Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Referans olarak da beni ve bu başlığı yaz!

Ben fiyat olarak bir şey diyemem,ama DH de çok ölücü ve çakal dolanır,sakın bunların yazdıklarına filan takılma
    "Yorum" diye de bir boktan anlamayn bir dolu insan çıkar,bunları da salla geç,sıkıntın olursa bana ulaşırsın+

CAN
  • Can hocam teşekkürler. Yurt dışı olayı şu an ertelendi o yüzden dün vazgeçtim satıştan.

Zaten geçen mediamark'ta en ucuz 55 inç ne kadar dedim 3200 dedi. Bu kalitede bir TV için fazla değildi rakam. Ama ben kutulamasını yapmıştım memlekete gönderecektim :) kutulaması biraz uğraştırdı.

Forumda ne dediğini bilmeyen bilgisiz insanlar çok olduğu için kafayı takmazdım.

Bu arada TV'yi sizin yorumlarınızı okuyarak almaya karar vermiştim.

Sadece monitör olarak kullanıyorum mediaplayer'dan dizi ve film izliyorum şu ana kadar çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoka -- 12 Şubat 2014; 16:35:22 >
  • albani hocam merhaba 46sv 685 d modeli nasil bir cihaz 1400 tl ye alinirmi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede kim satıyor bu paneli? ya da çıplak gözle izleme şansın varmıdır? bu saatten sonra 2009 model panel alınırmı bilemem!
    ama bu başlık SV685 başlığı bence oku sonra sonra karar ver,o paneli de git mutlaka incele++
  • selam albani hocam paneli satan arkadas yenibosna bit pazarinda bir esnaf cok detayli inceleme firsatim olmadi cihazi saticinin israrla kullanilmamis demesine ragmen icime sinmedi fiyattada indirime gitmeyince bende baska bir esnaftan buldugum42st50 panasonigi uygun fiyata aliverdim ...sizce nasil bir tercih ??

• Alınmışsa o zaman hayırlı olsun+

SV yi iyice incelemen gerekiyordu,"kullanılmamış" olması da hikaye! ama sorunsuz olursa alınır ve kullanılır tabiki,bu panel "teknik olarak"
    bugünkü tüm son model veya geçmiş bir kaç senelik panellerden(LCD olarak)çok daha üstündür!zaten panel ayrı bir kulvarda yürüyen idi!
    ST5x için ilgili başlığından takip edersin gerisini,bana oradan sorarsın takıldığın yerleri ama başlığını bence biraz oku sondan başa doğru++
  • cevabin icin tsk oncelikle aklima takilan tek soru su an rodaj suresi onuda takip eden basliktan sizin yazilarinizi takip ederek gidermeye calisacagim ... saglicakla

• panel sıfırmı? değilse rodaj için bir şey yapmana da gerek yok! kalan her bir şeyi de başlık dan bakarsın+
  • ustalar bu tv nasıl TOSHIBA 50L7335DG yorumlarınızı bekliyorum
  • idare eder,daha fazlasını bekleme,ya da sen artık her ne bekliyorsan devamı sana bağlı

Tosh da "SV" gibi bir panel yoktur! ayrıca diğer markalarda da böyle bir panel yoktur!

Herifler orta halli/vasat v.s paneller çıkarıyorlar,aman aman alınası panelleri şimdilik yok++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

idare eder,daha fazlasını bekleme,ya da sen artık her ne bekliyorsan devamı sana bağlı

Tosh da "SV" gibi bir panel yoktur! ayrıca diğer markalarda da böyle bir panel yoktur!

Herifler orta halli/vasat v.s paneller çıkarıyorlar,aman aman alınası panelleri şimdilik yok++

Albani hocam peki kötünün iyisi tavsiye edilebilecek bir panel önerin varmı?
  • quote:

idare eder,daha fazlasını bekleme,ya da sen artık her ne bekliyorsan devamı sana bağlı

sayın albani hocam bütçem 2600 tl 50 veya 47 inc panel tavsiyen ben tshiba 50l7335 veya pany 50etw60 tshiba pany den 500 tl daha ucuz sizce hangisini tercih etmeliyim
  • quote:

panel sıfırmı? değilse rodaj için bir şey yapmana da gerek yok! kalan her bir şeyi de başlık dan bakarsın+

panel sıfır sanıyorum şu kullanım süresine bakmayı beceremedim fakat full kutu aparat ile beraber aldım ve bezeldeki etiketleri hala üzerinde st 50 serisi için farklı bir yöntemi varmı kullanım süresine bakmak için??ayrıca orta halli hd uydu alıcısına ihtiyacım oldu şimdi varmıdır önerebileceğiniz bir model marka?
  • o zaman ilk etap da;Bright./Contrast/Col. değerlerini orta seviyeden bir kaç tık aşağıya çekiyorsun,resim kalitesini beğenmeyebilirsin bu durum da(soluk/mat gibi gelir)
    200/300KM böyle devam et ve panelini tanımaya çalış

