Arkadaşlar g900 benim vefat etti sanki , şarj olmuyor hiç bir şekilde. teknosada telefonların tanıtımında duran şarjı bile denedim ayrıca bende de bazen arama geldiğinde cevap tuşu çalışmıyordu . hepsibrda ya geri yolladım bugün inşallah düzeltecekler bakalım ...
g900 veya g910 serilerinde türkçe dil desteği mevcutmudur.Tşk.
Arkadaşlar Bu Cihazın Güncellemesi Varmış Düşük Rom Yüzünden Bu Güncellemeyi Nasıl Yapacağız Bir Bilginiz Varmı Birde Windows mobile 6.0 türkçe dil yaması lazım Biliyorsanız Ve Yardım Ederseniz Çok Sevinirim..
ikinci el almak istiyorum ama sıfır batarya da ayrıca almayı düşünüyorum pahalı mıdır batarya?
Ben bataryayı 50 tl ye aldım iki gün gidiyor. çok aşırı kurcalarsam bir günde bitiriyorum.Ama adam gibi kullansam üç gün gidecem gibi duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: ozcankevser
Ben bataryayı 50 tl ye aldım iki gün gidiyor. çok aşırı kurcalarsam bir günde bitiriyorum.Ama adam gibi kullansam üç gün gidecem gibi duruyor
bu cihazı aldım ben de çok özelliği var daha keşfetmeye çalışıyorum en iyi rom nedir bi de türkçe yapabilirmiyiz?
selamun aleyküm
oncelikle bu siteden cok yardım aldıgımı ustadlarıma soylemem gerektıgını dusunuyorum ancak eskı kullanıcı adımla giriş yapamadm ve yeni üye oldum ve uye olmam cok zor oldu nedense, nyse oncelikle Qtek S200 kullanıcısıydım yeni Toshiba G900 aldım almamın sebebi istediğim bazi özellikleri kullanmaktı bu sorunlarda bazı sıkıntılarım oldu yardımcı olabileceğinizi düşündüm :(
1) batarya sorunu cok az gidiyor(öncelikle batarya sorununu hallettim nasıl hallettıgımı de soylıyım belkı bazı arkadaslara yardımcı olabılırım yuksek mah lı dayanıkla batarya alcaktım 120 tl ıdı bende yuksek mahlı basıt bır bataryayı eletronıkcının destegı ıle kendı orjınal bataryasına takdm cok dayanıklı oldu tabı uyum saglamasına dıkkat etmemız gerek)
2) klawyedeki T9 sorunu ( t9 olması hızımı cok yavaslatıryor yazamıyorum hıc olmasa veya kapatılmıyormu?)
3) usb host sorunu(usb host kullanyorum ancak coklu usb sayesınde herseyı de baglıyorum ama sarj hemen bıtıor bır ve usb host kablosundan sarj olmuyor sarj kablosundan da usb host olmuyor ıkısı aynı anda olmak gıbı bır ımkanı yokmmu?)
4)(usb host ıle 100 maha kaldar guclu usb aygıtları desteklıyor harıcı guc alanları calıstırmak veya dahılı ancak gucu yetmıyenlerede eletrık destegı saglanabılrmı yanı bazı eletrık desteklı usb cogaltıcı var?)
5) usb klawye(usb den takacagım minik bir sılıkon klawye arıyorum nereden bulabılecegımı bılen varsa pleas)
6)(msnde goruntulu knusma yapılabılrmı?)
7) (7 dblık antene sahıb wıreles modem duruyor catıda ancak laptopum ıyı telefonum kotu yanı telefonun wıreless cekme gucunu artırabılrmıyız program antten vb.)
8) flas player yukledıgım halde ve cok da ugrastıgım halde veve Qtekgımde oldugu halde bunda olmuyor flaas oynatmak onlıne vıdeoları ızlemek ıstyorm?
cvplarınızı ve fikirlerinizi heyecanla bekliyorum belki bazılarınız soyluyorsunzdur bu genç sınırları zorluyor dıye ama :( k baqmayın ustadlarım
selamlar bende g900'den youtube benzeri online video sitelerini kullanamıyorum flash player yüklü oldugu halde, wm 6.1 kullanıyorum bu arada, saygılar.
hocam bende 6,0 orjinal rom yuklu yha acaba yardımcı olabilcek kımse yokmu
arkadaşlar video sitelerini izlemek için skyfire gayet iyi bir seçenek.http://get.skyfire.com/
rom altarnatifi içindewww.myg900.com.da deneme yapabileceğiniz altarnatifler romlar var. 6.1 romlarda t9 yok
myg900.com'un adı değişti, artık portegeclub.com.
XT9 çoğu 6.1 ROMunda koyulmuyor gerçekten, ama orjinal ROMundan kaldırmak isterseniz portegeclub.com'dan bir arkadaş ufak bir program yazmış. Şu anda sayfa açılmadığından link veremiyorum ama oraya zaten mutlaka üye olun.
USB host bildiğim kadarıyla olmuyor maalesef.
Telefon mini klavyeleri genellikle bluetooth oluyor ama gereksiz geçici bir heves bence.Zaten cihazın kalınlığını arttıran düzgün bir klavyesi var. İlk aldığımda ben de sürücü kurup fare bağlamıştım ama ne işime yarayacak ki?
MSNde görüntülü konuşma yapılamıyor maalesef. Microsoft'un cep telefonlarında da çalışan beta bir görüntülü konuşma programı vardı ama denediğimde G900'de düzgün çalışmamıştı.
Portegeclub'da romların birinde güç denetlemesini kapatıp wifi performansını arttırdığını iddaa eden bir program vardı ama ne kadar başarılıdır bilemem.
Video için Skyfire gerçekten en uygunu. Lokal izlemek isterseniz .flv dosyaları indirdikten sonra bunları çalıştıran birkaç alternatif mevcut.
hocam önclikle aydınlattığın için teşkküredrim
6,1 romu yüklemek istemiyorum garantisi bitmden yani risk almiyim dedim 6,0 için T9 kaldırmak hakkında biraz yardımcı olurmusunz sitye kaydoldum ancak bulamadım :(
Arkadaşlar öncelikle selamlar uzun zamandır G900 kullanıyorum fakat hala çözemediğim bişi var.neden kısa çağrılarda herzaman unkown yazıor.şu sıralar tel defterinde olmayan biri aradğında bile unkown yazıor.bilgisi olan varmıdır.veya nasıl hallolacağını bilen?saolun şimdiden
'haldor' hocam T9 için verdiğiniz bilgiler işime yaradı t9 sorununu hallettim yardımların sayesinde şimdiki en büyük sorunun usb host özlliği ve şarjı aynı anda yapabilmek bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
bu arada nedendir bilmiyorum usbden harici hddler bağliyorum 80 toshiba ve 160 benqu denedım ıkısındede 100mah hatası vermedı işiği yandı fakat acılmadı nedendır bılgısı olan abım varmı acaba?
NTFS formatlıysa FAT32 olarak formatlayıp deneyin.
tamam hocam deneyecegim tamam bu arada bır sorum olacak bt kulaklıgımı kullanamıyorum baglantıyı yapttım tel konusmalarında sorun yok ancak muzık ve fılm ıcın btaudıo proıgramını calıstıyorum telfonda ses kesılıgyor ama kulaklıga gıtmıyor nedendır kulaklıkta bı sssss sesı gelıyor ama tel sslerı yok