Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlla Tosh alman gerekmiyor,gez-dolaş kafana yatanıda alabilirsin elbette!acele etme+
  • albani hocam senin acıklamalrından anladığım kadarıyla toshiba iyi gibi gözüküyor ayrıca gercek led teknılojisi bir tek toshiba var türkiyede satılan modellerde
  • Hayır başka Markalarda da FULL-LED+LD li paneller vardır!

LGE nin LX9x/LH Serileri gibi
    Samy den sanırım C85x veya 90x lar;ama TR ye geldimi bilemiyorum
    Sony den HX/LX
    Phil den 9x Serileri gibi...

Ve yakında dahada çoğalarak gelecektir ama bunlar yinede bunlar pahalı panellerdir hem FULL-LED hemde Local-dimming olması sebebiyle!
    Ama bugün için en doğru Baclit-LED çalışması FULL-LED+LD li panellerdir

Teknik olarak elbette yine farklılıkları olacaktır v.s

+
  • merhabalar

bu FULL LED +LD hakkında

gerçi Albanez dayı yazmış

lg de ki LH yi bilmiyorum durumu nedir.Albanez dayı başarılı olduğunu söylüyor.Doğrudurda

FULL LED aydınlatmadaki local dimming çok iyibir aydınlatma sistemi olmasına rağmen

lg LX95xx ve LE85xx serilerinde horizontal banding problemi vardır.

ayrıca önceleri bunun LD den kaynaklandığı söylenirken daha sonraları bunun direk FULL array den kaynaklandığı söyleniyor.

Ben bununla ilgili AV deki bir editör ile tartışma içersine girdim böyle birş şey yok diyen editör her nedense incelemesi değiştirmek zorunda kaldı

++++

avf ye bir kaç yerden gelen yorumlar arasında böyle bir durumunun görülmemesi için kör olmak gerekir bunu diyen alıpta pişman olan bir kullanıcı.

dahası da var ancak buradan yazmam başlığın içeriğini saptıra bilir

bunların içersinde hatasız olanı SV685 dir (Sharp SX1 sony x45xx hariç tabi mevzu dışında oldukları için)

biraz reklam gibi oldu ancak bu böyle.

sammy ye zaten hiç bakmıyorum.

++++

Sony de HX90x ları merak ediyorum nedir diye

bir de şu PHil den 9x bakalım bir iyileşme oldumu.

+tohs sv685 den sonra FULL LED +LD üretecek mi_?? üretirse nasıl olacak

++++

Albanez dayı hani siz hep diyorsunuz ya sony lerde BB+clouding çözülemedi hala var diye.

Hakikatten BB+clouding sony de standart olmuş durumda özellikle clouding( bu arada sony benim favorim)

Bu yeni çıkan hx80x lerde clouding var hem de acayip bir şekilde.

lx i görünce konuya bodoslama daldım.Arzu edilirse msj mı silebilirim

saygılar

edit: düzelttiklerimi kırmızı ile belirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bons@i -- 29 Haziran 2010; 10:14:30 >

• teşekkürler lg nin lh 9000 serisi gelmedi galiba mail attım lg ye ama cevap vermediler nezaman gelecek diye sordum 1 aydır cevap yok

ayrıca anladığım kadarıyla kalın olan led lcd televizyonlar en iyisi oluyor gerci benim için problem değil yeterki görüntü iyi olsun isterse 30 cm kalın olsun
  • bu aralar bu durum çok sık yaşanıyor,takip ettiğim kadarı ile uzun mesajlar yazıyorsunuz,
    size tavsiyem "mesajı göndere" basmadan önce yazdığınız alanı mouse ile işaretleyip kopyalamak
    (ya da Ctrl-C yapın),böylece msg uçtuğunda tekrar yazmak zorunda kalmazsınız
    Ctrl+V ile tekrar yapıştırırsınız.Tabii ;şayet bu yöntemi kullanmıyor iseniz, yararı olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bende Sitede ne var diyordum yaw
    Msg yazıp tamam diyorsun;sonra bir bakmışsın msg uçmuş

• Sn.astra,uyarın için teşekkürler+ama o dediğin durumu bazen yapıyorum önemli msg lar için veya bir kaç yere göndereceksem veya
    arşive atacaksam v.s

++
  • Dostlar, birazda su cihazin ses ayarlarini konusalim mi?

