Şimdi Ara

Toshiba Flash Bellek Biçimlendirme Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, toshiba 8 gb flash belleğim var. Eskiden gayet çalışırdı. Bilgisayarımı değiştirdim. Yeni aldığım bilgisayara taktığımda flash belleğim çalışmadı. Daha doğrusu biçimlendirme gerekiyor uyarısı verdi. İçinde fotoğraflarım var biçimlendirme yapamam. Elimde bir tane daha toshiba 4gb flash bellek var. O, yeni aldığım bilgisayarda çalışıyor. Yani bilgisayarda sorun olduğunu sanmıyorum. Flash belleğimi nasıl kurtarabilirim ? İçindeki fotoğraflarım çok değerli onları kurtarmam gerek. Yardımlarınızı bekliyorum...

İşte aldığım uyarı aynen böyle :

Toshiba Flash Bellek Biçimlendirme Uyarısı

• Başka bir girişe takın olmaz ise veri kurtarma programlarını deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bellek kullanıldığı zaman aygıt yöneticisinden değilde direkt çıkarılırsa bu problemi yapa bilir başka yolu var mı bilmiyorum ama son çare olarak flash diski biçimlendirin üzerine hiçbir şey yazmadan dosya kurtarma yöneticisiyle fotograflarınızı alın.
  • Önerebileceğiniz veri kurtarma programı var mı ? Biçimlendirme yaptıktan sonra mı kullanacağım programı ?

Recovery my files programını denedim. Program dosyaları arıyor ama hani ararken yüzdelik dilim ve kalan süreyi gösterir ya işte ararken yüzdelik hep 0'dı ve 'kalan süre tahmin ediliyor' diyordu ben bunu 1 saat kadar falan bekledim fakat arama ne tamamlandı ne yüzdelik dilim arttı ne de bir dosyamı buldu. Başka programlar aradım. Recuva diye bir program buldum. Onda da aynı şeyler oldu. Sizce artık flash belleğim için yapılacak bir şey kalmadı mı ? Biçimlendirdikten sonra üzerine hiçbir şey yazmadım. İnsallah kurtarabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sngl98 -- 17 Temmuz 2014; 7:06:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    SD KART "Disk Yazma Korumalı"
    11 yıl önce açıldı
    Flash Bellek Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.