Şimdi Ara

Toshiba G900 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: baysan240

öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkürler şunu öğrenmek istiyorum şuan ben bir g900 alsam internetten film izlemek için skyfire haricinde bir alternatifim varmı herhangi bir rom ile flash player eklendimi onu soruyorum.

Çalışsa bile hem uyumluluk hem performans yönünden memnun kalmazsınız. Flash sizin için bu kadar önemliyse yeni nesil Android 2.2'li telefonları takip etmeniz lazım. Ya da amacınız sadece video izlemekse FLV dosyalarını indirip TCPMP ile çalıştırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkürler şunu öğrenmek istiyorum şuan ben bir g900 alsam internetten film izlemek için skyfire haricinde bir alternatifim varmı herhangi bir rom ile flash player eklendimi onu soruyorum.

ucuwep veya uzuwep var adlarını yanlış yazmış olabilirim ctrlpda da var.
    g900 varken tam ekran olarak videoları hiç takılmadan izleyebiliyordum skyfire de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Tuğrul -- 5 Ağustos 2010; 0:51:08 >
  • Arkadaslar telefonu aldım ve kullanamadan sorun oldu. Telefonun sinyal gösteren çubuğuna tıkladım ve ekranda bir yazı çıktı ve şimdi hiç bir yere girilmiyor. Telefonda hiç bir şey çalışmıyor öyle kaldı yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallen_king

Arkadaslar telefonu aldım ve kullanamadan sorun oldu. Telefonun sinyal gösteren çubuğuna tıkladım ve ekranda bir yazı çıktı ve şimdi hiç bir yere girilmiyor. Telefonda hiç bir şey çalışmıyor öyle kaldı yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Arka kapağının altında kalemin ucuyla basabileceğiniz reset tuşu var, ya da pilini çıkarıp takın. İşe yaramıyorsa ya da zaten denediyseniz içinde bozuk bir rom olabilir, başka rom yüklemeyi deneyin. Yine olmazsa telefon bozuktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 8 Ağustos 2010; 15:47:04 >
  • arkadaşlar telefonda mesajlar nasıl siliniyor.telefonu kapatıp açıyorum sildiğim mesajlar geri geliyor.USB den bağlayınca mesajlar hangi dosyada bulunuyor?
  • **mesajım olsun**
  • arkadaslar wm 6.0 kurulu turkce yapmak ıstıyorum nasıl yapabılırım arastırdım ancak bulamak bı yardım edersenız cok sevınırım
  • Selam arkadaşlar.Toshiba g900'le wifi bağlantısı kuruyorum fakat bir türlü internet bağlantısı kuramıyorum."Cannot connect to network" hatası alıyorum.Network ayarlarını nasıl yapmalıyım?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Selam arkadaşlar.Toshiba g900'le wifi bağlantısı kuruyorum fakat bir türlü internet bağlantısı kuramıyorum."Cannot connect to network" hatası alıyorum.Network ayarlarını nasıl yapmalıyım?Yardımcı olursanız sevinirim.

Cihazda ve kurulu romda sorun yoksa ekstra ayar yapmaya gerek olmaması lazım. Modeminizi seçip şifresini girince hemen bağlanıyorsunuz. Modeminizde şifreleme WPA2 ise WPA olarak değiştirmeyi deneyin. Yine olmazsa bilgilerinizi yedek aldıktan sonra cihaza başka bir rom yükleyin. İsterseniz başka rom yerine önce cihaza hard reset atmayı da deneyebilirsiniz.
  • bir adet pm
  • sa..forumu okudum bastan sona ama bazi konular karismis tam anlayamadim..su an elimde g900 var kullanilmis...usb girisi sorunlu...ben bu g900 'a nasil rom yuklerim ve su anda yukleyebilecegim en iyi sorunsuz rom hangisidir..ayrica bu g900 ile youtube vb sitelerden video izlene biliniyormu..simdiden tskler..
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.