Şimdi Ara

Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
8
Favori
44.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chaos7

http://tr.aliexpress.com/item/Fashion-Cartoon-PU-Leather-Book-Cover-Smart-Case-for-iPad-Air-iPad5-retail-and-wholesale/1589082944.html?recommendVersion=2

Ben bu kılıfı almıştım fiyat olarak daha uyguna bulunabilir belki. Ben kasaya tam oturan türden kılıfları seviyorum böylece ürün iş önlüğümün cebine rahatça sığıyor. Ayrıca kılıfta kapak kısmı mıknatıslı, tık diye kapanıyor. Gayet de sağlam görünüyor. İç taraf plastik dış taraf suni deri gibi...

Hocam bu satıcıdan mı almıstınız

• chaos7 kullanıcısına yanıt
    Evet bu satıcıdan, ama söyleyeyim geç geliyor.
  • quote:

Evet bu satıcıdan, ama söyleyeyim geç geliyor.

tamam cok tesekkür ederim (:
  • Ürünün fiyatı Vatan'da 499TL'ye inmiş.

Alınır mı bu fiyattan?

http://www.vatanbilgisayar.com/wt8-encore-intel-atom-z3740-186ghz-2gb-32gb-8-bt-cam-win8.html?OM.exVisitorID=6223&utm_source=EmailServer&utm_medium=Mailing&utm_campaign=21021510%2DWebIndirimMail&utm_term=21021510%2DWebIndirimMail&utm_content=21021510%2DWebIndirimMail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 21 Şubat 2015; 21:44:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• coaxem kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş ya ürünü aldık 750 den bir de ekranını kırdık. Tv arkası mini pc ye çevirdik. Bir de üstüne şu indirimi gördük iyice kahrolduk. :)
    Alınır arkadaşım kesinlikle alınır. Ben tabletten çok memnundum, ama kılıf ve bir hafıza kartı bir de otg kablosu şart. Bunu belirteyim.
  • quote:

Vay arkadaş ya ürünü aldık 750 den bir de ekranını kırdık. Tv arkası mini pc ye çevirdik. Bir de üstüne şu indirimi gördük iyice kahrolduk. :)
    Alınır arkadaşım kesinlikle alınır. Ben tabletten çok memnundum, ama kılıf ve bir hafıza kartı bir de otg kablosu şart. Bunu belirteyim.

Hocam düşme sonucu bendeki tabledinte ekranı kırıldı, siz yaptırdınız mı ? Yaptırdıysanız nekadara patladı ?
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Ben yaptıramadım hocam. Zaten Ordu'da oturuyorum ve İstanbul'a yolladım ürünü 1 ay kaldı ama yapamadılar. Uygun LCD ekran yokmuş maalesef. Eğer siz yaptırabilirseniz bana haber verin.
  • Alinir mi bu cihaz 499 tlye

• 5 mesaj yukardan okumanız mümkün mü acaba?
  • Tableti hdmi ile bağlıyorum fakat masaüstü tv ye sığmıyor çözümünü bilen var mı
  • Ve fm15 yükledim oyunda klavye acılmıyor
  • captor34 kullanıcısına yanıt
    Tabletin görüntüsünü iptal et ve sadece 2. ekran olarak kullandığın tv ye ver görüntüyü.
  • quote:

Tabletin görüntüsünü iptal et ve sadece 2. ekran olarak kullandığın tv ye ver görüntüyü.

Hocam zaten öyle görüntü sadece tv de var fakat tam oturmuyor ekrana.. Tasıyor görüntü

• Windows 8 mi var yoksa 8.1 mi var ?
    Windows 10 gelirmi?
    Çözünürlük düşük gibi?
    Arka kamera 8 MP mi memnunmusunuz?

• Bu arada kılıf satıyorum bu tablet için yapılmış şu yuvasına tam oturanlardan. Fiyatı kargo alıcı ödemeli 30 tl. kahverenginde, isteyen varsa pm atsın.
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bu kablo aynı anda şarj ve usb den klavye mouse çalıştırmayamı yarıyo yoksa varolan şarjı korumayamı?
    Bu şekilde bi kaç kablo denedim fakat başarılı olmadı bende..
    ayrıca şu paylaştığınız mouse prıgramını indirdim lakin çalışma mantığını anlayamadım sağ köşedeki mouse simgesine tıkladığında sağ tarafta siyah bi pencere açıyor acaba bi ayarmı yapmak gerekiyor?

• arkadaşlar merhaba dün vatandan bu tabletten satın aldım indirime girmişti 500tlye casper vardı onu iade ettim bunu aldım. 2gb ram olduğu için ve toshiba kalitesi vardır diye inş bundan memnun kalırım

ben office kurulumunu yapamadım. arkadaşın biri (tarkan4407) cihazın windows kodunın aynı zamandan office kodu olduğunu belirtmiş ama windows kodunu bulamadım nerde yazıyor yardımcı olursanız sevinirim
  • luix kullanıcısına yanıt
    Office kodu kutunun içerisinden çıkması gerekiyor.
  • chaos7 kullanıcısına yanıt
    kutuya dikkatli bakmadım teşekkürler cevap için akşam gideyim bakayım bi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.