Sizler neler yapiyorsunuz bu konuda? Cihazin kendi ses sistemi uzerinden mi aliyorsunuz ses bilgisini? Yada harici ekipmanlar mi kullaniyorsunuz?

Ses ayarlari uzerinde cinematic diye bir secenek var. Film izlerken onu kullaniyorum ama alt menulerde oldugu icin surekli degistirmek de bazen bikkinlik vermiyor degil:))))

Not : Goruntu ornekleme sozumu unutmus degilim. Esim annesine gitti birkac gunlugune. Fotograf makinasini almis maalesef. Gecikme icin ozur dilerim.

Sevgiler
  • Serdar iyi akşamlar

Bana hiç sorma Audio/Speaker v.s işlerini,hem anlamam hem ilgilenmem!

Kendim ise 2 sene önce aldığım Logitech in Z55x 5.1 sistemi var ve çok memnunum

++
    Ancak genel olarak yabancı kullanıcılar ve Test yorumlarıdan anladığım kadarıyla,SV lerdeki Speaker sistemi orta karar gibi bir şey,iyi yada çok iyi değil
    diye biliyorum!

ZF355 leri sorsaydın;onda ise 2x20 ONKYO Speaker sistemi vardı ve süperdi
    Özellikle Stereo/5.1 v.s içerik verildiği zaman ....ülen bu ses nereden çıkıyor....diye şaşırıyordunuz;cidden o zaman ONKYO olduğu bariz kendisini belli ediyordu

SV lerde ben Speak.işinden memnun olan görmedim(prof.manada)

Kaldıki günümüzde zaten bu panellerde aman aman ses sistemi olmaz/olamaz;zaten üreticiler bunu koymazlar;kafayı biraz işletirseniz bunu çözersiniz zira herifler aynı
    zamanda Audio cudurlar büyük çoğunluğu

Ayrıca panelin Speaker için yeterli fiziki alanıda yoktur!
    Veya özel design edilmiş bir Speaker sistemide maliyeti arttırır!! v.s gibi unsurlar vardır!

Son olarakta günümüzde artık ext.Audio sistemleri kullanmak şart olmuş gibidir!
    AVR ve benzer sistemler OK dir,kaldıki 5.1 içerikler vardır ve bunun için paneller bir şey vermez/veremez!!

Selamlar

• Usta bu televizyonu sırf sen kullanıyorsun diye gidip bayağı bir inceledim. Gayet güzel. Siyah başarımı harikulade. Ama bi yandan baktım TVye tüplü TV gibi abicim. 2010 olmuş yarım metre derinlikte tv yapıyorlar. Tamam ben de mkv internet gibi şeyleri umursamıyorum ama bu kasaya o kadar para vermemeye karar verdim.

Şimdilik ucuzlayana kadar 50V20 ve 50g20 bekleyip birini alıcam gibi görünüyor.
  • benim bildiğim yarım metre 50cm ediyor..bu panelin kalınlığı 11-12 cm falan
    2010 yılında 12 cm yapıyolar da 2020 yılında 50cm olursa ne yapacaksın o da ayrı konu..bu işin yılla ne alakası var? bunların incesi mi makbul "albani" usta? yoksa sen bizi kandırdın mı
    hani eleştirelim de nerden tuttursak diye düşünüyosanız, kalınlık en son takılacağınız nokta olsun...

bu arada ben 1 haftadır dsmart hd kullanıyorum, birkaç foto ekleyeyim ortam şenlensin dedim ama benim emektar kodak 7430 ile istediğim sonuçları alamadım. çıplak gözle fotolar arasında bariz fark var ve karanlık ortamda tüm çekim modlarını denememe rağmen resimler berbat çıktı. bu haliyle eklesem millet bu mu övdüğünüz panel der..zaten shit atmak için fırsat kolluyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 30 Haziran 2010; 0:43:19 >

• Selam hakmel

-Resim için geçmiş sayfalarda bir arkadaş vermişti ve çok başarılı resimlerdi bunlar+yabancı bir Siteden alıntı yaptığımız Game resimşeride vardı
    -Geçenlerde bende denedim resimler berbat çıkmıştı,sonra kabahati makineye atmıştım,daha sonra bir başkasından çok güzel bir makine aldım
    ama onunlada beceremedim

Resim işi bana göre değil dedim

SV ciler için resim filan önemli değil ama birileri görmek istebilir elbette,onuda artık bu işten anlayan çekip gönderirse iyi olur++

++
    Paneli epeyi zamandır ellemiyorum! renk ayarları v.s konusunda bir çalışma yapacaktım ama bu iş hem karışık hemde zor,sanırım 150/160
    SV kullanıcısı oldu(bana özellikle üye olmayan veya olupta Sitede yazmayıp direk ulaşanlar dahil) hiç bir sorun yok şimdilik
    Ama illa sorun çıkmayacak v.s diyede bir kuralda yoktur!

