Şimdi Ara

Toshiba G900 (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar bugun sont p1i satip G900 almayi dusunuyorum.. windows mobile ve surgulu klavye beni cezbediyor.. tabi birde daha cok program.
    kamera video vs. pek ilgilendirmiyor beni.
    wi-fi kalitesi iyi yazmissiniz sarjda idare edecek sekilde. umarim sorun olmaz.
    alacagim sanirim ya. ama aldiktan sonra program olsun yardim isteme olsun kafanızı ütüleyebilirim.
    tavsiye ediyor musunuz? tavsiye ediyorsanız yardımcı olmayi kabul ediyor musunuz?
    bir de PDF e-book okumada p1i de sorun yasıyorum 2 MB yada daha buyuk dosyalarda kilitlenme takilmalar oluyordu..
    bunda umarim olmuyordur.. deneyen varsa lütfen acil cevaplasin.
    tskler simdiden.
  • Arkadaşlar önceki mesajlarımda rakam belirtmedim ama, boşta yatan toshiba portege pda'mı artık ihtiyacım olmadığı -evde boş boş yattığı- için satıyorum..

"Ben istanbuldayım parayı elden getiririm" diyene elden teslim 450 ytl

Cihaz vatan bilgisayar alımlıdır nisan 2008 faturalıdır. Üzerinde WM 6.1 ve en son versiyon ROM vardır, sorunsuz çiziksizdir.. Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 8 Ağustos 2008; 19:04:09 >
  • Arkadaşlar herşey tamam da. Şu wm 6.1 yükseltmesini XP de yaptım ama gel görki şuan Vista yüklü laptopdaki windows Mobile Aygıt Merkezi proğramı ile G900 e bağlanmıyor. Bağlanıyor diyor ama orada kalıyor. Sorunu bir türlü çözemedim.
  • Arkadaşlar herşey tamam da. Şu wm 6.1 yükseltmesini XP de yaptım ama gel görki şuan Vista yüklü laptopdaki windows Mobile Aygıt Merkezi proğramı ile G900 e bağlanmıyor. Bağlanıyor diyor ama orada kalıyor. Sorunu bir türlü çözemedim.

Aynı problem bendede oldu. Yapman gereken Aygıt Yöneticisine gir oradan G900 işaretleyip sürücü güncelleştirmesi yaparsan sorun çözülecektir.
  • Sizlere yardımım olsun diye kendim çözdüğüm sorunu sizlerlede paylaşmak istedim. Ben sordum ben cewapladım yaniiiii.
  • arkadaşlar G900 tıkır tıkır çalışıyor eğer illa oyun oynıcağım her oyunu oynayacağım ,birde 5 gün şarj etmeyeceğim diyorsan almayın bu cihazı ama benim işim ppc programları ile hayatı kolaylaştıran programı yüklerim gerisini aramam diyorsan cihaz saa göre bi arada cihazı eline alan ekran kalitase hayran oluyor ekran kalitesi süper..

--bu ekranı korumak için "screen protector" nereden bulabiliriz yada nasıl elde edebiliriz ,ebayda var türkiyede yok
  • PARMAK İZİ OKUYUCU HAKKINDA!! yapması çok basit,

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, gerçek anlamda uzun bir süredir olmasa da g900 kullanıyorum, ve telefonun en ince ayrıntılarına kadar kurcaladım, öncelikle şunu söylemek istiyorum, internette aratmış veya kendi deneyip de bulamamış olanlar varsa parmak izini telefonun açılış şifresi olarak kullanma veya telefon bir süre kullanılmadıktan sonra parmak izi olmadan açılamaz konuma gelmesini isteyen varsa burayı dikkatli okuması yeterli(malesef resim koyamıyorum)

öncelikle başlat menüsünden settings kısmına giriniz,

sonra lock seçeneğine girin ve orda "promt" ile başlayan bir kutucuk var onu seçin ve sonra da telefon ne kadar zaman kullanılmadıktan sonra lock etkin

hale gelsin istiyorsanız süreyi seçin;

-şimdi burda iki tipte şifre metodu seçme durumunuz var;
    1) eğer simple pin yaparsanız sadece sayısal bir şifre girme durumunda kalırsınız, eğer amacınız ölesine parmak izi kullanarak telefonu açmaksa sadece basit bi şifre girebilirsiniz. böylece parmak izinin pek bi anlamı kalmaz.
    2) ikinci alpha numeric olan kısımda ise büyük küçük harf, sayı ve !'^)( gibi karakterler girmeniz gerekmektedir. eğer gerçekten kendinizin bile hatırlayamadıınız zaman asla bulamicağı bir şifre girerseniz işte gerçekten o zaman parmak izinin bir anlamı olucak.

