Şimdi Ara

Toshiba G900 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

USB host özelliği ile çalıştıramadığınız usb bellek, klavye fare gibi donanımları, harici güç kaynağı olan usb çoklayıcılar ile çalıştırabiliyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasif

Arkadaşlar,

USB host özelliği ile çalıştıramadığınız usb bellek, klavye fare gibi donanımları, harici güç kaynağı olan usb çoklayıcılar ile çalıştırabiliyor musunuz?

Çalışabiliyor da çalışmayabiliyor da :) Belli olmuyor yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

quote:

Orjinalden alıntı: kasif

Arkadaşlar,

Çalışabiliyor da çalışmayabiliyor da :) Belli olmuyor yani..

Çok umutsuz vakaymış yani :(

HP6515 kullanıyorum ve hem dokunmatik ekran hemde tuş takımlı cihazlara bakıyorum(sadece bakıyorum :) )

fiyatları uygun olduğu için g900 ile i780 arasında kalmıştım,
    g900 ün mükemmel bir ekrana sahip olması durumu var ama i780 in GPS ve çok hafif olması daha avantajlı geliyor. g900 un USB host olayı ise çok hoş bir özellik. Harici güç kaynağı olan taşınabilir diskleri çalıştırabilince bir an heveslenmiştim, acaba çalıştıramadığı usb cihazları böyle çalıştırabilirmi diye. hatta deneyen arkadaş varsa sormak isterim, usb hub bağlayıp onunda ucuna klavye+fare+kart okuyucu bağlayan ve hepsini birden çalıştırabilen oldu mu?

• @kasif
    Onu yapanlar var. Bende bir ara deneyeceğim ama fırsat bulamıyorum. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor derken her marka usb hub ile olmuyor demeye çalışmıştım.. Usb hub gereken gücü gerçekten adaptörden sağlayıp telden az akım çekiyorsa çalışıyor. Fakat piyasada bazı çin malı usb hublar var. Adaptörü olmasına rağmen aletten çok fazla akım çeken onlarda çalışmıyor..

Ben de yedek batarya almak istiyorum en kısa süre içerisinde.. Şarjı 1 gün kadar gidiyor fakat önceki gün şarj etmeyi unutunca yarı yolda bırakıyor. Ebay'de satılan bataryalardan alıp kullanan oldu mu performansları nasıl?
  • arkadaşlar ben G900 İNTERNETE BAĞLANAMIYORUM NEDEN ACABA wifi sorun yaşıyorum MSNbağlanmaya çalışıorum olmuyor neden acaba ve ben makinaya restart atmak istiyorum bu işlemi nasıl yapacağım biri lütfen yardım etsin bana çok acil
  • restart derken hard resetten bahsediyorsun galiba, settingde master clear diye bşr yer var oraya tıklarsanve yazılanları takip edersen iş tamamdır. bağlanma sorununa gelince ayarlarda sorun olabilir.
  • Herkese hayırlı bayramlar. Bazılarınızın bildiği gibi nacizane bilgim ile g900 romları hazırlıyorum. [cebimdeki pc] forumu database bakım çalışmaları yüzünden bir süre kapalı kalacak gibi görünüyor.
    rahatbek'in dediği gibi cihazımın arızalanması nedeniyle şu an serviste. Bildiğim konularda takıldığınız bir nokta olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.

@izzy80
    adoba pdf reader programının cab sürümünü yüklemeyi denemelisin

@for_chess79
    Bu hata toshibanın orjinal kamera yazılımında olan bir hata, eğer açılışta 1600x1200 ayarında olmasını istiyorsan herhangi bir registry editor ile şunu yapmalısın
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Pictures\Camera\ModeSetting\PhotoSetting\SingleSetting\Resolution\Rear]
    "Current"="4"
    @skoca
    Sanırım WM6 kullanıyorsunuz, bu hatanın wm6 da çözümü yok ancak s2u2 programını kullanarak kendi çağrı arayüzü sayesinde bunu aşabilirsiniz.Hata toshibanın wm6'sından kaynaklanıyor ve genellikle turkcell hatlarda oluyor, donanımsal olmadığı için servisin bu hatayı düzeltmesi zor. 3 kez servise gönderdiyseniz sizin yerinizde olsam 4. kez gönderip ücret iadesi ister gider touch hd veya xperia alırım, yakında türkiyeye geliyorlar. Cihazınızdan vazgeçmek istemiyorsanız çözüm için wm6.1 romlardan birini yükleyebilirsiniz fakat cihazınızın garanti dışına çıkacağını unutmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 9 Aralık 2008; 1:33:04 >