Ancak klasik Modül sıkıntıları>>> olan Screen-uniformity/Backlight-bleeding/Torch-light/Clouding effect/bu sene Samsung Modüllerde boy gösteren
    Patch ve Dirty-screen sıkıntılarıda sıfır hata olarak gidiyoruz+USA/UK den de takip ediyorum+Almanya ve Italya,buralarda da özellikle Samsung S-LCD
    nin S_PVA larını kullanan Samy/Sony lerde bu bahsettiğim sıkıntılar mevcuttur!!! aynı Modülü kullanan Tosh SV lerde ise yoktur!

Bu arada panel FULL-LED+LD olduğu için;bunun getirdiği bir artıda elbette vardır ve bunuda göz ardı etmemek lazımdır!!

++

Sn.anycall un yorumu ise,açıkçası beni ilgilendirmiyor ama elbette saygı duymaktayım;kaldıki SV kullananlar zaten bu panelin 11,5cm lik kalınlığına
    bakarak bunu tercih etmediler
    Veya benzer panel olan Sony X45x leride alanlar da aynı şekilde panelin kalınlığına bakarak almadılar ki X45x lerin kalınğı ise tam 14,5cm dir

Bu paneller "kağıt" gibi zaten "bugünkü mevcut teknikle" olmazlar/olamazlar FULL-LED+LD oldukları için!!
    Ancak yakın gelecekte 5/8cm lere düşecektir v.s

SV de ayrıca diğer rakiplerinin yaptığı atraksiyonlarda yoktur! açıkçası ben paneli sadece bir "Display ünitesi" olarak kullanmaktayım;diğer işleri
    ext.cihazlara bırakıyorum ki zaten Tosh kullananlarda böyle yapmaktadırlar!

Sn.anycall arkadaşada geldiği zaman Pany V Serisi veririz artık+

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 30 Haziran 2010; 1:21:38 >

• Kinayeli yorumum biraz yanlış anlaşılmış. Kusura bakmayın. Benim panele edilecek bir lafım olmaz. Dediğim gibi sırf Albani usta aldı diye bu televizyonu uzunca bir süre inceledim.

Benim evimde de 46X3500 Sony var. SV den daha ince değil. Evde laptop bağlı TV'ye. Mkv oynatım becerisi v.s. umurumda değil zaten. Şu an panelim bozulduğu için yakın zamanda yeni bir makina alacağım.

Takip ettiğim paneller Tosh SV685(Albani'den mütevellit) ve Pany V20/G20 serileri. Bu yüzden panele bir laf ettiğim ya da sırf eleştiri olsun diye yazdığımı düşünmeyin. Biraz estetik kaygı ve maliyet ile ilgiliydi yorumum. Bir nebze daha ince bir panel ve fiyat olarak daha uygun bir panel düşündüğümden SV685'i eledim. Bu çok iyi bir panel olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama. Bende sizin tercihlerinize saygılıyım.

Albani usta V serisine ok+ dedin. Ben de G ve V serisini Electro Worldde yanyana inceledim. ayarları aynı olmasına rağmen V serisinde daha vivid bir görüntü vardı. İki panel kapalıyken V serisi daha siyah, G serisi biraz grili siyahtı. Bildiğim kadarıyla bu iki model G13 panel kullanıyor. Bu farkın sebebi görüntü işlemcisi midir ?

• merhabalar Albanez dayı

benim anladığı kadarı ile bu tv üreticileri

acayıp bir şekilde inceltme yarışına girmişler.Gene her zaman ki gibi çok iyi şekilde kafa karıştırmaktalar.

Ben bu kanıya varmam ise;

çevremdeki insanların "bu tv daha ince, daha iyi" diyerek tercihlerini kullanmalarıdır.Halbuki inceliğine/görüntüsüne genele

kadar daha dikkat edilmesi gereken daha çok şey var.

