Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

Bütçeniz nedir bilemiyorum ama ben LCD olarak sadece Sony öneriyorum+

PDP istersen Pany 50 Serisi OK dir+

ben 2 adet lg buldum

42le8500 1500 lira
    55le8500 2500 lira

ikisininde garanti bitmiş tercih edilir mi yoksa başka ürünlere mi bakılmalı
  • quote:

Devir 3D devri sanırım vatan'dan bi baktımda led + lcd'den çok 3D tv var....Samsung'un smart serisi nasıl abi bilginiz varmı?Bütce olayıda en fazla 4 lira verebilirim....Ben yinede arastırmaya devam edeyim.Yine basınızı ağrıtabilirim bilginiz olsun.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahtizm

quote:

ben 2 adet lg buldum

42le8500 1500 lira
    55le8500 2500 lira

Forumda elemanın birinde 46SV var 1500Tl istemis ama 2.ci elde nası güvenip alınır ki? garantisininde bitmesine yanılmıyosam 1 yada 2 ay vardı....Sıfır bulsam gözüm kapalı almayı dusunuyorum ama cihaz yok...:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

quote:

quote:

ben 2 adet lg buldum

42le8500 1500 lira
    55le8500 2500 lira

Forumda elemanın birinde 46SV var 1500Tl istemis ama 2.ci elde nası güvenip alınır ki? garantisininde bitmesine yanılmıyosam 1 yada 2 ay vardı....Sıfır bulsam gözüm kapalı almayı dusunuyorum ama cihaz yok...:S

link verebilirmisiniz testleri sağlam yapıldıktan sonra alınmaz değil benim için.

Ivan Ergiç abimizin felsefesi işlemiz içimize bu gibi ürünlerde 0'a verdiğim paraya acıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 2 adet lg buldum

42le8500 1500 lira
    55le8500 2500 lira

link verebilirmisiniz testleri sağlam yapıldıktan sonra alınmaz değil benim için.

Ivan Ergiç abimizin felsefesi işlemiz içimize bu gibi ürünlerde 0'a verdiğim paraya acıyorum :)

Tabiki buyur link asağıda...

http://forum.donanimhaber.com/m_56781593/tm.htm

• bu arkadaşla görüştük :) satmaktan vazgeçmiş hx820 almış adaki farkı görünce vazgeçmiş satmaktan :)
  • quote:

bu arkadaşla görüştük :) satmaktan vazgeçmiş hx820 almış adaki farkı görünce vazgeçmiş satmaktan :)

İlanda hala satıs var gözüküyo.....Satmakdan vazgecmis ise ilanı ne diye tutuyo acaba. Tube tubee ne insanlar var hea. :SS
  • Arkadaşlar
    Ankara'da teşhirde 55 SV 685 var fiyatı 2399 Tl nasıl alınabilirmi bu saatten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: people1

quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

SV685'ler sonunda tükendi galiba. Topikte pek hareket yok kaç gündür.

teşhirde 55sv685 var birtane 1799tl az kaldı kartın limitini ayarlayayım son 685i ben alırım herhalde

1799'a nerde vardı? yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

quote:

quote:

teşhirde 55sv685 var birtane 1799tl az kaldı kartın limitini ayarlayayım son 685i ben alırım herhalde

birkaç yıl önce 11.000 tl ye satışı yapılan tv nin şimdi bu fiyatlara satılması gerçekten komik

Komik değil olması gereken bu zaten.Üretimi biteli kaç sene olmuş tarih olmuş mal. Ama kazıklanmaya o kadar alışmışızki garip geliyor bu şekilde süper fiyatlar gördüğümüzde.

Bu arada makina zaman geçtikçe dahada iyi göstermeye başladı,komşular ilk aldığımda burun kıvırıyorlardı ama aylardır yalvarıyorlar bu makinanın aynısından bulalım bizede bizede diye.

