Şimdi Ara

Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
521
Cevap
8
Favori
44.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarkan4407

Hep android veya ipad kullandığımız için sanırım bu nedenle photoshop yüklenir mi flash içerikli sayfalar açılır mı diye soruyoruz :) Bu tablette normal Windows işletim sistemi var. Tablete özel bir Windows da değil. Masaüstü normal bir bilgisayar bu. Flash içerikli videoları da açıyor, bütün bilgisayar programları da yüklenir.

Ne yüklenmez?
    Masaüstü bilgisayara yüklenmeyen şeyler yüklenmiyor :)

Photoshop kullanmıyorum. Eğer boyutu 3-4 gb dan fazlaysa hafıza yetersiz kalır. Bence bu tableti ağır programlar kurup kullanmayı düşünüyorsanız sevmezsiniz.

Bilgisayarım tablet şeklinde olsun. Her siteye masaüstü pc tadında gireyim. Masaüstünde kullandığım temel programları kurayım. Microsoft office kullanayım. Yazdıklarımı okuyayım. Gerektiğinde tableti yazıcıya bağlayıp çıktı alabileyim derseniz, bu tablet harika.

ben cihazı almanyadan alacağım 710 liraya. yanında ne önerirsiniz? cihaz sadece internet-sunum-not almak için kullanılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence bunu alacağınıza asus t100 de alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

ben cihazı almanyadan alacağım 710 liraya. yanında ne önerirsiniz? cihaz sadece internet-sunum-not almak için kullanılacak

Otg kablo
    Hafıza kartı
    Kılıf

Bu üçünü mutlaka almalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

bence bunu alacağınıza asus t100 de alabilirsiniz.

Çok pahalı o.
    @tarkan hocam tableti oneriyorsun demi. Çok hoşuma gitti bayağı inceleme izledim performansı harika

• pahalılığına bir şey diyemem. miix2 vatan da 800 tl pahalı gelmez ise ona da bir bakın bence. tasarım olarak çok daha güzel
  • windowsun 32 gb lık hiçbir tabletini önermem size kesinlikle yetmeyecek çünkü win8 oldugu için bir cok program mevcut yukleyim diyeceksiniz sonra size 1 gb yer kalcak makina kasacak vs sonra sinir olacaksınız duvara atasınız gelecek vs.su an kesinlikle özellikle toshiba tableti almayın.bir haftadan sonra bildiğiniz kasıyor sayfaları kapatıyım diye ufügrasıyosunuz o carpı ne hikmetse bi türlü tutmuyor kapanmıyor excell dosyası ile calısıyım diyosunuz ıkına ıkına çalısıyor işin özü siz bilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muco555555 kullanıcısına yanıt
    32 lik alınırsa en az 64 gb lik sd kart almak lazım. 128 de olabilir. Birde recovery alanı kaldırılırsa baya bir yer açılır

• Ben Amerika'dan bir tane Toshiba Encore 8 getirtiyorum denemek için. Yanında da 64GB bir micro SD kart ile.
    32GB hafızanın yetmeyeceğini düşünüyorum ben de.
    Gelince güncel yorumları da paylaşırım.

(İlgilenenler olursa 750TL'ye bırakabilirim ikisini.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akir0 -- 4 Ağustos 2014; 8:11:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akigor

Ben Amerika'dan bir tane Toshiba Encore 8 getirtiyorum denemek için. Yanında da 64GB bir micro SD kart ile.

dahili hafıza 32 likmi 64 lükmü ?
    64 ise ben alabilirim.
    türkiyede 32 gb olanlar şu an zaten 799 lira ve 64 lük tr de satılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 4 Ağustos 2014; 10:57:58 >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Sende daha önce yok muydu bundan

• quote:

Orijinalden alıntı: akigor

Ben Amerika'dan bir tane Toshiba Encore 8 getirtiyorum denemek için. Yanında da 64GB bir micro SD kart ile.