LCD de aydınlatmada gelinen en son/en iyi nokta sizinde işret ettiğiniz gibi FULL LED +LD ile gelindi.Yaptığı iş ortada.

sharp SX1/Sony X4500 vede Toshiba sv685 şu ana kadar FULL LED +LD de en başaralı/en doğru işi yapan panellerdir.

yine FULL LED +LD de yine başarılı panel bunlardan gelecektir.

Neden_???

Bu furyaya LG de katılmak istedi,baya hatalı bir şekilde.

3cm genişliği olan bir kasanın içine FULL LED+LD + modülü yerleştirdi. (FULL LED sisten iyi bir kullanım boşluğu yaratıyor ancak CCFL ye göre)

Bakıldığı zaman LED ile modül birbirine yapışık durumda belki arada 1 mm bile boşluk bırakmadılar.İnce yapacam diye.

lg incelendiğinde FULL LED array den kaynaklanan horizontal banding hatası ortay çıktı

Vede birçok kullanıcı bunun gözle görülmeme ihtimali yok diyorlar."Alırken lg shop/elektronik mağazalar vs. de parlak ışık altında fark edilmiyor" deniyor.

Bu makina ince değil mi_?? :o)

bir panelin çok da ince olması doğru sonuçlar doğurmaya bilir, doğru olduğunuda düşünmüyorum.Bir panel üretileceği zaman eğer

FULL LED +LD olacak ise mutlaka FULL LED +LD panel

ile modülün kendisi arasında min 2cm boşluk olmalı

+++ LED lerin ışık şiddetinin çok çok iyi yarlanmalı(bu çok önemli)

aksi takdirde
    lg deki gibi modülüne yapışık olursa :)+ LED lerin ışk şiddetinin ayarsız olursa;

contrast/brightness/color üretiminde fayda sağlayan FULL LED+LD sistemine ters düşecektir.
    Ekran olması gerekenden daha parlak olacaktır. parlaklık(brightness) ayarı daha da zora girecektir.

+doğru renk / color accuracy dede mutlaka iyi bir şekilde mıçacaktır.(tabi biz bunu çıplak gözle nekadar görecez oda ayrı bir konu)

Ben şahsen sizin kadar iyi bilmiyor.Hatta sizin kadar doğru da bilmiyorum.Bir çok şeyi sizden öğrendim/öğreniyorum ve bu incelik konusunda vardığım sonuç:

şimdi dışarı çıkıp bir FULL LED +LD yapan bir panel alacak olsam kalınlığına dikkat ederim.Tabiki görünümden dolayı değil teknik den dolayı şüphelenirim.

En ideal incelik Sizinde belirtiğiniz gibi 5-8 cm yanı ısra 10mc :)olmalı.yoksa yukarda anlattığım gibi ortaya çıkan teknik hatalar olma ihtimali yükselecektir.(Albanez dayı siz bunu benden daha iyi bilirsiniz.)

Lg/samsung daki gibi agrasif bir şekilde Paneller inceldikce mutlaka içinde bir şeyler dahada incelecek/küçülecek belkide bundan
    dolayı dahada kalitesizlecek.Sonrası malum sorunlar ortaya çıkar

mesala albanez dayının söylediği sorunlardan bir örnek :

lg de paneli kasa içine oturtamama

saygılar/sevgiler

• Beyler nereden çıktı şu ince panel-kalın panel muhabbeti

Hani benim panel senin paneli döver olayı gibi oldu;gerçi ZF355 hala herkesi çok fena dövüyor

-Derinlik olayında Samy/LGE zaten ilk baştan beri EDGE-LED ile piyasayı vurmuştu!
    zatyen böyle işlerde bu ikilinin üstüne yoktur,gerek Cosmetic gereksede buna benzer işlerde

-Ben çok eskiden sanırım 4/5 sene evvel,özellikle Samy nin olayının Üniversite de TEZ konusu olacağını dile getirmiştim
    Herifler bu işte bir numara,hemde her kategorisinde;özellikle panel işinde ilk hileli/sallama/palavra işlerini insanlara çok güzel
    yediren de Samy olmuştur
    Hatta 4/5 sene önce USA da bu herifler;Kamuoyunu yanlış/hileli bilgiler ile "kandırmaktan" Dava edilip ve tabiki de Davayı kaybettiler
    ama herifler hiç sallamadılar bile

2005 den başlayarak Samy özellikle panel konusunda ve tabiki ardından LGE de buna katılıyor ve insanlara çok farklı "algılama"
    yaşattılar v.s v.s

Panel kalınlığı kavramıda bunların içindedir!

