Şimdi Ara

Toshiba G900 (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet hocam sinan kardeşimiz harbiden olayı bitirmiş onun yaptığı romu indirdim akşam kuracam
    ylanız usbden şarj bende çalışıyordu sonra çalışmayaya başladı şu anda şarj aleti hariç hiçbir şeyle şarj edemiyorum hardware olarak mı sorun var yoksa yazılım diyorsanız rom update edince zaten düzelecek o zaman ????

quote:

Orjinalden alıntı: rahatbek

şarj konusuna gelincedizüstünden şarj etmiyor, ama masaüstünden şarj ediyor, tahminim amper çıkışı farklı, hatta geçen taşınabilr dvd oynatıcısından da şarj ettim, zorda kalınca akla neler gelmiyor. araba şarjından hızlı şekilde şrj oluyor.
    alpdoruk arkadaşım daha yükarı bakarsan yeni romlarla ilgili site ismi var, ama yeniden yazayım: c e b i m d e k i p c . c o m , orada çok açık ve net ne olduğunu görürsün. sinan kardeşimizin bu konudaki çabaları dikkate değer.

• 64MB Ram ve Usb baglantı özelligi :D

htc kaiser tercihim
  • Arkadaşlar telefon'a daha hiç program vs atmadım toshiba g900 hakkında site veya dosyalar' ı nereden bulabilirim ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • forumu iyi okursan bell yerlerde verilmişti. ama yine 1-2 sit yazayım, silinmeye karşı kodlayarak yazıyorum. w w w . c e b i m d e k i p c . c o m
    w w w . m y g 9 0 0 . c o m
  • arkadaşlar ben de g900 almak istiyorum istanbul da (internetten değil mağazadan) peşin olarak bu telefonu alabileceğimiz nereleri var ve buralardaki fiyatı ne kadar bir bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim.
  • G900 almak istiyorum satmak isteyen arkadaşlar PM gönderebilir..
  • arkadaşlar telefonum çalınca yes tuşuna basıyorum ya birkaç kez basmam lazım yada basınca beklemem lazım cevap verebilmem için.bunun sebebi nedir?benim cihazımda mı arıza var yoksa herkesde mi?
  • Toshib'ime Sİnan arkadaşın sunduğu windows mobile 6.1'i yükledim. iyi çalışıyor. Ama birkaç sorum olacak.

1-) Orjinal yazılımda today ekranında "device lock" yazan bir bölüm vardı ve tuş kildi fonksiyonu görüyordu. Şimdi yüklediğim versiyonda böyle bir bölüm yok. Yani tuşları kilitleyemiyorum. today ekranında geniş şekilde saat görünmekte. Ekranın bu alanına dokununca saat ayarları yapılıyor, aygıt cebimde iken ekrana dokunulduğu için sık sık saat ayarının bozulması sorunu ile karşılaşıyorum. Kısacası ekranı kilitlemem bu versiyonda mümkün mü ? Mümkünse nasıl yapacağım ?

2-) Önceki orjinal yazılımda ekranın en alt ve en üst kısmında start vs butonlarının olduğu kısım (bar) rengi değiştirilebiliyordu. Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum, ama ben o kısmı mavi yapmıştım ve mavi renge çok alışmıştım. Şimdi windows mobile 6.1'i yükledikten sonra o kısım koyu yeşil oldu. Bu alt ve üst kısımdaki bar'ların rengini nasıl değiştirebilirim ?

yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim :

ASLINDA ŞU ANDAKİ EN ACİL SORUNUM "ADOBE READER 2.0 FOR POCKET PC" PROGRAMINI YÜKLEYEMEMEK..ADOBE'UN KENDİ SİTESİ DAHİL BİRÇOK SİTEDEN İNDİRME GİRİŞİMİNDE BULUNDUM. BİLDİĞİM KADARI İLE BU PROGRAM ÖNCE PC'YE İNDİRİLDİKTEN SONRA AVUÇ İÇİ BİLGİSAYARA KURULUYOR. AMA PC'YE İNDİRİRKEN PROGRAM KENDİ YÜKLEMESİNİ SINIRLIYOR. BİR TÜRLÜ KURULAMIYOR. "error loading dll: uninstall" ŞEKLİNDE ERROR NUMARASI DA YAZAN BİR UYRI BELİRİYOR. DELİ OLACAĞIM, PDF DOSYALARIMI VE KİTAPLARIMI BİR TÜRLÜ AÇAMIYORM. DOLAYISI İLE CEP BİLGİSAUARIMI YARIM PERFORMANSLA KULLANMAK ZORUNDA KALIYORUM. BİR BİLEN BANA YARDIM ETSİN N'OLUR