Merhaba, benim kullandığım t100 dk002h 32 gb model asus transformer tabletim var. Bu ürünü Toshiba encore ile takas yapmak ister misiniz?
  • quote:

evet vardı.
    akigor a özelde yazıştık.
    32 gb vardı.
    teknosaya iade etmiştim.
    32 gb windows 8.1 güncellemelerine yetmiyor maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

evet vardı.
    akigor a özelde yazıştık.
    32 gb vardı.
    teknosaya iade etmiştim.
    32 gb windows 8.1 güncellemelerine yetmiyor maalesef

Bu zımbırtı win 8.1 sonrası kullanıcıya kaç gb bırakıyor?
  • Toshiba Encore tabletimi satıyorum. Ocak 2014 faturalıdır . Fazla Kullanılmamıştır.

Taşıma Kılıfı , Klavyesi mevcuttur. Hepsi birlikte 500 TL+ Kargo

Almak isteyen mesaj atabilir.

Resimleri ve Forum Linki Aşağıdadır

http://forum.donanimhaber.com/m_96309013/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOZOGLU01 -- 26 Ağustos 2014; 22:03:22 >
  • arkadaslar bu tablette bu otg kabloyu kullanan varmi? tableti ayni anda sarj ederken usb Mouse takip kullaniliyormu bu kabloyla?
     Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chiefmate -- 18 Eylül 2014; 17:08:05 >
  • Toshiba Encore tablet üzerinde Windows 10 (technical preview sürümü) kurdum.
    Windows 8'in Metro arayüzü ile klasik masaüstü arasındaki problemleri ortadan kaldıran güzel bir form olmuş.
    Tüm donanımlara da kurulur kurulmaz sorunsuz çalıştı.
    Ayrıca tüm Toshiba Encore'larda karşılaşılabilen monitöre ekranı "Mirror mode" yansıtma sorunu da çözüldü. Evimdeki akıllı televizyonuma (Samsung) kablosuz görüntü aktarabiliyorum. 720p video'ları bile (çok az takılmalarla) sorunsuz izleyebiliyorum.
    Bu sayede tabletle birlikte gelen ıvır zıvır yazılımlardan da kurtuldum.
    Tüm Toshiba Encore sahiplerine tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akir0 -- 9 Ekim 2014; 14:11:12 >

• Win 10 çektiğinden beri yükleyecek birini bekliyordum. Deneme videosu çekte görelim bakalım nasıl çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: akir0

Toshiba Encore tablet üzerinde Windows 10 (technical preview sürümü) kurdum.
    Windows 8'in Metro arayüzü ile klasik masaüstü arasındaki problemleri ortadan kaldıran güzel bir form olmuş.
    Tüm donanımlara da kurulur kurulmaz sorunsuz çalıştı.
    Ayrıca tüm Toshiba Encore'larda karşılaşılabilen monitöre ekranı "Mirror mode" yansıtma sorunu da çözüldü. Evimdeki akıllı televizyonuma (Samsung) kablosuz görüntü aktarabiliyorum. 720p video'ları bile (çok az takılmalarla) sorunsuz izleyebiliyorum.
    Bu sayede tabletle birlikte gelen ıvır zıvır yazılımlardan da kurtuldum.
    Tüm Toshiba Encore sahiplerine tavsiye ederim.

Ben de windows 10 yüklemeyi düşünüyordum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Birde windows 10 yüklersek hafızadaki recovery silinir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Usb belleğin görünmesi için fast boot ve secure boot un kapalı olması lazım
    Ben yeniden win8.1 yüklemek için SSD harddiskteki tüm verileri sildim, OTG ile taktığım USB Windows diskini de görmüyor. Cihaz çöp mü oldu şimdi? :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trserkan06 -- 18 Ekim 2014; 1:48:20 >
  • başka bir usb deneyin ya da aynı usb'yi tekrar imajlayın. tüm bilgisayarlar arada bir bu tür görmemezlik yaparlar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.