Ancak ben Samy yi çok ciddi alkışlıyorum şeytanın bile aklına gelmeyecek işler bunlarda,cesaret konusunda ise herifler bir numara!
    adamlar Dava lara bile girmiyorlar desem aynen yeridir

Bizim diğer uyanık "caponlar" ise resmen tırsmışlar,ağızlarını açamıyorlar artık!(bence fiyatların oluşması açısından da çok çok iyi oldu
    bu iki Korelinin piyasa olması,yoksa bu uyanık caponlar fiyatlarda duman ederlerdi ortalığı özellikle bu işlerin "piri" olan SONY

++
    Kalınlık konusuna gelirsem,valla böyle hikaye cosmetic v.s işlerine ben hiç bakmam;hatta aklıma bile gelmez
    Kalın panele kafayı takan o zaman LGE/Samy alsın,üstelik bunların panelleri dünyada "en yakışıklı" olanlardır

+
    Bonsai dostum,şu son yazdığın LGE nin Modülü Kasaya oturtamama olayı var ya;herifler bunu nasıl beceriyorlar onuda çözemedim yaw
    TF/DH de böyle bazı kişiler çıkmıştı;hatta Servisin birisi evde gelir biraz sallarız ve yerine oturturuz demişlerdi
    yaw herifler kasaya oturtulamayan paneller bile üretebiliyorlar,helal olsun harbiden LGE ye

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

bu iki Korelinin piyasa olması,yoksa bu uyanık caponlar fiyatlarda duman ederlerdi ortalığı özellikle bu işlerin "piri" olan SONY

++
    Kalınlık konusuna gelirsem,valla böyle hikaye cosmetic v.s işlerine ben hiç bakmam;hatta aklıma bile gelmez
    Kalın panele kafayı takan o zaman LGE/Samy alsın,üstelik bunların panelleri dünyada "en yakışıklı" olanlardır

+
    Bonsai dostum,şu son yazdığın LGE nin Modülü Kasaya oturtamama olayı var ya;herifler bunu nasıl beceriyorlar onuda çözemedim yaw
    TF/DH de böyle bazı kişiler çıkmıştı;hatta Servisin birisi evde gelir biraz sallarız ve yerine oturturuz demişlerdi
    yaw herifler kasaya oturtulamayan paneller bile üretebiliyorlar,helal olsun harbiden LGE ye

++

albanez dayı adamlar hakikatten yakışıklı panel üretiyorlar.Bunu kabul etmemek zor.Ben ne zaman Lg/sammy nin yeni çıkan yakışıklı panellerine bakınca vay be diyorum adamlar çok iyi görünüm sunmuşlar diyorum.Ancak nedense panellerin dışı seyredilmiyor.

Bu adamlar biraz daha iyi tv üretseler japonları daha iyi sallar ancak japonlar bunun farkında adamlar üretim özürlü baksanıza

panel kasa içine oturamıyor.

Siz bunu çözememişsiniz ben bu oturtamamayı nasıl bir şey algılayamıyorum.

saygılar dayı

• Selamlar dostlar.

Dun gece bir arkadastan WD HD Media Player'ini aldim. Bir arkadasimda sagolsun 2,5'luk usb disk'ini verdi. Hem bu urunleri hem paneli 1080P'de gormek icin iyi bir firsat oldu.

Disk'te 1080P DTS Avatar vardi. 20 Giga'lik bir mkv idi. Yani goruntu kalitesinden az odun verilmis muhtemelen.

Sonuc gercekten nefes kesici. Film'i dun aksam 2 kere izledim:)))) Birinci seyir keyif icin, ikinci, altyaziya yada sese odaklanmadan, sadece goruntu detaylari icin. Araya dunya kupasi maci sikismasa 3 olurdu:))))

Can dostum, sana ne kadar duaci olsam azdir. Allah razi olsun. Sayende son derece tatmin edici bir panel sahibi oldum.

Ama bu panelin bir baska kotu yanini daha goreceksiniz zamanla. O da etrafta bulunan cok bilmislerin size seciminizden dolayi yonelttigi tenkitlere cevap verme isi. Yok "Toshiba televizyon uretmeyi ne bilirmis.", yok "Samsung varken baska bir markanin LED'i alinirmiymis.", yok "mkv oynatmayan LED tv olurmuymus." vs. vs.