Can üstad tekrar bu paneli aldırdığın için teşekkür ederim,sevgi ve saygılarımla.

Bu arada 46'' bir panel gerek,sadece tv izlenicek. SV serisi artık arayamam bunalmıştım zamanındada sıfır bulana kadar :)

ne almamız lazım led,en iyi 3 makina sıralasanız ne derdiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DHako

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

quote:

quote:

birkaç yıl önce 11.000 tl ye satışı yapılan tv nin şimdi bu fiyatlara satılması gerçekten komik

Komik değil olması gereken bu zaten.Üretimi biteli kaç sene olmuş tarih olmuş mal. Ama kazıklanmaya o kadar alışmışızki garip geliyor bu şekilde süper fiyatlar gördüğümüzde.

Bu arada makina zaman geçtikçe dahada iyi göstermeye başladı,komşular ilk aldığımda burun kıvırıyorlardı ama aylardır yalvarıyorlar bu makinanın aynısından bulalım bizede bizede diye.

Can üstad tekrar bu paneli aldırdığın için teşekkür ederim,sevgi ve saygılarımla.

Bu arada 46'' bir panel gerek,sadece tv izlenicek. SV serisi artık arayamam bunalmıştım zamanındada sıfır bulana kadar :)

ne almamız lazım led,en iyi 3 makina sıralasanız ne derdiniz ?

kazıklanmaya alışık olduğumdan komik gelmedi arkadaşım
    komik olan tnb nin pazarlama politikası

• Valla bulan alsın derim ben,çizik mizik tv de sorun yoksa makyaj olarak alın..Emin olun çok panel eskittim ama bu cidden bambaşka.Diğer paneller gibi özellikleri yok,vedoydu zartı zurttu.Ama işini en iyi yapan paneller arasında emin olun.Ben 4000 saydım 1 sene oldu sanırsam.Yine alırım 55 şuan alıcak olsam aynı makinayı.
  • Beyler selamlar

1-Tüm MARKA panellerde çıkış fiyatları her zaman çok yüksektir ve bu olay tüm global pazar içinde aynen böyledir,TR ilede alakası yok!
    USA da panel çıkar bir fiyattan 6 ay sonra fiyat dibe vurur veya Avrupada yaklaşık böyledir bizde böyleyiz!!

Ben bu heriflere çakal dediğim zaman bazıları nedense bozuluyor(sankim bu herifleri tanıyormuş gibi ama benim 25 senem bu çakalların içinde geçti beyaw)

Bizim memlekette adam LGE fanatiği oalbiliyor;garip ama gerçek,bu en kalitesiz malı üreten herifler alemde KRAL ilan edilmiş TR de

2-Her üreticide değil ama bazı üreticilerde zaman içinde "efsane" paneller de çıkmıştır,örneğin bana göre Tosh ta tek efsane panel vardır o da bizim eski kullandığımız
    ZF355 ler hala bu panelin hızını yakalayan yok ve bu panel 2007 Modeldi(Avrupa 2008 model)
    Pio daki KURO lar ise "referance efsanedir" Sharp taki XS1 en baba efsanedir Sony deki X45x acaip bir efsanedir gibi başka bir kaç örnek daha verebilirim!

SV bana göre efsane seviyesinde değildir,ancak teknik olarak bazı şeyleri değerlendirirken;panel işinde bir takım kalite ve buna bağlı kriterler vardır ve bu açıdan baktığım zaman
    şu anda dünyadaki B&O ve Loewe ler hariç ve Pio da hariç olmak üzere bu kadar sağlam/kaliteli ve bugüne kadar sorun çıkarmayan bir başka panel yoktur,çıkış tarihi 2008 dir(Avrupa 2009)

3000 veya 3500 SV satıldı herhalde,10 veya 20 kişide sorun çıktı veya çıkmadı gibi bir durumu vardır!
    İyide ben yaklaşık 200 kişiye HX9x aldırdım 1/4 ünde sorun çıktı bir şekilde