• Renk işini hallettim.
    tuş kilidim hala yok. buna ek olarak ekran bir süre işlem yapılmadan bekleyince kakarıyor, sonra ekranı aktif hale getirmek için ekrana dokunmak yetmiyor, ben klavyenin kızağını açar gibi yaparak ekran ışığını ve kullanımını açabiliyorum. bunun daha kolay bir yolu yok mu ?
    Adobe sorununu da hala çözebilmiş değilim, acaba benim pc'deki install wizard ile ilgili bir sorun olabilir mi ? yorumlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izzy80

Toshib'ime Sİnan arkadaşın sunduğu windows mobile 6.1'i yükledim. iyi çalışıyor. Ama birkaç sorum olacak.

1-) Orjinal yazılımda today ekranında "device lock" yazan bir bölüm vardı ve tuş kildi fonksiyonu görüyordu. Şimdi yüklediğim versiyonda böyle bir bölüm yok. Yani tuşları kilitleyemiyorum. today ekranında geniş şekilde saat görünmekte. Ekranın bu alanına dokununca saat ayarları yapılıyor, aygıt cebimde iken ekrana dokunulduğu için sık sık saat ayarının bozulması sorunu ile karşılaşıyorum. Kısacası ekranı kilitlemem bu versiyonda mümkün mü ? Mümkünse nasıl yapacağım ?

2-) Önceki orjinal yazılımda ekranın en alt ve en üst kısmında start vs butonlarının olduğu kısım (bar) rengi değiştirilebiliyordu. Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum, ama ben o kısmı mavi yapmıştım ve mavi renge çok alışmıştım. Şimdi windows mobile 6.1'i yükledikten sonra o kısım koyu yeşil oldu. Bu alt ve üst kısımdaki bar'ların rengini nasıl değiştirebilirim ?

yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim :

ASLINDA ŞU ANDAKİ EN ACİL SORUNUM "ADOBE READER 2.0 FOR POCKET PC" PROGRAMINI YÜKLEYEMEMEK..ADOBE'UN KENDİ SİTESİ DAHİL BİRÇOK SİTEDEN İNDİRME GİRİŞİMİNDE BULUNDUM. BİLDİĞİM KADARI İLE BU PROGRAM ÖNCE PC'YE İNDİRİLDİKTEN SONRA AVUÇ İÇİ BİLGİSAYARA KURULUYOR. AMA PC'YE İNDİRİRKEN PROGRAM KENDİ YÜKLEMESİNİ SINIRLIYOR. BİR TÜRLÜ KURULAMIYOR. "error loading dll: uninstall" ŞEKLİNDE ERROR NUMARASI DA YAZAN BİR UYRI BELİRİYOR. DELİ OLACAĞIM, PDF DOSYALARIMI VE KİTAPLARIMI BİR TÜRLÜ AÇAMIYORM. DOLAYISI İLE CEP BİLGİSAUARIMI YARIM PERFORMANSLA KULLANMAK ZORUNDA KALIYORUM. BİR BİLEN BANA YARDIM ETSİN N'OLUR

manila romunda tuş kilidi yok maalesef. ben de onu denedim ama beğenmedim, ekranı özelleştirmek imkansız o yüzden 755 li roma döndüm. sorunun tek çözümü bu.
    adobe reader bazen sorun çıkarıyor. PC'de daha önce yükleme yaptığın için anahtarları uzantıları kalmış olabilir, onu iyice temizlemen lazım. program ekle-kaldırdan, sonra regeditten filan. kolay gelsin.