Artik tartismiyorum. Can ustadin panel ile ilgili ilk yazisini gonderiyorum. Okuyanin zaten akli karisiyor:))) Tartisma kapaniyor:)))) Olay hemen "sahi, sen kaca aldin bunu?" ya donuyor:))))

Cok egleniyorum.

Gelelim WD Live HD medya player'in performansina. Cihaz tamamen sessiz. Menuleri son derece kullanisli. Dahili disk'i yok. Extra disk masrafi yapmaniz gerek. Harici 2,5'luk disk ile 20 GB'lik 1080P kaynagi en ufak bir takilma, atlama ve ses-goruntu senkronizasyon bozuklugu yapmadan cozdu. Hatta cihazi uzun sure acik tutup isindiktan sonraki performansini gormek istedim. 4 saat sonra dahi bir sorun cikarmadi. DTS ses formatinin cozumlenmesi konusunda da bir sorun yasamadim. Ama testim elbette son derece yuzeysel. Boyle bir cihaz dusunenlerin forumlari takip edip kullanici sorunlarini arastirmalarini siddetle tavsiye ederim.

Saygilarimla

• bu SVserisinin 42' çıkma durumu yokmu? (Bu serinin en uygun satıldığı yer neresidir?)
  • Sn.amon iyi günler

Sv sadece 46"/55" olarak üretilmiştir ve 2009 Model bir paneldir!
    Üretimide çoktan bitti!!

Distribütör Firma olan TNB; TR ye geç getirdiği için bizler bunu 2010 da almış olabildik

42" FULLHD ben zaten hiç tavsiye etmiyorum;FULLHD nin hakkı 50" ve üstüdür!(LCD/PDP)

Ancak TR de malum fiyatlar ve kişilerin ekonomik durumları v.s sebebiyle insanlar bunuda göz önüne alarak
    mecburen ufak ebatlara yönelmek zorunda kalıyorlar!

Ancak 2010 Model SL733 istersen(ilgili başlığı vardır) 40" ebatı bulunuyor ve buda çok güzel bir panel

Genelde Tosh ları Bimeks/Teknosa/Vatan gibi yerlerden bulabilirsin

++

• Serdar selamlar

Beni bırak SV konusunda;ZF de bile eleştirenler çıkmıştı(bazıları malum hayranlarım,bazılarıda işi çok çok iyi bilenler)
    yaw ben bunları aştım kardeşim,sadece bazı panellere gazı veririm ki en baştada Pio gelir,bir dünya insana aldırdım Pio ları ve hala
    gaza devam ediyorum Pio lar için

Bu arada SV yi izleyipte Judder yapıyor diyenler sanırım gittiler

Ankarada SV görenler bana bildirsinler bende Tosh/UK ye yazayım;ülen Makineleriniz arızalı diye vereyim odunu
    Zira nedense 3/4 kişi çıktı Ankara dan ve "Judder" var dediler!!! sanırım bütün arızalı panelleri TNB Ankaraya postalamış(Korhan
    Bey ne işti bu kardeşim,Ankara cezalımı yoksa)
    Ancak Tosh larda Judder diye bir şey olmaz,istesenizde Judder yaptıramazsınız bunlara

++
    Daha öncede yazmıştım TNB faktörü sebebiyle Tosh High-End ler çok geliyor TR ye!!
    2011 Modelleri ben bekliyorum gari
    WL68 gibi yada buna benzeyen bir Seri vardı ama şimdilik ses yok ve Tosh için mutlaka yakın gelecekte FULL-LED+LD li bir panel "şart"!!

Ancak Engine biraz daha güçlenmesi lazım ve Standard LAG 40ms nin mutlaka altına düşmesi lazım hatta ZF355 lerin rekorunu kırıp
    33ms nin altına düşmelidir!!

ZF355 halen dünyada TFT-LCD TV ler sınıfında en hızlı paneldir 33/35ms Standard LAG ile;
    SV de ise bu değer 45/47ms dir ve ben Bluring efektini görüyorum,ama çaktırmıyorum zaten sizde göremezsiniz bunun nasıl olduğunu
    47ms şuanda yine en hızlı paneller içinde en iyisi diyebilirim,bu değerin altında panel yok,sadece Pany LED lerin V lerinde 40ms değeri gördüm!

++

Serdar,sen şimdi WD-Live HD mi al diyorsun???
    Kafamda bir NMT var ama daha HD-REceiver işini halledemedim(sanırım bunuda Atlanta ile halledeceğim gibi!)

+

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.