şimdi şifrenizi de iki kere alt alta girdikten sonra ok diyip o menüden çıkıcaksınız ve settings menüsüne geri döneceksiniz

sonra direkman settings ekranındaki "fingerprint" kısmına tıklayacaksınız, bu durumda sizden şifre olarak direkman bir parmak izi isteyecek, benim tavsiyem önceden bu menüye girerek tüm parmaklarınızı kaydettirmiş olmanız. bölece hangi parmağınızın şifre olarak kullanılacağına dair herhangi bir sıkıntı yaşamassınız, örneğin sadece sol el işaret parmağınızı ayarladınız, çok da güçlü bir şifre ayarladınız, geldi birisi parmağınızı kesti falan filan:P

sizden istediği parmağı okuttuktan sonra telefon kilitlendiği anda ancak şifreniz veya parmak izinizle aktif hale gelebilecek durumda olur.

malesef yeni çıkmış olan g910 kadar destekli değil ama biometrik parmak izi okuyucu aygıt birebir aynı. bazılarınız açısından önemli olmayabilir aslında belki bu şifreleme methodu, ama windows mobile uyumlu bir sql derleyici ile yazdığım ve kullanımda olan databaselerin telefon wireless a bağlıyken çalınması çok can sıkıcı olabilir benim açımdan, bu parmak izi okuyucu şimdilik buna yönelik birşey değil. fakat 3 arkadaşımla beraber yazmakta olduğumuz bir file explorer programı var, şimdilik temelleri resco file explorer'dan araklama denebilir belki de ama en azından 1-2 ay içinde hazır hale gelicek versiyonumuzda belirlediğiniz klasörlere ve dosyalara erişim kesinlikle parmak izi olmadan yapılamicak halde olacak.

• Arkadaşlar yeni Toshiba G900 WM6.1 5.2.20273(build 20273.1.3.3) WWE by k2z.kei

--------------------------------------------------------------------------------

evet beklenen rom burada yayınlandıhttp://myg900.com/index.php?showtopic=1066&hl=
    [August 22] WM6.1 CE OS 5.2.20273(Build 20273.1.3.3) WWE Release

*This ROM is a material to customize. // bu rom düzenlenmiş bir romdur
    *Applications are not installed on most. //popüler uygulamalar kurulmadı
    *Even if trouble is found, it never corrects it. //ne yazıyor anlamadım

Screenshot:

ROM Details:
    * WM6.1 version 5.2.20273 build 20273.1.3.3
    * Non Compressed XIP // sıkıştırılmamış xip (normalde g900 sıkıştırılmış xip ile çalışıyordu, artık değil)
    * PagePool 16MB

Tested on: //test edilen cihazlar
    * TOSHIBA G900
    * SoftBank X01T

Added Application: //eklenen uygulamalar
    * .NET Compact Framework 3.5
    * SRS WOW HD

Removed Application: //silinen uygulamalar
    * .NET Compact Framework 2.0
    * Opera Mobile
    * Arcsoft MMS
    * Esmertec Java AMS
    * Welcome Center
    * Windows Live Messenger

Known Issues: /bilinen sorunlar
    * The screen might be bounced. (Example: XCPUScalar2007 - Setting) //ekran zıplıyabilir (mo3ullanın romunda olduğu gibi)
    count'un romunda olduğu gibi contacts a girip çıkınca takvim'e girmiyordu. Testler sırasında söyledim ama düzeltildimi bilmiyorum yükleyip görecez Eğer düzeltilemediyse process listesini gösteren bir task manager ile poutlook.exe i kapatın düzelir.

Caution: //uyarı (bilindik flashlama uyarıları)
    * Flash the ROM at your own risk.
    * Flashing this ROM will void your warranty.
    * It will erase all your data (same as Master Clear or Hard Reset)
    * Do not try to restore your backups from a previous ROM.