• Arkadaşlar Slm Bana Toshiba G900 Geldi Yalnız SimlockTunu Çözemiyorum..telefoncularda çözemiyor yardımcı olabilecek arakadaşvarsa seviniririm
  • arkadaşlar benim sorunum camerayla.
    camera ayarlarını en iyi çözünütlüğe ve yüksek kaliteye ayarladığımda net fotolar alıyorum ama her seferinde yani her girdiğimde yeniden bu ayarı yapmam gerekiyor. çözünürlük ayarını 1200-1600 de nasıl sabit tutacağım bilen var mı
  • arkadaşlar cihazı son versiyonu nasıl . hala sorun yaşıyormusunuz.
    455 ytl ye 1 yıl grantili buldum. tavsiye edermisiniz.

rom yüklemek zormu.
  • rom yüklemek hiç zor değil ,şarj girişinde problem yoksa hemen al derim
  • arkadaşlar g900 e twinmos 2gb usb diskimi bağladım. birkaç hafta çok güzel kullandım sonra birgün durup dururken usb diskim yandı. ışığı da söndü artık usb diskimi bılgısayardada çalıştıramıyorum. çöpe attım.
    yeni bir usb disk alıcam size sormak istediğim, g900 de kesin sorunsuz çalışan 2gb yada 4gb usb disk varmı? 4gb çalışmaz diye korkuyorum bi arkadaş toshiba 4gb u3 disk çalışmıyor dıye yazmış. sizde sorunsuz çalışan markaları yazarmısınız?

bu arada bişey anlatayım belki sizede yardımcı olur. ben kipada g900 e araba şarjı alacaktım. usb çıkışlı ipod araba şarjı 16.99 du, ben aynı magazada motorola v3 için miniusb çıkışlı araba şarjı gördüm fiyatı 6.99 ytl. onu aldım ve takır takır çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goran_bregovic -- 19 Kasım 2008; 19:11:37 >
  • Ben yaklaşık 10 aydır bu cihazı kullanıyorum ve gelen çağrılarda zaman zaman donuyor. Bu sorundan ötürü 3 kez servise gönderdim. Son gönderişimde cihazı değiştirdiklerini söylediler ancak aynı sorun halen devam etmekte. Bu gün itibariyle Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. Benimle aynı sorunu yaşayanlar çok var mı ve bunun çözümünü bulan varsa ve bana yazarsa sevinirim.
    Saygılar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: goran_bregovic

arkadaşlar g900 e twinmos 2gb usb diskimi bağladım. birkaç hafta çok güzel kullandım sonra birgün durup dururken usb diskim yandı. ışığı da söndü artık usb diskimi bılgısayardada çalıştıramıyorum. çöpe attım.
    yeni bir usb disk alıcam size sormak istediğim, g900 de kesin sorunsuz çalışan 2gb yada 4gb usb disk varmı? 4gb çalışmaz diye korkuyorum bi arkadaş toshiba 4gb u3 disk çalışmıyor dıye yazmış. sizde sorunsuz çalışan markaları yazarmısınız?

bu arada bişey anlatayım belki sizede yardımcı olur. ben kipada g900 e araba şarjı alacaktım. usb çıkışlı ipod araba şarjı 16.99 du, ben aynı magazada motorola v3 için miniusb çıkışlı araba şarjı gördüm fiyatı 6.99 ytl. onu aldım ve takır takır çalışıyor.

Arkadasim 4GB Corsair Flash Voyager GT, 16GB Corsair Flash Voyager GT yi sorunsuz kullaniyorum, ayrica 40GB Blue Media Photobanki(2.5" HDD kullanmakta) da sorunsuz kullanmaktayim.

• quote:

Orjinalden alıntı: skoca

Ben yaklaşık 10 aydır bu cihazı kullanıyorum ve gelen çağrılarda zaman zaman donuyor. Bu sorundan ötürü 3 kez servise gönderdim. Son gönderişimde cihazı değiştirdiklerini söylediler ancak aynı sorun halen devam etmekte. Bu gün itibariyle Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. Benimle aynı sorunu yaşayanlar çok var mı ve bunun çözümünü bulan varsa ve bana yazarsa sevinirim.
    Saygılar,

10 ay içindde hiç rom değişikliği yapmadın mı? donma sorunu bence tamamen işletim sistemiyle ilgili gibi. bence bir sinan arkadaşın yaptığı romlardan dene, olmazsa geri dönersin.
  • bi süredir cebimdeki bilgisayar sitesi kapalı. ne zaman açılacağı da belirsiz. sinan kardeşimizin de cihazla ilgili sorunları varmış. yani anlayacağınız bir süre öksüz kalacağız.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.