastik dış taraf suni deri gibi...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.