Hep üzerindeki Samsung Modülden korktum hala sıfır hata ile gidiliyor(yurtiçi ve dışı olarak,inanılmaz durum ama gerçek)ancak bundan sonra artık sorun çıkar vede çıkacaktır tabiki!
    5/10 sene sıfır sorunla gidecek değil ya bu meret valla benim için gitse çok iyi olur,çünkü benim Garanti biteli 2 sene oldu yaw,yarın Modül tık dese,paneli kaldırıp atacağım
    TNB bana promosyon bir panel belki gönderir ama onuda pek sanmam,zaten ZL1 den aşağısınıda zaten istemem

ülen sağa-sola bakıyorum,gerçekten benim SV su koyverse ne alacağım diyorum ama alacak panel bulamıyorum

daha öncede yazdım gidip 5090 alacağım,başka bir panel beni kesmez gari

OLED lerda bana biraz hikaye gibi geliyor,zaten rakamlarıda absürt!!! ayrıca Samy ve LGE nin yaptığı bir paneli zaten eve sokmam ben,"caponlar" yaparsa eyvalla derim!

yada en kötü ihtimalle Sony veya Pany PDP alırım ama ilk tercihim 5090 olur yinede+

• Albani üstadın dediği bir söz vardı,SV 685 'i alıp memnun kalanlar,bir daha seslerini çıkarmayanlar diye bir tabiri vardı bende onlardan biriyim
    Tv ile şükür sorunum yok ama bir kaç zamandır media oynatıcıdan hd film izlerken bi an ekran simsiyah olup tekrar dönüyor ama bu anlık saniye bile sürmüyor neden olabilir can bey ? media oynatıcıdan kaynaklı olabilirmi uydu yayınlarında denk gelmedim böyle bir şeye.
  • Kardeş bu sorunu yaşayan başkalarıda vardır,ayrıca bu durum SV ilede alakalı değildir her panelde bu şekilde sıkıntılar oluyor/olabiliyor!

Bende zaman içinde benzer denemeler yaptım ve yapıyorum arada

Örneğin geçen gün bir clip vardı elimde(Alp dağları tanıtımı v.s)USB sticke attım,Kati Receiver ile denedim judder gibi yaptı,sonra LGE BD ye taktım
    sticki sorunsuz oynattı daha sonrada başka bir cihaza bağladım yine judder yapmaya başladı üstelik daha fazla!

Bunların panel ile alakası yoktur,piyasada 150 tane player HDD v.s var ama hepsi aynı performansta çalışmıyor maalesef! dolayısıyla bir şekilde bu cihazlar
    ile paneller arasında hand-shake sorunu çıkabiliyor,neticede SV 2008 tekniiyle üretilmiş bir panel ve SW sistemide ona göre ve o zaman böyle panellerin player
    v.s işleri yoktu kaldıki Tosh böyle işlere bakmaz 2011 den itibaren bazı serilerinde bunlar vardır;diğer üreticiler gibide her bir şey için Tosh FW filanda çıkarmaz
    ve panelde gerçek bir sorun varsa FW çıkar!!4 senede SV için çıkan "ana sorun kaynaklı" FW de olmamıştır!!!

++

@bahtizm

şunu yazmışsın;

.....ben 2 adet lg buldum

42le8500 1500 lira
    55le8500 2500 lira

ikisininde garanti bitmiş tercih edilir mi yoksa başka ürünlere mi bakılmalı......

Bu paneller nerede veya kim satıyor,yoksa 2.elimidir?? yani Garantisi nasıl bitmiş oluyor!

Şayet paneller bir Mağazada ise o zaman teşhirdir ve satın alındığı zaman da 24aylık Garantisi başlar!!

