Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dsmartta sorun yaratır mı bir de optik kablo girişi var mı bu cihazda
  • www.kathrein.de

http://www.kathrein.de/de/sat/index.htm

++

DS de sorunsuzdur,bende kullanıyorum

++

Audio için;Optical ve Coaxial portlar vardır

++

++

http://www.imagebam.com/image/dcc7ba207322230
    http://www.imagebam.com/image/43107e207322274

+

ayrıca CS işinide yapıyor!

Süper bir cihazdır,"Karaköy işi" çakma Markalı cihazlar ile karıştırma

İmzamdaki diğer Receiver(TechniSat)da süper bir cihazdır! ancak CS işi yapamaz,sadece FTA dır+DS yi çalıştırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 23 Ağustos 2012; 14:55:19 >

• Bayramdan önce şöyle bir dolaştım piyasayı (teknoloji marketleri, doğubank vs..) mutfağa almak istediğim türde bir TV bulamadım. 23-29 inç aralığında olsun istedim. Samsung ve LG olmasın istedim.
    Her yer ama heryerde samsung ve LG den başka panel kalmamış. Doğubank bile Samsung satıyor artık.
    Küçük panel olarak 1920x1024 çözünürlükte fazlaca seçenek te yok zaten üstüne üstlük Samsung ve LG dışında neredeyse hiç yok.
    Ne yapsak acep
    albani usta ne tavsiye eder acaba

• 55 inç teşir veya sıfır kaldmı acaba piyasada istanbul da varsa 1 tane lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @aticus

23/28 veya 24 paneller dandik Çin malı hatta bazıları(neredeyse çoğu) "TN" Modüllü panellerdir

32 den ufak(26 dahil)TV tavsiye etmem!

++

@eresgü

Sıfır zor ama teşhir sanırım hala bir yerlerden bulunabiliyor,46 da sıfır çok oldu biteli ama 55 olarak
    şansa çıkabilir!
  • Bununu satanlar sanırım DoğuBank esnafı veya buna benzer bir şey,sürekli çeşitli cihazları bunlar satar!!

Paneli görmeden almak bence riskli,hangi panel olursa olsun!!

++
  • Ah albani usta yazıların okumakla bitecek gibi değil ki :) samy den başladık her Türk gibi, babam hediye alacaktı 2.750 tl ye indirttik fiyatı(40es7000). Ama benim içime sinmedi almıcam dedim bir araştırayım. 1 aydır forum okuyorum. plazmalardan döndüm, 5507 ler, 6000 ler, pany ler, nx720 ler, lig tv li vestel bile baktım. şimdi 5507 , le8500 yada 46sv685d arasındayım. toshiba yada lg görmeden, 5507 ise görerek alabilirim. Bulunduğum yer küçük bir ilçe olduğu için ürünleri göremiyorum malesef. smart tv 3d göz boyamalarına aldanmamak lazım ama bizim hanımda bu gazlara gelmedi daha, mesela bir sv alınca uyanırmı uyandırırlar mı bilemem
  • -LE8500 artık bulamazsın!(2010 Modeldir ama LGE nin en iyi panelidir,bundan gerisini itele gitsin LGE lerin)

-SV malum!!

-5507 F/P paneldir 46 ları Samsung panellidir,40 olanları ise ya Samsung ya Sharp çıkıyor! ben kızıma aldım 15 gün önce
    valla ne yalan söyliyeyim,beklediğimden oldukça iyi çıktı+3D li ve 3D kalitesi de çok iyi! ancak bunların üretimide bitti!!
    elde kalanlar bitiriliyor 2,5 gibi fiyata +2 Gözlükle alma şansınız olabilir,biz 2,5 kağıda 12taksit 2Gözlükle aldık Teknosadan
    belki şu sıralar fiyatı biraz daha gerilemiş olabilir!

++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

@aticus

23/28 veya 24 paneller dandik Çin malı hatta bazıları(neredeyse çoğu) "TN" Modüllü panellerdir

32 den ufak(26 dahil)TV tavsiye etmem!

++

@eresgü

Sıfır zor ama teşhir sanırım hala bir yerlerden bulunabiliyor,46 da sıfır çok oldu biteli ama 55 olarak
    şansa çıkabilir!

32 zor be hocam. Mutfakta çok büyük olur 32
    Sharplara ne dersin?

eresgü ben bayram öncesi turlamalarımda bir teknoloji marketde gördüm ama hangisi inan hatırlamıyorum. Kapının önüne koymuşlardı, belki starcity teknosa olabilir. Sana yakın sen bakmışsındır oralara ama yakın zamanda gitmediysen yine bir dolaş derim.

• Mutfakta ben TV kullanımına karşıyım açıkçası! özelliklede ufak mutfaklarda!

Aşırı "nem" ve sıcaklık paneli gümletir
  • ısınmayan led tv lerden alayım o zaman
    benim mutfak küçük değil ama tv duvara yukarı monteli olacak. Sıcaklık artışına maruz kalacaktır.
    Ama dört sene küçük tüplü ekran kullandım bir sorun olmadı. Şimdi tüplü başka yere gitti. Yerine yine küçük ekran lazım.
    Biz mutfakta yemeklerimizi yiyyoruz. Çocuklarda var. Özellikle iki yaşındaki kıza mecburen baby tv felan seyrederken yedirebiliyoruz.
    Bize mutfağa şart tv hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 27 Ağustos 2012; 10:13:50 >
  • eresgü soruyordu geçen gün.
    o zamanda yazdım ama tam emin değildim. bugün gördüm tekrar, doğru hatırlamışım.
    Yenibosna Starcity Teknosa da var girişe koymuşlar bir ay önce gördüğüm gibi duruyor, alan olmamış.
    2.399 TL fiyatı var.
    eresgü evinin önü yahuu, nasıl gözünden kaçtı senin bu
  • Mutfak için o zaman 26"lık Tosh bakabilirsiniz
  • 55" mi 46" mi Teknosa!daki?
  • ülen bizim SV ler yakında Tarihe geçecek gibi görünüyor;2008/2009 Model olupta dünyada "hala satılabilen" tek panel olarak

Bizim eski Tosh ZF355 ler efsane olmuştu,bu da efsane olmaya aday gibi

Şöyle bir güzel panel daha çıksada onu da efsane yapsak diyorum ve ZL1 leri bekliyoruz ama hikaye gibi oldu bu panel,
    bu da 2010 Model ve hala gelecek diye bekliyoruz,sanırım üretimi de bitti bunun,ülen ne iştir anlayan beri gelsin

Hiç olmazsa TNB benim için veya hatırlı bazı dostlar için şöyle 20/30 tane getirse çok makbule geçecek

Piyasada panel diye hep "sorun" görüyorum yaw!!

Pio da dükkanı kapattıktan sonra ortada ne kalite nede adam gibi panel kaldı(en azından TR ye gelenler için söylüyorum)

• 55 inchti hocam
    evet tosh bakacam da piyasada yok neredeyse sami ve lg kaplamış heryeri.
    Valla ben panel almaktan vazgeçtim seneye projeksiyon alacam. Pana veya epson büyük ihtimal. Led ampul çıkarsalar süper olacak özellille.

• 30 gün yokum,eMail den veya Blog tan ulaşın+
  • Bir mail attım cevabını bekliyorum :)
  • Denizli Kipa'da 1250 TL sv var ama km bilmiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.