Şimdi Ara

Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
8
Favori
44.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gundar

Bende tüm windows güncellemeleri yüklü üstüne de office 2007, norton 360 ve birkaç program daha kurdum yine de 5 GB boş alan kaldı.

recoveryi sildiniz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Biri vatandaki tüm stokları çekmiş. Bu akşamüstü arkadaş uğramıştı mağazaya öyle demişler. O fiyata durması zor olurdu zaten. Şu an mağazalarda teşhir ürünlerini satıyorlarmış sanıyorsam biraz garantide uğraşırım diyorsanız alın. Ya da bitik pili dert etmiyorsanız.

Dün akşam izmir mavişehir mağazada kapalı kutusu vardı. Şu an bilemem tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldaym bn arayip soracagm bilgi verirseler

• Arkadaşlar, wimboot uygulayanlara soruyorum. Dün mağazada ürunü incelediğimde güncelleme ve program kurulmamış haliyle 12GB küsür boş alanı vardı.

Wimboot işlemi yaparsak C: kalan boş yer ne kadar artar fikri olan var mı, wimboot uygulamaya değermi?

Ayrica toshiba encore 'daki işletim sistemi "With Bing " olan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 5 Nisan 2015; 14:06:06 >
  • 24+ gb yer oluyor wimboot ile ama yapanlar miracast ile ilgili sorun yaşamışlar. Bu tablet win10 güncellemesi alınca muhteşem olacak. Chuwi vi8 siparisi vermiş olmama rağmen fiyatını görünce dayanamadım aldım

http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/Windows-8-1-WimBoot/td-p/574620

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deonology -- 5 Nisan 2015; 15:09:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün sabah vatandan 399 liraya satın aldım cihazı. yanında da lexar marka 32 gb hafıza kartı aldım o da 58 lira. Cihaz muazzam ilk önce onu söyleyeyim. 400 liraya kaçırılmayacak bir cihaz. ihtyacınıoz yoksa bile alın kenarda dursun yani :) dün akşam saat dokuzdan beri kullanıyorum şarj %70lerde. wifi çekim gücü gayet iyi. asus laptopumla üç klademe çeken mutfakta buda 3 kademe çekiyor ve 16 mbit internetle 1.5mbit hızda download yapıyor. çinli tabletler gibi fake değil yani wifi göstergesi.
    performans çok iyi 7 sekme açtım aynı zamanda spotifydan müzik dinliyorum Skype açık yazışıyorum en ufak kasma yok. ben mccafee sildim yerine avg kurdum. avg şu an sharewareonsale da ücretsiz bir yıl lisans veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deonology

24+ gb yer oluyor wimboot ile ama yapanlar miracast ile ilgili sorun yaşamışlar. Bu tablet win10 güncellemesi alınca muhteşem olacak. Chuwi vi8 siparisi vermiş olmama rağmen fiyatını görünce dayanamadım aldım

http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/Windows-8-1-WimBoot/td-p/574620

Tahminen Windows 10 u ne zaman alır.

• muhtemelen resmi olarak çıkar çıkmaz. microsoft mevcut lisanslı win8 kullanıcılarına windows 10 güncellemesini ücretsiz saglayacağını söylemişti.

bekleyelim ve görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

Arkadaşlar dün sabah vatandan 399 liraya satın aldım cihazı. yanında da lexar marka 32 gb hafıza kartı aldım o da 58 lira. Cihaz muazzam ilk önce onu söyleyeyim. 400 liraya kaçırılmayacak bir cihaz. ihtyacınıoz yoksa bile alın kenarda dursun yani :) dün akşam saat dokuzdan beri kullanıyorum şarj %70lerde. wifi çekim gücü gayet iyi. asus laptopumla üç klademe çeken mutfakta buda 3 kademe çekiyor ve 16 mbit internetle 1.5mbit hızda download yapıyor. çinli tabletler gibi fake değil yani wifi göstergesi.
    performans çok iyi 7 sekme açtım aynı zamanda spotifydan müzik dinliyorum Skype açık yazışıyorum en ufak kasma yok. ben mccafee sildim yerine avg kurdum. avg şu an sharewareonsale da ücretsiz bir yıl lisans veriyor.

şu anda vatanın sitesinde 999tl olarak gözüküyor. 399tl yalnızca mağazalardaki fiyat mı yoksa düne özel bir indirim mi vardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agoze -- 5 Nisan 2015; 18:51:52 >

• agoze kullanıcısına yanıt
    Hala vatan mağazalarda kapalı kutu 399 'dan kalmış olabilir.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104401630

• apaçi al satçı biri toplamış galiba hepsini.

web fiyatı 398 tl idi. web fiyatı ne ise mağazada da o olur genelde ama denemek lazım, bu fiyata gerçekten iyi.
    ben de mağazadan aldım oradaki arkadaşta şaşırdı fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 5 Nisan 2015; 20:27:05 >
  • agoze kullanıcısına yanıt
    Hocam siteyi kontrol etmedim cuma gecesi siteye baktığımda 398 liraydı c.tesi sabahı fırladı gittim aldım. Mağazaya gidin sorun kaldıysa alın bence bu cihaz kaçınılmaz bence
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Recovery yi silmedim. Sadece çok fazla program kurmadım o kadar.
  • Üründen stok az fakat hala kapalı kutu var dün bir müşteriye sattım vatan da calısıyorum almak isteyen ark genel stok halen var

• geçen perşembe sipariş verdim, ürün hala kargolanmadı.
    umarım bir sıkıntı çıkmaz kargolamada vs
  • deonology D kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var. Perşembe sipariş verdim daha kargoya verilmemiş. Ürününüz faturalandı diye mesaj geldi ama gerisi yok.
  • Bizim tabletleri bataryaları kaç mah?

• Sanırım 5000mah ama kullanım süresi oldukça tatminkarmış 7-8 saat gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deonology

Sanırım 5000mah ama kullanım süresi oldukça tatminkarmış 7-8 saat gibi

Aradım,bulamamıştım.Teşekkürler.

• arkadaslar buna yuklenecek navigasyon proğramı varmı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.