Şimdi Ara

Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
521
Cevap
8
Favori
44.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabletin içindeki güncelleme programı ile güncelleme yaptım ben bir de oradan deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/Windows-8-1-WimBoot/td-p/574620
    Arkadaşlar, şurada yani toshiba forumlarında tablete wimboot kurarak windows 8.1 toplam alanının 3 gb civarına düşürülmesi adım adım anlatılmış. Biraz karışık görünüyor. Yalnız ingilizcesi olan biri şunu çevirebilirse çok ama çok hayır duası alır benden ve sanırım bu tableti kullananlardan. Şu tablet bana göre her şeyiyle mükemmel sadece kullanılabilen alanı çok az. O da win8'den kaynaklı. Ama işte adamlar ona da bir çare üretmiş de içerik ingilizce...

hmdi kablosu ile tv'ye görüntü aktarabilen var mı?

• chaos7 kullanıcısına yanıt
    merhaba

hdmi kablosu ile goruntu akratimi yapilabiliyor
    toshibanin kendi yazilimini kullaniyorsaniz mirror" ya da "clone display" denen iki ekranda ayni goruntunun olmasi secenegi calismiyor. eger kendi windows kurulumunuzi yaptiysaniz bu ozellik calisiyor. ben windows 10 kurmustum. sorunsuz goruntu aktarimi yapilabiliyor.

ayrica akilli televizyonunuz varsa goruntuyu kablosuz olarak da aktarabiliyorsunuz. ozellikle bu harika bir ozellik.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_99743119/f_//tm.htm#99743119

Ben sorunu tablette sanıyordum. Bir ara tv'de sanıyordum şimdi sorun nerede bilemiyorum.
  • reeder w100i aldım 10.1 inc klavyede var 699 tl bu fiyata cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tablette ekran alıntısı yapma imkanı var mı? Windows'un ekran alıntı aracını kullanmadan , hani iphone da ki gibi Home tuşu ve kilit tuşuna aynı anda baktığında o anki ekran görüntüsünü çeken gibi bir yöntem??
  • 5. Taking Screenshots on a Surface/Windows Tablet

If you have a tablet with Windows 8 or Windows 8.1, like Microsoft Surface or ASUS Vivotab or Dell Venue, then you won't have a keyboard with a PrtScn key available. Yes, you can use the Snipping Tool but that's not great on a device with touch.

The only solution is to use the hardware buttons available on your tablet. On most (if not all) Windows 8 or Windows 8.1 tablets, you can take full-screen screenshots by pressing the Windows logo and the Volume Down key at the same time.

screenshots, Snipping Tool, Windows 8, Windows 8.1

You will see the screen getting darker when you do this. This is good, as it signals that a screenshot was made. You will find it in your Pictures library, in the Screenshots folder.

6. Taking Screenshots With the Share Charm (Windows 8.1 only)

Windows 8.1 has further improved the Charms concept and they can also be used to take and share screenshots.

screenshots, Snipping Tool, Windows 8, Windows 8.1

If you would like to learn more about the Charms, read this guide: What are the Charms & How to Use them.

To learn how to take screenshots using the charms, read this detailed step by step guide: How to Share Screenshots from Any App.

Conclusion

As you can see, there are several ways to take screenshots in Windows 8 and Windows 8.1. Unless you have complex needs, you can use the built-in tools and features, without having to install third-party programs

Yani logo+ses kısma'ya basıyoruz. Ekran hafif bir kararacak bu görüntü aldığı anlamına geliyormuş. Resimler klasörü/ekran görüntüleri diye bir klasörün içine kaydediyormuş.
    Denendi, çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos7 -- 26 Kasım 2014; 22:03:03 >

sorun sizde değil. toshiba'nın tablete yüklediği bir yazılımda. yeni bir windows 8 (ya da 10) kurulumu yaparsanız sorun kalmayacaktır. (sürücüleri de bulmak çok kolay bu arada.)
  • akir0 A kullanıcısına yanıt
    Hangi yazılım olduğunu biliyor musunuz acaba? Mümkünse onu kaldırmaya çalışayım.

Bu arada toshibanın android tabletinde de aynı sorunun olduğunu gördüm. Sanki philips ile toshiba donanımsal bir uyumsuzluk yaşıyor gibi.

İş sadece win8'e kalsa idi android'de çalışırdı gibi geliyor bana.
    hangi yazılım olduğunu bilmiyorum maalesef.
    benim samsung marka televizyonum vardı. aynı sorun vardı.
    sonra ben windows 10 kurdum bu tablete ve süper çalışmaya başladı.

emin olmak için başka tv ve monitörlerle de deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akir0

İçeride sony lcd tv var mesela onda tak diye çalışıyor. Yani aslına bakarsan tablette de sorun yok gibi duruyor. Sadece ikisi bir arada kullanışsız gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akir0

Hocam ben de usb den windows 10 kurayım dedim. Windows10 dosyalarını usb ye kopyaladım. Bilgisayara takıp kurulumu başlatıyorum. Kurulum dil uyuşmazlığı var diye devam etmiyor. Bizim windowsun türkçe, windows 10 un ingilizce olmasından kaynaklanıyor galiba. siz bu sorunu nasıl hallettiniz?
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    ben hem cihazın içinden gelen windows 8'i yüksetme yoluyla hem de sıfırdan kurulumla windows 10 kurmuştum. aldığınız hatayı almamıştım.

şu anda kurulu olan windows TR ise sorun yaşıyor olabilirsiniz diyeceğim, yukarıdaki iki yöntemden birisini deneyyebilirsiniz.
  • sizin windows 8 in dili TR miydi EN miydi? Ben Cihazın dilini EN yapmak istedim 2 tane dil güncellemesi indiriyor ama kurulumda hata verip kurmuyor.
  • suan toshıba shop dan alırsanız bunu yanında 1 tb hdd hedıyesı var beyler almayı dusnenlere duyurulur
  • navigasyon yükeleyen varmı bu tablete
  • navigasyon yükeleyen varmı bu cihaza yükleniyormu
  • arcan81 kullanıcısına yanıt
    Eğer gps varsa windows marketten, here maps kurabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows için igo navigasyon programı kurdum fakat bir türlü gps'i tanıtamadım. acaba gps demi sorun var anlamadım. here maps de kurdum fakat wifi soruyor. android de gps tanıtması çok kolay bunda beceremedim yardımcı olurmusunuz...
  • Steam de syberia indirime girince aldım, yükledim ama oyun açılmıyor önce siyah bir ekran geliyor sonra bir uyarı veriyor, uyarı siyah ekrarın altında kalıyor tıklayıncada görünmüyor. Sebebi ne oluyor? Kaldırmama ihtimali var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.