Şimdi Ara

toshıba fan sorunu(durmuyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce aldığım toshıba a660-14t laptopun fanı durmuyor bilgisayarı açtığımda her yaptığım işlemde çok basit şeyler de dahi çalışıyor neden olabilir ne yapabilirim.(bir iki güne kadar böyle bir durum söz konusu değildi.)

• windows çalışırken bütün programlar kapalı olsun. Masaüstü ekranında iken CTRL ALT DEL basarak görev yöneticisine bak. işlemciyi meşgul eden arka planda çalışan program var mı? Eğer varsa bu büyük ihtimal bir virüsün arka planda bir programı çalıştırması olabilir. Virüs temizliği yap.düzelmezse güç seçeneklerinde Toshiba power saver ayarlarında soğutma yöntemi maximum performansa ayarlı ise bu da fanı devamlı çalıştırabilir.
  • Alışırsııııın bende de A500 1gn modeli var. fan sürekli çalışıyor özellikle oyun vs. açtığın zaman hiç durmuyor en yüksek devirde çalışıyor..
    bence bios ile alakalı bir sorun. Fan sürekli %60 larda çalışsa sorun yok duymuyorsun bile ama %90 lara yakın çalışınca masaüstü pc den farksız oluyor..
    umarım toshiba bu sorunu güncellemelerle halleder... benim seri iiçin 1.90 sürümü olan bios çıkmış onu deneyeceğim...
    yani ben şunu anladım ki toshiba fan sorununu asus gibi çözememiş... insan bi silent mod koyar.. :P
  • abimdede öle ama perfomansıda cok iyi abim sogutucu aldı artık sesi solugu cıkmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.