• sinan hocam iyi bayramlar, sizin mesajınızı okumak bu bayram günü inanın beni çok mutlu etti.inşallah en kısa zamanda tekrar bir araya geliriz saygılar
  • arkadaşlar ya güzel bir oyun tavsiye edebilirmisiniz wm6 kullanıorum ben hala rom update te yapmadım şöyle şık eğlenceli bir oyun bilen varsa bana söyleyebilirmi acaba (bir çoğunu denedim beğenmedimde :D )
  • buradahttp://www.portegeclub.com/forum/viewtopic.php?t=1798&highlight=gapi
    G900 içindeki GoForce 5500 grafik işlemcide GAPI desteğini açarak
    Quake
    Quake 2
    Call of Duty 2
    Tomb Raider
    Motogear
    Worms
    Cybersaurus
    NFS High Stakes
    AirHockey3d

tarzı oyunların PDA sürümlerini akıcı bir şekilde oynamanın yolu anlatılmış
    PDA oyun olayını pek sevmediğim için hiç denemedim ama yazılanlara göre çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 8 Ocak 2009; 2:24:38 >
  • sinan abim şu oyun olayı için g900 uzun ömürlü bataryalara bakıyorum nerden bulurum biliyo musun?

• Merhaba Sinan Çetinkaya, Cebimdekipc forumunu uzun süredir göremiyorum sürekli kapalı durumda, bende oluşan rom yükleme alışkanlığı da yerinde duramıyor. Cihazın için üzüldüm umarım kısa zamanda servisten gelir de devam ederiz rom yüklemeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcinar -- 17 Ocak 2009; 22:11:48 >
  • sinan arkadaşımız g900 den vazgeçmiş kendinin dediğine göre. demek artık yabancılara muhtacız.

• arkadaşlar batarya sorunu bendede vardı. internetten araştırtım en ucuz batarya 50 ytl 1320 mah di bende 2000 mah yeni batarya aldım tamircide içini değiştidik şu andada baya iyi gidiyor gerçi aynı boyutta daha güçlü bulabilirsniz 3000 mah falan içini değiştirip kullanabilirsiniz
  • selam arkadaşlar ben bugun toshiba g900 aldım fakat powerbook g4 kullanıyorum buna uygun driver nerden bulabilirim saygılar.
  • Qtek9100 le takas etmek isteyen var mı? Toshiba g900 arıyorum takaslık.
    PM atınız.
  • arkadaşlar şuan p1i kullaniyorum bu telefondan çok memnunum yalnız telefonda birşeyler okumak imkansiz pdf olarak g900 ekran kalitesiyle bu işi çok daha iyi yapar diye düşünüyorum ama sanal hafiza beni düşündürüyor 64 MB işlemci iyi ama işelmcinin daha iyi çalişmasi için iyi bir ara bellek gerekir p1i de 128 MB var sayfa geçişleri programlari açilp kapatmak gayet iyi , yan söylemek istediğim telin ram 64 MB olmasi pdf dosyalarini açarken kitlenme veya kasma yapıyor mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinancetinkaya

Cihazınızdan vazgeçmek istemiyorsanız çözüm için wm6.1 romlardan birini yükleyebilirsiniz fakat cihazınızın garanti dışına çıkacağını unutmayın!

demissiniz. satılan 2.el ama garantisi devam eden bir cihaza bu tur resmi olmayan rom yuklenmisse, garanti dısı kaldıgını gozonunde mi bulundurmalıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacinalper -- 9 Şubat 2009; 5:10:47 >
  • Arkadaşlar g900 benim vefat etti sanki , şarj olmuyor hiç bir şekilde. teknosada telefonların tanıtımında duran şarjı bile denedim ayrıca bende de bazen arama geldiğinde cevap tuşu çalışmıyordu . hepsibrda ya geri yolladım bugün
    inşallah düzeltecekler bakalım ...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.