Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün sahibinden.com'da 2 tane 55SV685 gördüm. Ama sormak gerekir bazen ürün satıldığı halde ilan kaldırılmamış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: people1

quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

SV685'ler sonunda tükendi galiba. Topikte pek hareket yok kaç gündür.

teşhirde 55sv685 var birtane 1799tl az kaldı kartın limitini ayarlayayım son 685i ben alırım herhalde

Teşhir de olsa çok iyi fiyat ama, yine de incelemek gerekir, kozmetik durumu, kaç saat çalıştığı vs. gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: people1

quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

SV685'ler sonunda tükendi galiba. Topikte pek hareket yok kaç gündür.

teşhirde 55sv685 var birtane 1799tl az kaldı kartın limitini ayarlayayım son 685i ben alırım herhalde

birkaç yıl önce 11.000 tl ye satışı yapılan tv nin şimdi bu fiyatlara satılması gerçekten komik
  • 46SV685 gören duyan olursa haber versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

46SV685 gören duyan olursa haber versin.

teknosada teşhirleri var 1600tl olivium ve starcity de gördüm
  • Ankarada teknosalarda teşhirde 55 olanlarını görüyorum..Şeytan diyo git kap bir tane..Çok temiz duruyorlar ama bilmiyorum.İyi bilen biriyle gidip bakmak lazım.Fiyatları 2400 tl.Bir tanesine teşhir ürünü olduğu için fiyatı nereye kadar çekersiniz almak istesek diye baya baskı yaptım.Satıcı ısrarla zaten kampanyada abi diye diretti durdu indirim etiketini göstererek.Ulan zaten 4 yıllık alet daha neyin kampanyası.Bilmeyene 2012 model diye verip yollayacak adamlar
  • albani hocam selamlar.

Bende 46sv685 var.Paneli ilk kurduğumda farketmemiştim veya yoktu.Ama bir iki hafta sonra özellikle ekranda beyaz ve siyah çizgiler
    olan bölümlerde bu beyaz ve siyah çizgiler birbirine karışıyor.titreme,bulanıklaşma,birbirine karışma gibi bir şey oluyor gibi.Bunun bir çözümü var mıdır?iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n96 -- 2 Haziran 2012; 22:12:55 >
  • tam anlıyamadım neyi sorduğunu??

Receiver olarak ne kullanıyorsun??

Hangi kaynakta bu oluyor??

Paneli Receiver haricinde bir başka cihazlada denedinmi?

hiç böyle bir son duymadım açıkçası!
  • hocam teledünya sd ve hd yayın modül ile kullanıyorum.mesela beyaz fon üzerinde siyah çizgiler varsa veya siyah beyaz iki çizgi altalta veya yanyananaysa bunlar birbirine giriyor gibi hareketli sahnelerde.
  • valla sahneyi ve efekti hala tam anlamış değilim

örneğin çizgi diyorsun ama bu nasıl bir çizgidir de birbirine karışıyor,yani çıplak gözle görsem hemen anlarım ama böyle anlamak zor
    belkide teknik dille anlatım olmadığı için tam nedir henüz anlamış değilim
  • 46sv aldım dün teşhir.1599 tl.55sv alacaktım ama günlük kullanım için 46 ya döndüm.dsmart hd yle kullanacağım.ayarlar için önceki mesajları tarıyorum şu an.tv leri Can ustadan ve forumda tarafsız olduğuna kanaat getirdiğim arkadaşlardan takip ediyorum.herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

valla sahneyi ve efekti hala tam anlamış değilim

örneğin çizgi diyorsun ama bu nasıl bir çizgidir de birbirine karışıyor,yani çıplak gözle görsem hemen anlarım ama böyle anlamak zor

hocam cevaplar için saolun ben biraz daha inceleyip araştırayım.size daha iyi anlatmaya çalışırım.iyi forumlar dilerim.
    Not:mesela beyaz bir duvarda siyah bir ip veya krom rengi bir boru var.bu siyah ip veya parlak gri boru kırılmalı gözüküyor.balık ağı gibi olan görüntülerde de karışma titreme var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n96 -- 3 Haziran 2012; 9:59:30 >

• dsmart ta (sinegold hd) film izledim (hugo) biraz önce siyahlar çok dikkatimi çekti.müthiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: n96

quote:

valla sahneyi ve efekti hala tam anlamış değilim

hocam cevaplar için saolun ben biraz daha inceleyip araştırayım.size daha iyi anlatmaya çalışırım.iyi forumlar dilerim.
    Not:mesela beyaz bir duvarda siyah bir ip veya krom rengi bir boru var.bu siyah ip veya parlak gri boru kırılmalı gözüküyor.balık ağı gibi olan görüntülerde de karışma titreme var

Sanırım anlattığın şey diagonal-interpolation ve jaggies dediğimiz ve her panelde olan oluşum bu!!