Ben Samy/LGE çok uzağım ama,bu LE85x Serisi,LGE nin bugüne kadar üretmiş olduğu en başarılı tek panelidir
    bir ara arıyordum ama pahalı idi,benim için teşhir olması farketmez hatta LGE yi hiç sevmesem bile bu panel gerçekten
    çok iyidir(biraz Motion sıkıntısı vardır her zaman LGE lerde olduğu üzere ama genel performansı çok iyidir!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

quote:

1799'a nerde vardı? yuh

olivium teknosada duruyor.arka kapakta birkaç çizik ve ayaktada ufak bir hasarı var.altı ay garantili satıyorlar.ben alacaktım ama günlük kullanım için 46sv nin daha uygun olduğunu okudum forumda.1599a 46sv aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ben 2 adet lg buldum

42le8500 1500 lira
    55le8500 2500 lira

teşhir aldım 2 sene garantili 1599 tl.teknolarda birkaç tane daha vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 2 adet lg buldum

42le8500 1500 lira
    55le8500 2500 lira

Kardes nerden aldigni soyleme imkanin varmi? Teknolarda var demissin hangi tekno bilgi verebilirmisin.Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kardeş bu sorunu yaşayan başkalarıda vardır,ayrıca bu durum SV ilede alakalı değildir her panelde bu şekilde sıkıntılar oluyor/olabiliyor!

Bende zaman içinde benzer denemeler yaptım ve yapıyorum arada

Örneğin geçen gün bir clip vardı elimde(Alp dağları tanıtımı v.s)USB sticke attım,Kati Receiver ile denedim judder gibi yaptı,sonra LGE BD ye taktım
    sticki sorunsuz oynattı daha sonrada başka bir cihaza bağladım yine judder yapmaya başladı üstelik daha fazla!

Bunların panel ile alakası yoktur,piyasada 150 tane player HDD v.s var ama hepsi aynı performansta çalışmıyor maalesef! dolayısıyla bir şekilde bu cihazlar
    ile paneller arasında hand-shake sorunu çıkabiliyor,neticede SV 2008 tekniiyle üretilmiş bir panel ve SW sistemide ona göre ve o zaman böyle panellerin player
    v.s işleri yoktu kaldıki Tosh böyle işlere bakmaz 2011 den itibaren bazı serilerinde bunlar vardır;diğer üreticiler gibide her bir şey için Tosh FW filanda çıkarmaz
    ve panelde gerçek bir sorun varsa FW çıkar!!4 senede SV için çıkan "ana sorun kaynaklı" FW de olmamıştır!!!

++

@bahtizm

şunu yazmışsın;

.....ben 2 adet lg buldum

42le8500 1500 lira
    55le8500 2500 lira

ikisininde garanti bitmiş tercih edilir mi yoksa başka ürünlere mi bakılmalı......

Bu paneller nerede veya kim satıyor,yoksa 2.elimidir?? yani Garantisi nasıl bitmiş oluyor!

Şayet paneller bir Mağazada ise o zaman teşhirdir ve satın alındığı zaman da 24aylık Garantisi başlar!!

Ben Samy/LGE çok uzağım ama,bu LE85x Serisi,LGE nin bugüne kadar üretmiş olduğu en başarılı tek panelidir
    bir ara arıyordum ama pahalı idi,benim için teşhir olması farketmez hatta LGE yi hiç sevmesem bile bu panel gerçekten
    çok iyidir(biraz Motion sıkıntısı vardır her zaman LGE lerde olduğu üzere ama genel performansı çok iyidir!)

Ufak bi anekdotabi media oynatıcı derken tosh tv ustundekini kastetmedim ınu hiç kullanmıyorum external bir media oynatıcı .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben 2 adet lg buldum

42le8500 1500 lira
    55le8500 2500 lira

Kardes nerden aldigni soyleme imkanin varmi? Teknolarda var demissin hangi tekno bilgi verebilirmisin.Tesekkurler.

olivium da iki tane vardı birini ben aldım,starcityde de iki tane vardı.herhangibir teknosa sorgulama yaptırıp başka hangi şubelerde olduğunu görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.