kullanım saati için,SM ye giriş kodlarını ben vermiyorum ama başlık da var! oaradan bakarsın,ancak yalnış tuş kombinasyonu yaparsan chipset kilitlenir ve garanti de yanar!
    (daha doğrusu Servis MB yi değiştirir ve 400/500 kağıt bayılırsın!!) girme SM ye işin yok,çalışma saati önemli değil

diğer ilgili tüm sorular için,başlık da hepsi vardır!

Receiver için,paylaşımlı cihazmı arıyorsun? yoksa FTA mı? benim "orta halli" cihazlar ile işim yok,daha doğrusu spesifik olarak şudur diyeceğim bir cihaz bilmiyorum
    bunu kendin araştırırsın-sorarsın v.s ayrıca orta-halli derken,nedir rakam 500 mü yoksa 100 kağıtmı hatta 50 kağıtmı?

++
  • 300 kagidi gecmezse cok iyi olur arkadasimda dreambox hd 800 var isimi gorurmu diye baktim ama cihazda hdmi girisi yok dvi ve scart var bana uyarmi??

• quote:

o zaman ilk etap da;Bright./Contrast/Col. değerlerini orta seviyeden bir kaç tık aşağıya çekiyorsun,resim kalitesini beğenmeyebilirsin bu durum da(soluk/mat gibi gelir)
    200/300KM böyle devam et ve panelini tanımaya çalış

kullanım saati için,SM ye giriş kodlarını ben vermiyorum ama başlık da var! oaradan bakarsın,ancak yalnış tuş kombinasyonu yaparsan chipset kilitlenir ve garanti de yanar!
    (daha doğrusu Servis MB yi değiştirir ve 400/500 kağıt bayılırsın!!) girme SM ye işin yok,çalışma saati önemli değil

diğer ilgili tüm sorular için,başlık da hepsi vardır!

Receiver için,paylaşımlı cihazmı arıyorsun? yoksa FTA mı? benim "orta halli" cihazlar ile işim yok,daha doğrusu spesifik olarak şudur diyeceğim bir cihaz bilmiyorum
    bunu kendin araştırırsın-sorarsın v.s ayrıca orta-halli derken,nedir rakam 500 mü yoksa 100 kağıtmı hatta 50 kağıtmı?

++

benim icin en önemli done resim kalitesi albani hocam kati 913 cihazinizdan ovguyle bahsetmissiniz eminim bu cihaz sizin tabirinizle OK dir :) bulma sansim varmi bu cihazi ??

• Sayın Albani selamlar,

Hafta sonu bir teknoloji mağazasında Toshiba 58L7365DG modeli 3,600 TL fiyat ile çok makul gözüktü gözüme, bu konudaki fikirleriniz nelerdir ?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khance

300 kagidi gecmezse cok iyi olur arkadasimda dreambox hd 800 var isimi gorurmu diye baktim ama cihazda hdmi girisi yok dvi ve scart var bana uyarmi??

DB de HDMI Lisansı olmadığı için,herifler DVI koymuşlar! DVI-HDMI kablo ile bağlayacaksın(ses aktarımı için cihazdan ona göre set emişler ve ses iletimi oluyor böylece)
    ben bir ara test için 500/800 leri kullanmıştım,işini görür,en azından CS işi yapacaksan fazlasıyla görür,ama benim kulvarımda olan bir cihaz değil DB ler+

ancak DB ler ucuz değilki?? klon ları bile sanırım 300/600 gibi olabilir!

++

913 süper bir cihazdır+CS işini de yapıyor+D-Smart Modül desteği de ok dir+
    ancak üretimi bittiği için(sanırım 1 yılı geçti artık üretilmiyor)Almanya da hala bulunuyor bazı yerlerde ama fiyatı arttı € 250/260 gibi
    biz de ise 2.elde 550/600 kağıda ara sıra satan olursa bulunabiliyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 4 Mart 2014; 17:24:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: niomer1

Sayın Albani selamlar,

Hafta sonu bir teknoloji mağazasında Toshiba 58L7365DG modeli 3,600 TL fiyat ile çok makul gözüktü gözüme, bu konudaki fikirleriniz nelerdir ?

Teşekkürler...

Bu seriler benim için aman aman alınası paneller değildir! Tosh da böyle ses getirecek bir panel şu anda yok+
  • albani kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için...
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.