Kardeş o "ip" gibi şey ancak CRT de ip gibi olur yaw
    Panellerde böyle bozulmalar normaldir çünkü panel dediğin düz cam değilki,herşey ip gibi düzgün olsun!
    pixel-tabanlı tüm paneller pixellerin yapısı-büyüklüğü ve sistem v.s olarak bu şekilde bozulma yapar,sadece
    sub-pixel yapısı daha iyi ve düzgün olan Sharp ların bazı tip Modüllerinde bu hatalar min.olur ama tamamen
    CRT gibi yine olamaz!

Olan bir tane özel üretim Sharp var ama onunda fiyatı $ 20/30bin dir

Ancak bazı durumlarda ext.cihaz ve yayın v.s de bu bozulmaları arttırır,sendeki olay tam bu mudur bilemiyorum ama
    sanırım yaklaşık aynı şeyden bahsediyor olabiliriz??

Hızlı sahnede ise bu bozulma daha fazla olur doğal olarak,ancak şuanda piyasadaki en hızlı panelde SV dirdikkatini çekerim
    bundan hızlısı yok ancak yinede blue efekti ve hıza bağlı bir takım bozulmalar oluyor azda olsa ki buda normaldir neticede
    Latency değeri sıfır değil CRT gibi! ancak piyasadaki tüm LCD panellerden ve çoğu PDP lerde SV daha hızlıdır!

+++

• Bu cihazdan 46'' yada 55'' fark etmez teşhir ürün değilde sıfır bulma imkanımız varmıdır?? Birde 46SV685 ile 46SV685D arasındaki fark nedir??? Kiminde '' D '' var kiminde yok... :SS

Teşekkürler.Selametle.
  • 46 sıfır yok ama sıfır diye sallayabilirler!
    55 de sıfır var diyorlar ama ne kadar doğru bilemem,yinede arada sıfır bulunabiliyor

D/G/B v.s farketmez,bunlar Tuner/Analog v.s ilgilidir ve sizi ilgilendirmiyor!

Ancak bazı netten satış yapan "çakallar" D veya G yi farklı gibi gösterip farklı fiyat koyarak keriz arıyorlar,düşmeyin
    böyle tuzaklara!!
  • quote:

46 sıfır yok ama sıfır diye sallayabilirler!
    55 de sıfır var diyorlar ama ne kadar doğru bilemem,yinede arada sıfır bulunabiliyor

D/G/B v.s farketmez,bunlar Tuner/Analog v.s ilgilidir ve sizi ilgilendirmiyor!

Ancak bazı netten satış yapan "çakallar" D veya G yi farklı gibi gösterip farklı fiyat koyarak keriz arıyorlar,düşmeyin
    böyle tuzaklara!!

Peki su anda 55'' olanın sıfır ne kadar bilgin varmı albani abi ve nerede bulabilirim? (Taksim teknosa'ya) bakdım ama orada bulamadım.... Düsünüyorumda 3D tv'ye dünyanın parasını vermektense adam gibi bi bi normal lcd alalım yeterli bence.....
  • Arkadaşım 2009 Model bir panelden bahsediyoruz burada şuanda 2012 nin de yarısına geldik!

Sıfır/teşhir işine baklılmaz bu saatten sonra helede fiyatına bakınca,ancak aklı yatmayan varsa hiç SV almasın,piyasada bir sürü
    panel var hemde 2012 son model!

Bir şekilde sağa-sola bakacaksınız artık,ama görmeden almanızı tavsiye etmem!!

++

Ayrıca dünyanın parasına satılan hiç bir panelde bundan daha iyi değildir!! SV de öyle süper bir panel değil ama süper diye
    gazlanan panellerden de SV daha iyidir!
  • quote:

Arkadaşım 2009 Model bir panelden bahsediyoruz burada şuanda 2012 nin de yarısına geldik!

Sıfır/teşhir işine baklılmaz bu saatten sonra helede fiyatına bakınca,ancak aklı yatmayan varsa hiç SV almasın,piyasada bir sürü
    panel var hemde 2012 son model!

Bir şekilde sağa-sola bakacaksınız artık,ama görmeden almanızı tavsiye etmem!!

++

Ayrıca dünyanın parasına satılan hiç bir panelde bundan daha iyi değildir!! SV de öyle süper bir panel değil ama süper diye
    gazlanan panellerden de SV daha iyidir!

Peki albani abi SV bulamadık farz sayalım ne almamı önerirsin??? 46'' veya 55 fark etmez. fiyat farkına bakar duruma göre hareket ederim.

Teşekkürler eksik olma abi.

• Bütçeniz nedir bilemiyorum ama ben LCD olarak sadece Sony öneriyorum+

PDP istersen Pany 50 Serisi OK dir+
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.