Şimdi Ara

Toshiba G900 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m3lijh

gunaydın arkadşlar yaa 6.1 de camera hatası alan oldumu orca.exe die bi hata veriyor karşılaşan varmı 3 4 kere bende 1 2 kerede abimde oldu

Arkadaşlar bizim Toshiba G900 yardımlaşma topiği heralde kapandı ilgilenen yok gördüğüm kadarıyla neyse sölemek istedim
  • Arkadaşlar salı günü aldığım g900'ümün ekranında bozulmalar var (Yarısı mavimsi, bazı yerleri yeşil). Sizlerden böyle bir problemle karşılaşan oldu mu? Yüklediğim programlardan kaynaklanmış olabilir mi? Acaba hard-format atsam düzelir mi?

Bu arada hard-format nasıl atılır??? Hard-format attıktan sonra wm6'yı yeniden kurmam gerekir mi???
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • evet eski g900 cüler artık pek girmiyorlar buralara.
    hard reset atarsan işletim sistemi o anda neyse sadece ona döner. wm6 kurman gerekmez. ama programları kurman gerekbilir backup yapmadıysan.
  • yardımın için teşekkürler
    peki nasıl hard-reset atabilirim???
  • start- setting- system- master clear.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meing

yardımın için teşekkürler
    peki nasıl hard-reset atabilirim???

BS(Del)+İkincil Tuşu Sol alttaki yeşil tuş yani+power ( açma tuşuna bas )

tabi tel kapalı iken bunlar klavyeden yapılacak gerçi rahatbek yazmış ama lazım olur diğer arkadaşlara die yazayım dedim kolay gelsim
  • Hocam bu telefonu türkçeye çevirmenin bi yolu varmıdır?Yoksa ingilizce olarak kullanmak zorundamıyız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert555

Toshiba 900 gerçekten güzel bir alet.ne yazıkki aldıktan 5 gün sonra iade etmek zorunda kaldım.Pda özellikleri ,windows mobile 6 çok iyi.Alıralmaz skype yi yükeldim ve anında online olup gayet güzel çalıştı.Ancak bir kusuru varki bu yüzden iade etmek zorunda kaldım.Telefon olarak kullanmak nerdeyse imkansız.Ekran dokunmatik.Telefon tuşuna basar basmaz ekranda numaralar beliriyor.Ancak bu numaralar o kadar küçük ki parmakla sadece bir tanesine basmak mümükün değil ,özellikle araç kullanırken.Her defasında iki tuşa yada yalnış tuşa basıyorsunuz.Bir kaç kere arabayı durdurup işaret kalemiyle tuşladım.Yada araç kullanırken aleti gözümün önüne kadar kaldırıp tırnağımın ucuyla numaralara basamaya çalıştım.Baktım olmuyor sonunda sırf bu yüzden iade ettim.Ancak benim gibi günün büyük kısmını araçta geçirmiyorsanız bu sizin için çok önemli olmayabilir.Bir arkadaşım Iphone getirmiş.Onuda deneyeyim dedim.Telefon tuşuna basar basmaz tüm ekran kocaman tuşlarla doldu ki yalnış basmak imkansız.O zaman bağırmışım işte bu diye.Arkadaşımda şaşırdı.Almak isteyenlerin bilgisi olsun istedim

mert çok haklısın aynı sorunu bende yaşıyorum araba kullanırken arama yapmak çok zor iphone da kullanmak nasip oldu inanılmaz fark var çok rahat arama yapmak falan adamlar bitirmiş olayı

• bu telefon konusunda inesoft address book programını kullanıyorum.www.inesoft.com inceleyebilirsiniz. ben çok memnunum, ama rusça kreklisini kullanıyorum. araba kullanırken çok rahat kullanıyorum, favoritlere 16 tane isim koyarak hızlı ulaşım sağlayabilirsiniz. isim arama çok kolay, g900ün kendi adres defteri gerçekten kötü.
  • hocam cok saols harbiden süpper bir program var mı başka tavsiye edebilecegin bir şeyler
    cpu hızlandırmak için bişiler kullanıo musun?
    quote:

Orjinalden alıntı: rahatbek

bu telefon konusunda inesoft address book programını kullanıyorum.www.inesoft.com inceleyebilirsiniz. ben çok memnunum, ama rusça kreklisini kullanıyorum. araba kullanırken çok rahat kullanıyorum, favoritlere 16 tane isim koyarak hızlı ulaşım sağlayabilirsiniz. isim arama çok kolay, g900ün kendi adres defteri gerçekten kötü.
  • bu arada ruscayla kasma ben ingilizcesini buldum istersen yollarım :)

quote:

bu telefon konusunda inesoft address book programını kullanıyorum.www.inesoft.com inceleyebilirsiniz. ben çok memnunum, ama rusça kreklisini kullanıyorum. araba kullanırken çok rahat kullanıyorum, favoritlere 16 tane isim koyarak hızlı ulaşım sağlayabilirsiniz. isim arama çok kolay, g900ün kendi adres defteri gerçekten kötü.
  • cpu hızlandırma için bir program bulmuştum ama çalışmadı, sildim. şimdi hatırlamıyorum bile. rusçayla ilgili sıkıntım yok gayet rahat geliyor. ingilizce isteyen arkadaşlarla burada paylaşabilirsin. kolay gelsin.
  • overclock için xcpuscalar kullanıyorum ve gerçekten çok ciddi hız artışı sağlıyor. kesinlikle tavsiye ederim. max 624 MHz'ye ayarlıyorum ve autoscale işaretliyorum.

