Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • albani usta linketki televizyon nasıl bilgi alabilirmiyim? daha çok 3d ve oyun için kullanmak istiyorum.
    http://www.guvenliticaret.net/?urun-21029-TOSHIBA-47VL863G-47-119cm-SMART-3D-LED-TV.html&ref=akakce&v=1.53.7
  • aman aman tavsiye edeceğim bir panel değil!

3D si iyi değil,Oyunlarda 30/32ms Lag ile işini görürse ne ala! ama piyasadaki en hızlı denilen panelde zaten min.30/35ms dir

F/P paneli ise alınabilir ama ben 47 değilde 42 tavsiye ederim!

Üzerinde LG nin paneli vardır!

İzlemeden alma!!

++
  • Ozellikle cevap icin tesekkurler 3d ve oyun icin almayi istiyorum ancak ben oyunlarda single takilirim fps falan pek oynamam, ben aslinda 1 haftadir arastiriyorum lg'nin 47lm660 s modelinde karar kildim ancak sizin bana onerebileceginiz gunumuz teknolojisinin nimetlerinden yararlanabilecegim baska bir model varsa tabi ki dikkate alirim 47 inçlik maksimum 3000 liralik tv tavsiyelerinizi bekliyorum.Cevap icin simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 27 Temmuz 2012; 21:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben LGE ve Samy ye çok uzağım,bu panelleri sana artık başkaları tavsiye edecek,Forumda bunların nasılsa "gazcısı" çok vardır

Tosh ta bazı giriş/orta seviye paneller yine çok hızlıdır ama bunların da diğer sistemleri çok iyi değildir(siyah/contrast/renk v.s)

Sen birde Pany den F/P ürün olan ET5 Serisine bak,en azından biraz daha hızlıdır,veya ET50 de olabilir
    Ama ilk tercihin Sony olsun veya 6/7/8 Serisi Phil panellere bak+
  • cevap ıcın tesekkurler usta, ben aslında et5 ile lg arasında kalmıstım kararsızım o kadar para verecez bızı barı 1 5 sene götürsün değil mi?
  • Kardeş "1" sene götürür ama 5 sene hiç bir panel götürmez insanı yaw

Cebin güzelse Sony ye takıl boşver diğerlerini! veya bekle bir süre ucuzlayınca alırsın!
  • Albani usta babaya bir tv alacağız.2000 TL bütçe ayırmış.Ne önerirsin.

Not: Toshiba (46SV685) televizyonum canavar gibi.Film izlemek ayrı bir zevk veriyor.Tekrar teşekkür ederim.
  • Bulursan teşhir filan 46 SV kap bir tane hatta 55 de olabilir

Veya F/P panel olarak Pany LCD ET5 veya ET50 de olabilir,Phil den 6/7 Serileri olabilir
  • Albani usta sanirim panadan 47et5 alacagim almak istedigim tv ile 47et50 arasinda bir fark var mi

• Evet var ve tercihini 50 den yana kullan!

5 lerde LGD panel var ama 50 lerde Pany nin kendi Japonya da ürettiği panel var ve daha iyi+
  • Cevap icin tesekkurler

• Kozmetik olarak da temizse, bir kusuru yoksa ve fiyatı uygunsa alın.
  • Ben yine unuttum teledünya hd izeleyebiliyor muyduk?
  • SV de Analog Tuner+DBV-C Tuneri vardır,dolayısıyla KabloTV izlenebiliyor+
  • toshiba 46sv685 tv teşhir olarak aldım gercekten cok iyi görüntüye sahip ancak bi kusuru var sadece usb divix seyredebiliyorum.harici hard dısk görmüyor ve mkv veya diğer formatları oynatmıyor. güncelleme yapıyorum destek yok gibi yeni bi ğüncelleme yok diyor. bu konuda bilğisi olan varmı yardımcı olabilecek????
  • Panelin hayırlı olsun+

Arkadaş sen bu paneli almışsın ama hiç bu başlığı okudunmu acep

Panelin 2008 Model olduğunu biliyormusun(Avrupa 2009 Model)????

Tosh ta Media desteğinin ya hiç olmadığını veya çok kısıtlı olduğunuda bilmediğin görülüyor

2008/2009 da bu işler zaten ya hiç yoktur yada kısıtlı idi veya bazı markalarda yine hiç yoktu

Güncelleme ilede işin yok,zaten Tosh ta güncelleme yoktur!! çünkü sorun yoktur sadece 1 adet güncelleme
    çıktı o da bizler için önemli değildi

Bence sen sıkılmadan başlığı bir güzel oku veya sadece benim msg ları okusan da yeterlidir!

++

• SV nin hala talep görmesi ne kadar sevindirici(!) demekki sv685 gibi bir panel hala piyasaya sürülemedi.cok sanslıyız ki biz bıtane kapmışız.
  • "Evet sen" de bu şanslı kullardan bir tanesisin o zaman ve bunun kıymetini bil,bas havanı

2008/2009 Model olupta hala satılıyor olması zaten,panelin ne mal olduğunun göstergesidir!

++

Bundan iyisi henüz gelmedi gibi,ancak bir tane geldi gibi(ZL1) ama TR ye gelmedi ve de çok pahalı her zamanki gibi
    Bu panelde 2010 da çıktı 2011 Model olarak satıldı ama biz şuanda 2012 deyiz,artık 2013 de gelirmi orasını TNB bilir gari

Sony HX920 gibi hatta ondan bir iki tık daha ileride süper bir paneldir kendileri

Ama SV aşıyormu aşamıyormu,bunu çıplak gözle izlemediğim için bilmiyorum!

++

• Dsmart modüllü üyeyim.55SV kullanıyorum HD hem de SD yayınlarını kaliteli bir şekilde izleyebileceğim Dsmartta sorun yaşamayacağım bir uydu alıcısı almak istiyorum.Ustalar önerileriniz nedir.
  • Bana soruyorsan imzamdaki Kati-913 derim sana
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.