şimdi 6.1 daha güzel diyebilirim. ama çekinceliysen orjinal romu bekle derim. farkları daha önce arkadaşlar yazmış. artı olarak kamera ayarları eskisinde saklanmıyordu, registryden ayarlayabiliyordun, bunda kendisi saklıyor. biraz daha hızlı olduğu gerçek. sanal klavye daha şık olmuş. wi-fi da sorun var demiştim, ama bence bu benim fazla yükleme kaldırma yapmamdan dolayıydı, şimd tekrar yükledikten sonra şıp diye kablosuza bağlanıyor. artı sd kartı da temizleyip formatlayıp tekrar yükledim tüm programları alet hafif ledi. neyse yakında 7 da çıkacak ya, şimdilik idare eder onu yükleriz.
Sorunun çözülmesine sevindim.Umarım wm7'ye destek verir toshiba.Ama tabi ilk önce şu nvidia sürücüleri çıkarsın artık.
Arkadaşlar WM 6.1 i kurdum fakat 3.07 Baı yi kurmalımıyım yoksa gerek yokmu bide nereden bulacağım 2 saattir aryıroum yok
myg900.com a bişiler olmuş sinirlendim
yardım edin lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: m3lijh
Arkadaşlar WM 6.1 i kurdum fakat 3.07 Baı yi kurmalımıyım yoksa gerek yokmu bide nereden bulacağım 2 saattir aryıroum yok
yardım edin lütfen
3.07 yi kurmana gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: harman35
quote:
Orjinalden alıntı: m3lijh
yardım edin lütfen
3.07 yi kurmana gerek yok.
çok saol yaa sinirlendim bayaa allah razı olsun
Arkadaşlar TCPMP yi kuruyorum fakat crash hatası veriyor :S anlamadım bilen varmı acaba?
arkadaşlar cvp verecek yokmu
WM6.1 de TCPMP çalışmıyor
merhabalar g900'cüler! cihazdan bir tane de ben aldım. ve yapabildiği şeylere hayran kaldım. yalnız cihaz konusunda biraz acemiyim. video için bir oynatıcı önerir misiniz. Ayrıca media playerda ses var görüntü yok codecleri nereden indireceğime dair bir fikir verebilir misiniz. (linkleriyle beraber olursa sevinirim)
quote:
Orjinalden alıntı: erhan21
WM6.1 de TCPMP çalışmıyor
hımm oke saol arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: meing
merhabalar g900'cüler! cihazdan bir tane de ben aldım. ve yapabildiği şeylere hayran kaldım. yalnız cihaz konusunda biraz acemiyim. video için bir oynatıcı önerir misiniz. Ayrıca media playerda ses var görüntü yok codecleri nereden indireceğime dair bir fikir verebilir misiniz. (linkleriyle beraber olursa sevinirim)
google Pocketpc yaz oradan bulursun coreplayer ve TCPMP en iyileri
arkadaşlar bi soru daha
bu cihaza nasıl güvenlik kodu koyacağuz mesela tuş kilidinden çıkarırken veya mesajlarıma falaan girerken saolun şimdiden
Ya asrkasdaşlar bu wreless açılmıyor 6.1 de.çok zor durumda kaldım :(:(
quote:
Orjinalden alıntı: Ayberk1122
Ya asrkasdaşlar bu wreless açılmıyor 6.1 de.çok zor durumda kaldım :(:(
iyi geceler arkadaşım bendede bi kaçkere aynı hatayı verdi renkli daire dönüyor ama açılmıordu sonra reset attım düzeldi sende demi aynı hata var?
devamlı aynı.
ben ilk yüklediğimde olmuştu wi-fi sorunu, hard reset yaptım olmadı, tekrar yükledim. şimdi sorun yok. ama skype olmuyor nedense, yabancı forumlarda da baktım orda da skype çalışmadığından bahsediyorlar. fring şimdilik yeter bence.
quote:
Orjinalden alıntı: rahatbek
ben ilk yüklediğimde olmuştu wi-fi sorunu, hard reset yaptım olmadı, tekrar yükledim. şimdi sorun yok. ama skype olmuyor nedense, yabancı forumlarda da baktım orda da skype çalışmadığından bahsediyorlar. fring şimdilik yeter bence.
bende bi kere hard reset attım sorun yok gibi gözüküyor skype bendede olmadı fring yükledim bende inşallah sorun çıkmaz
gunaydın arkadşlar yaa 6.1 de camera hatası alan oldumu orca.exe die bi hata veriyor karşılaşan varmı 3 4 kere bende 1 2 kerede abimde oldu