http://ra****are.com/files/111259263/XCPUScalar_2007_v3.03.rar
  • Toshiba g900 telefonun fiziksel adresine nerden ulaşabiliyoruz.İnternet bağlantısı için modeme tanıtmam lazım.
  • sağol hece. şimdi yükledim, çok sağol. gayet hızlandı alet. ama şunu söyleyim aut scale yapınca 520de sabitleniyor, yani 624 olmuyo. o işareti kalırınca 624 oluyor. neyse.
  • settings-about-version info altında wi-fi mac address kısmında bulabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: d@ndelo

Toshiba g900 telefonun fiziksel adresine nerden ulaşabiliyoruz.İnternet bağlantısı için modeme tanıtmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 29 Nisan 2008; 16:39:41 >
  • rica ederim, umarım işine yarar.

programı çalıştırıp autoscale işretlemeden 624MHz yapıp ok deyip programı kapattıktan sonra yeniden programı çalıştırınca 624MHz seçili geliyor, bu durumda autoscale işaretleyince 520HMz olmuyor tekrar. ayrıca file menüsünde save settings on start ve auto start on soft reset'i seçili tutuyorum.

quote:

sağol hece. şimdi yükledim, çok sağol. gayet hızlandı alet. ama şunu söyleyim aut scale yapınca 520de sabitleniyor, yani 624 olmuyo. o işareti kalırınca 624 oluyor. neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 29 Nisan 2008; 16:43:40 >
  • Ya arkadaşlar bu aletle ne yapıcam bilemiyorum. wm 6.1 kurdum. Daha iyi diye okudum forumlarda ama makine sapıttı. Şimdi yeniden kurdum sd diskede format attım. Hatta daha sd diskini takmadan gene saçma şeyler yaptı. Sistemi kurunca parmak izi tanımı yaptımmı makine sapıtıyor. Yeniden yuklemeden sonra biraz daha deneyeceğim. olmadı bai 3.07 ye geri döneceğim. Sanırım bı 6.1 microsoft tarafından değil başka birileri tarafından bir takım eklentilerle geldi. Yanılıyor muyum?
  • magdanay: herhalde senin cihazla ilgili sorun olmuştur, bence 3.07 ye dön ve resmi güncellemeyi bekle.

daha önceden bahseetiğim wi-fi sorunu vardı hatırlarsanız, bir kaç gündür yine başgöstermişti. wi-fi aç deyince açılmıyor sonra da ekrandan kayboluyor, sadece bt işareti kalıyordu. http://myppc.ru/2007/01/09/socket_wifi_companion_2104.html#comment sayfasından wi-fi companion diye programı yükledim, krekli, şimdilik gayet iyi çalışıyor, rahat bağlanıyor. ilgilenen arkadaşlar o sayfaya girince alt tarafta "Скачать: wificompanion_21040_myppcru.rar [1.86 Mb] (cкачиваний: 2089) " yazan kısmına tıklarsanız yüklemeye başlıyacak, içindeki readme' yi okursanız nasıl kreklendiğini anlatıyor.
    şimdilik overclock iyi çalışıyor.

• Bu bence benim telefonumla ilgili bir problem değil sadece. Parmak izini etkinleştirinceye kadar hiçbir problem olmadan çalışıyor. Parmak izi tanımlama yaptıktan sonra 0 saniyede devreye gir seçeneğini işaretliyorsunuz sonra hooop makine gidiyor. İsterseniz yedeğinizi alıp birde siz deneyin ben 3 kere yaptım üçündede aynı şey oldu. Bence bu güncelleme windos tarafından beğil, bu işin ehli birileri tarafından birkaç program eklenmek suretiyle gerçekleştirildi. Tabii onların denemedikleri yönlerdede hatalar olması normal. Windows beta sürümünü bile bu kadar bariz hatalarla sürmez bence piyasaya.

Yaptığım işlemi tekrar ediyorum. yapmayın veya denemek isteyen denesin diye.

parmak izini etkinleştir. 0 zamanda etkinleştir korumayı sonra telefon ekranı yanıp sönmeye başlıyor. Bunlar yapılmazsa benimde gördüğüm tek hata. Wi-Fi onunda çözümünü rahatbek arkadaşım vermiş. Emeğine sağlık.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.