Credits:
    * MyG900
    * XDA-Developers
    * Toshiba Portege Club
    * 2ch BBS

Special Thanks to:
    * davideuck,sinancetinkaya

Download links:
    *http://rapidshare.com/files/13898330...-20273.7z.html
    * md5: FD98B520391DC63A7F7C02454E79FA01

ROM Source Package://rom işiyle uğraşmak isteyenler bu kitchen i çekmeliler
    *http://rapidshare.com/files/138984370/X01T..._Source.7z.html
    * md5: E36B7D48792466BAD55258B6E9B7041A

Let's enjoy ROM cooking!! :lol:

-----------------------------------------------
    k2z - blog: -----
    kei - blog:http://xolt.seesaa.net/
    -----------------------------------------------

• Güzel bir haber. Umarım bazı problemler çözülmüştür. Eski 6.1'de parmak izi aktif edilince makina kilitleniyordu. O problem çözülse yeter. Tabii birde wi-fi problemi vardı.
  • selam beyler bugün g900 ü gg 455 milyona aldım yarın elimde olacak daha evvelden pda tecrübem olmadığı için yardımlarınızı bekliyorum . alet elime geçtimi elbette sorularım olacak :D niye 2. el aldın diyorsanız teknosada sıfır bulamadım vatan computerdende sıfır alıcağıma paramı yakarım daha iyi . o yüzden 2. el aldım umarım iyi çıkar. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 6.1 i test eden var mı yorumlarınızı bekliyoruz
  • Evet arkadaşlar vakti olan birileri denesin artık. Aslında yarın pazar sanırım ilk ben deneyeceğim. Sonuçları yazarım size.
  • arkadşlar parmak ızı ıle ilgili bilgim yok denemedim ama wifi,şebeke tcmp çalıştırmama bunu gibi dah başka sorunlarda var.ama burom gerçekten cok hzlı eger bu saydıgım gibi sorunlar olmasa idi hız olarak keyifli bir kullanımı vardı.ben sorunla uğraşmamak için orjinal roma döndüm.yani bir sıfır olsun bizim olsun mantıgıAma şunu söyleyebilirim bu romu hazırlayan kişi farklı bir yol kullanmış.normalda toshiba rom sıkıştırma yöntemi ile hazırlanıyormuş.bu romda bu işlem kullanılmamış bundan sonra rom patlaması olur deniyor ben bu bilgiyi c e bi m de ki p c den aldım saygılar
  • bu ürün şu nada nerelerde satışta

internetten almayı düşünüyorum
  • Bence bekle biraz daha yeni modelini al derim ben. Bu alet toshiba tarafından bile terkedildi. orjinal ROM bile çıkartmıyorlar. G500 ün satışı bile hala devame derken bununs atışı kesildi birçok yerden. Ama yenisini alacağım kararımı verdim. Bundaki problemlerin onda yaşanmayacağını düşünüyorum.
  • ürün genpatech internet sitesinde var ürünü bende almak istiyorum yenisi ne kadar süre sonra çıkar acaba...g900 iyi bi modele benziyor ama kafamda hala soru işaretleri var bekleyip iphonemi mi alsam
  • G910 çıkıcak eylül ayında onu bekle derim dostum..
  • arkadaşlar bir kaç sorum olacak acaba g900 için nerden bedava oyun bulabilirim . birde dvx veya başka formattaki videoları nasıl çalıştırabilirim . şimdiden teşekkür ederim.
    Bu arada g900 üç gündür kullanıyorum devamlı elimde internete giriyorum kurcalıyorum müzik dinliyorum arkadaşlarımla konuşuyorum(günde 1 2 saat ortalama tlfn özelliği) ilk geldiğinde bi kere şarj ettim daha yeni bitti. ve de herhangi bir donma veya bir sıkıntı olmadı. 2. el almış olmama rağmen çok memnun kaldım telefondan . ilk fırsatta karaköye gidip kılıf alıcam tam olacak ... arkadaşımda assus pda var onla bluetooth eşleşmesi yaptığımızda onu hands free olarak gördü kimse bir anlam veremedi ??????
  • Merhaba öncelikle iyi akşamlar ben bir konuda yardım almk istiyordum siteye yeni üye oldum neyse ben TOSHIBA G900 aldım makinadan memnunun ama bir kaç sorum olacaktı ban yardımcı olursanız çok tşk ederim. ve makinada mıcrosoft mobıle 6.0 yüklü

1- ben bu makinaya nasıl pgorram yüklerim ve ne yapmam lazım

2-ücretsiz oyun bulma şansım varmı
  • Selam, uketenci arkadaşım. Öncelikle yeni telefonun hayırlı olsun.

Aradığın tüm programları öncelikle bu fosrmun önceki sayfalarını incelersen türkçe açıklama ve destekleri ile birlikte bulabilirsin. Sana her türlü destek burada fazlasıyla var. Ama tabii baya bir sayfa okuman gerekecek.

Tabii birde aşağıdaki adres var.
    http://www.myg900.com/

Ama bence Bu forum işini fazlasıyla görecektir.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.