Şimdi Ara

Toshiba G900 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zaman giremedim, dışardaydım. daha önce bahsettiğim ekranda küçük lekelenme sorunu için teknosaya vermiştim cihazı, ekranı değiştirmişler, yanına da orjinal yazılım kullanın diye not koymuşlar ve wm6.0 geri yüklemişler. dün yeni 6.1in yeni sürümünü gördüm hemen yükledim, eski sürüme göre daha stabil çalışıyor. wifi sorunu vardı öncekisinde, bunda yok. tavsiye edilir.
  • Sevgili Arkadaşlar,

Nisan ayında aldığım ve Mayıs ayında hemmmen sattığım G900'ümde, daha o tarihlerde ben Windows 6.1 kullanıyordum.
    Aşağıdaki ilanımda da görebilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_23063061/mpage_1/key_//tm.htm#23063061

Şaşırdım 6.1 yeni yükledim diyenlere

Bu arada isteyenler için elimdeki program arşivini gönderebilirim. Hepsi ilaçlıdır(!). Yukardaki linkte resim olarak koymuştum tüm listeyi... 400 MB civarı... CD içerisinde kargo ile gönderebilirim, Tabii ki masraflar size ait;).... ya da İzmir'de elden alabilirsiniz...

Farklı bir POCKET PC programı isterseniz, maille belirtirseniz onu da listeye eklerim...

• arkadaşım senin kullandığın CE OS 5.2.19202 Build - count 1.0 - Beta sürümüydü, ancak daha hamdı, şimdiki sürüm ise: CE OS 5.2.20275(Build 20275.1.3.3) WWE Release, daha 22 ağustosta çıkardılar. eski sürüme göre daha stabil, wifi takılıyordu devamlı, şimdikinde sorun yok. artı hcsd kartlarını da rahatlıkla okuyormuş. yani anlıycağın senin kullandığını biraz düzeltilmişi.
  • ama şimdi farkettim yeni sürümde opera, java ve messengeri kaldırmışlar.
  • İstanbulda G900 için ekran koruyucu, kalem vs. satan yer var mıdır?
  • g900 ü aldim ama hala aktif olarak kullanamiyorum. program indiriyorum active sync ile cihaze yüklüyorum ama devamli su mesajı veriyor.

"installatiom of Sbp Mobile Shelll.CAB was unsuccessful." bir tek Sbp degil bütün programlarda.. active i sildim yeniden yükledim farketmedi..

basina gelen yada yardimci olabilecek biri var mi?
  • vegavega hard reset atmayı denedinmi? istersen bi de 6.1 yükle, daha rahat edersin. ben memnunum.
  • cab dosyası alete atılıp oradan kurulacak, exe bilgisayardan, active syncten cab kurulamaz
  • cab dosyası alete atıp oradan, exe bilgisayardan calistirip active syncle yüklüyorum... cab i active ile denemiyorum.
    ama hep aynı mesaj.. hard reset denemedim henuz ama daha yeni alet program yok vs. yok. hard reset deniyim olmazsa degiginiz gibi 6.1 deneyecegim sanırım.
    tskler umarim cözülür.. peki cözülmezse 6.1 ile servise gönderirken 6.00 i kurmak zorunda miyim? garanti kapsamından cıkıyormus sanırım.. okudugum kadariyla burada
  • arkadaşlar bana g900'ün usb host kablosunun resmi lazım biriniz fotosunu cekip buraya ekleyebilirmisiniz.
  • evet hard resetmis tel.in ilaci artik program atabiliyorum ve gercekten simdi harika oldu. sbp ve resco ile... peki bunlar trial version.. bulma imkanımız var mı ilacli.. bi link vardi ama sanırım kaldirilmis oradan.. baska boyle sbp resco tarzı tavsiye edeceginiz program var. bir de su video olayi hallettim mi gercekten guzel olacak.
    ve benim tel. oldukca hizli baya bi yorum yapılmıs rom dan bilmiyorum. sarjda gayet iyi.. ses biraz düşük ama duyabiliyorum.
    hard reset tavsiye eden arkadas cok tskler.
  • sana birkaç site vereceğim burada ilaçlı birçok proğram bulabilirsin...
    1-http://www.pda4x.com/thread.php?fid=65
    2-http://forum.pocketpc.gen.tr
    3-http://forum.ppcwarez.org/viewforum.php?f=3&sid=dbb2337dcf73b82e5367f31c4995ff00

kolay gelsin...
    yapamazsan yada bulamazsan haberim olsun....
  • biri bana 6.1 için nasıl update yapacağımı anlatabilir mi? 20273 için nasıl update yapacağım lütfen yardım!!!!!!!!!!!!!
  • c e b i m i z d e k i p c . c o m sayfasında forumları takip edersen tüm yenilikler orada. nasıl yapacağını da belirtmekte. sinan arkadaşımız güzel bir çalışma çıkarmış.
  • ewet bende buldum sinan arkadaşımıza teşekkür ediyorum yeni rom oldukça stabil,rahat ve hızlı daha ne olsun...! 6.1 kullanıyordum ama bu yeni rom ile g900'üm yeniden hayat buldu. Saolsun.
  • 400 liraya g900 satan varmı yada takasa giren
  • arkadaşlar ,
    bendeki g900 bilgisayara yada başka bişeye bağlayınca usbden şarj etmiyor sadece prizden bağlayınca şarj ediyor herhangi bir fikri olan var mı ?

hard reset mi atim ne yapim yaw bu cihaz düzelsin diye ?
  • bir de bu yeni çıkan 6.1 romunu nereden indirelim
    ?

birçok adres var ama beta mıdır bilmiyorum tavsiye edeceğiniz adres hangisi ?
  • şarj konusuna gelincedizüstünden şarj etmiyor, ama masaüstünden şarj ediyor, tahminim amper çıkışı farklı, hatta geçen taşınabilr dvd oynatıcısından da şarj ettim, zorda kalınca akla neler gelmiyor. araba şarjından hızlı şekilde şrj oluyor.
    alpdoruk arkadaşım daha yükarı bakarsan yeni romlarla ilgili site ismi var, ama yeniden yazayım: c e b i m d e k i p c . c o m , orada çok açık ve net ne olduğunu görürsün. sinan kardeşimizin bu konudaki çabaları dikkate değer.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.