Şimdi Ara

Toshiba G900 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum olacaktı ama acaba g900 den youtube vs. sitelerdeki vidyolar izleniyormu ?
  • skyfire programını dene
  • arkadaşlar WM'yi kaldırıp android kurabiliyormuyuz bu alete?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe-e

arkadaşlar WM'yi kaldırıp android kurabiliyormuyuz bu alete?

Hayır. 1-2 deneme videosu vardı ama hemen hiç bir özellik çalışmıyor, zaten indirip deneyebileceğiniz versiyonu da yok. Zaten cihazın ekran kartının WM sürücüleri vs. bile %100 çalışmıyor ki Android versiyonu yazılsın.
  • Arkadaşlar, donanım klavyesinde Türkçe karakter çıkarabilmek için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Ben aekmap programıyla iki adet konfigürasyon dosyası hazırladım ama istediğim kadar verimli değil. Birinde TAB tuşunu feda etmek gerekiyor, diğerinde ise Türkçe karakterler için 3 tuşa basılması gerekiyor. Klavyeye bakıyorum ama önemsiz, feda edilebilecek tuş yok maalesef. Telefonu aldığımdan beri ara sıra ön tanımlı FN-boşluk tuş kombinasyonuna (sembol tuşu) sadece Türkçe ÇŞİÜĞÖ karakterlerini atamak için araştırma yapıyorum ama yöntemini bulamadım. Yapabilen arkadaş varsa lütfen paylaşsın. İsteyen olursa kendi konfigürasyon dosyalarımı ve program paketini de paylaşabilirim.

Bir de Türkiye'de batarya fiyatları yüksek olduğu için Hong Kong'tan e-bay yoluyla 2-3 adet yedek getirtmeyi düşünüyorum. Kendisi de batarya almak isteyen ve paypal hesabı olan bir arkadaş varsa anlaşıp ortaklaşa getirtebiliriz, ücret paylaşımı konusunda anlaşırız. Elinde eski/bozuk cihazdan kalma ya da ihtiyaç fazlası batarya olan arkadaş varsa satın da alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 1 Nisan 2010; 14:23:52 >

• güncel rom hangisi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_alp

güncel rom hangisi arkadaşlar.

v1.5 Test versiyonunu kullanabilirsiniz. Bu forumda başka pek çok rom da var.
  • TOSHIBA G900 İÇİN DEBIAN LINUX

Polonyalı bir arkadaş uzun zamandır G900'e düzgün çalışan bir linux getirmek için çalışıyordu ama ben sonuç çıkacağından pek ümitli değildim. Kısa bir süre önce çıkardığı v3 sürümü ile bayağı yol kat etmiş. Wireless ve GSM gibi iki kilit parça çalışmasa da artık Debian armel işlemci mimarisi için derlenmiş paketleri kurabileceğiniz, az çok işler, grafik arayüzlü bir Linux sürümünü kullanabilirsiniz.

Link : http://pdaclub.pl/forum/g900/toshiba-g900-i-linux-konkrety/

Dil sanırım Lehçe, Google Translate ile az çok anlayabilirsiniz. 10. sayfadan gerekli dosyaları indirebilirsiniz. Linux haret programıyla çalıştırılıyor ve romda kurulu olan Windows Mobile'e zarar verilmiyor. Son kullanıcının henüz pek işine yarayacak bir sistem olmadığı için detaylı anlatmıyorum, kurmak ve çalıştırmak için Linux bilgisine ihtiyacınız olacak. İlgilenen ama kurulumda sorun yaşayan arkadaş olursa yardım edebilirim, ben Linux konusunda paslandığım için hafıza kartını hazırlamam epey zamanımı aldı.

Sonuçta çok kullanışlı değil ama sevdiğim, Windows Mobile versiyonu olmayan Crawl adlı metin arayüzlü bir oyunu .deb paketinden kurdum ve fazla sorun yaşamadan oynayabildim, oldukça hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 19 Mayıs 2010; 10:18:52 >

• arkadaşlar toshiba g900 aldım ve wi fi çalıştıramıyorum bana yardım edermisiniz nasıl yapacağım
  • farklı bir rom dene.. calışır aslan gibi telefon maasaallah htc yazılımıyla aynı dahası varmı full + full
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_alp

farklı bir rom dene.. calışır aslan gibi telefon maasaallah htc yazılımıyla aynı dahası varmı full + full
    htc ile aynı derken ??

şuanda g900 ler için durum nedir ben yazılım yönünden tam bir rezalet olduğu için cihazı satmıştım şuanda sağlam çalışan bir romu flash entegre edilmiş bir browseri varmı ?
  • Şu an en güncel rom nedir?Beta olmayan?
  • up!! en guncel ve en iyi rom nedir su an??
  • öncelikle merhaba ben de bu cihazı almayı düşünüyorum.ama müzik dinlerken sesi kötüymüş diye duydum bu ne kadar doğru çok mu kötü.daha önce toshba g500 kullandım mesela ondan iyimi??? ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkrler...
  • arkadaşlar bu zımbırtıya flash player desteği geldimi yoksa hala skyfire ile mi uğraşıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

arkadaşlar bu zımbırtıya flash player desteği geldimi yoksa hala skyfire ile mi uğraşıyoruz ?

Diğer Windows Mobile "zımbırtı"lar gibi gibi bunda da hala gerçek flash desteği bulunmuyor.
  • çok kalın ya bu alet geçen gördüm birinin elinde nasıl kullanıyorsunuz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

arkadaşlar bu zımbırtıya flash player desteği geldimi yoksa hala skyfire ile mi uğraşıyoruz ?

Diğer Windows Mobile "zımbırtı"lar gibi gibi bunda da hala gerçek flash desteği bulunmuyor.

bi ara operaya flash entegre ediliyor felan denilmişti hatta ediliyordu ancak g900 romunda sorun çıkmıştı ne oldu opera+flash olayı acep
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

bi ara operaya flash entegre ediliyor felan denilmişti hatta ediliyordu ancak g900 romunda sorun çıkmıştı ne oldu opera+flash olayı acep

Gerçek flash değil o, Flash Lite. Hangi romu takip ediyordunuz bilmiyorum ama Opera'nın eski sürümlerinin çoğu G900'de sorun çıkarıyordu.

• öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkürler şunu öğrenmek istiyorum şuan ben bir g900 alsam internetten film izlemek için skyfire haricinde bir alternatifim varmı herhangi bir rom ile flash player eklendimi onu soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.