Şimdi Ara

Toshiba G900 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadşaar bu wm 6.1 i indirdim ama nasıl kuracam ::S:S:S
  • bu rom çinceymiş :(:(:( telefonum çince oldu.nasıl tekrar ingilizceye dönecek
  • Ben bir türlü update edemedim.Tüm anlatılanları yaptım ama telefonda updating yazıyor öyle kalıyor bilgisayardaki programda ise waiting usb connection yazısı kalıyor nerede yanlış yapıyorum acaba.Vistadan kaynaklanabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harman35 -- 15 Nisan 2008; 1:15:12 >
  • evet vistadan kaynaklanıyor vistada rom yüklemek problemli.
    3.07 yüklediğin şekilde hafıza kartına atıp yüklenen rom da var. bence onu dene yada bitane xp li bilgisayar bul.

burdan indir

http://rapidshare.com/files/106939230/TF__ORCA.zip

burdan nasıl yükleyeceğine bak

http://myg900.com/index.php?showtopic=615

• yeni rom yükleyince tabii olarak tüm program ve kontak listesi gidiyor değil mi? hepsini baştan yüklememiz lazım???
  • TOSHIBA G900'e Windows Mobile 6.1 YAZILIMINI YÜKLEMEK

Günaydınlar, yukardaki kıytırık postlarımdan anlasilacagi üzere bu işte yeniyim. ilk pda deneyimim (daha once pda nin uzagindan yakinindan gecmedim)
    Yabanci dil sagolsun bu yazılımı nasıl yükleyecegimi anlatan bir kaynak buldum.. Sizinle paylasayim dedim..

Evvela, pdanızın bataryasının tam dolu olduğundan emin olun.. Yarı yolda kalmayın..

WM 6.1 ile gelen yazılımlarımız :

Arcsoft MMS 4.2.20.9
    Microsoft NetCf 3.5 RTM
    Microsoft Office 2007
    Microsoft Sqlcemobile 3.0
    Microsoft Windows Live 10.6.34.800
    Microsoft windows live search

Toshiba yazilimlarida cabasidir.( Opera 8.65, Camera v1.01, FingerPrint, Jeodek Java midlet vs)

Yüklemeden önce bilmeniz gereken bir şey var tüm kontak listeniz ve kişisel ayarlarınız sıfırlanacaktır..

GELELİM YÜKLEMEYE :

Önceliklehttp://rapid*-*hare.com/files/106762277/G900_6.1_CNT1.0_Beta.zip adresinden en guncel WM yazilimini indirin.

inen dosyayi klasore cikarin,

klasore actiktan sonra iki adet dosya olacak, birisi zip dosyasi digeri DIP dosyasi

SuperRUU.zip dosyasini da klasore acin, dip dosyasini actiginiz klasorun icine kopyalayin.

Tosbibacigimizi tamamen kapatalim,data kablosunu sökelim.

SuperRUU.exe yi calistiralim (bilgisayardan)

Programda dikkat etmeniz gereken karsiniza gelen ekranda OS sekmesinin isaretli olmasidir. Böyle yani :

Toshiba G900

Programda "..." şeklinde olan butona tıklayalım, wmupdat.dip dosyasını kaynak gösterelim.

Akabinde Update target butonuna tıklayalım. Program "Waiting for USB connection" diyecek.. Yani "hacı kabloyu tak işi bitireyim" diyor.

Bilgisayar kabloyu bekleyedursun biz narin toşibamınızı elimize alalım, önce sol tuşa basılı tutalım.. bu tuşu basılı tutarken cihazın güç düğmesine basalım. (Hangi sol tuş bu diyenler için geliyor : )

Toshiba G900

Cihaz acilirken kirmizi bir ekran verecektir endişelenmeyiniz,

Akabinde cihazimiz da bize "Waiting USB connection" diyecek.. :

Toshiba G900

Tamamdir, simdi kabloyu takabiliriz.. Kabloyu taktiktan sonra cihazda veya bilgisayarda herhangi bir ekstra ayar yapmaniza gerek yok.. Sevenler kavusucaktir birbirlerine rahatsiz etmeyin

Toshibanızda yükleme durumunu görebilirsiniz :

Toshiba G900

Ortalama 2-3 dakika sürüyor yükleme işlemi.. Yükleme tamamlanınca cihaz baştan başlamak için herhangi bir tusuna basmamızı istiyor.. (Enteresanlik edip reset tusuna basmayin ama :) )

Toshiba G900

Cihaz yeniden basladiginda bir bakmışız o ne????????????????????

WM 6.1 olmış :)

Toshiba G900

Edit :

Gördüklerim :

Yazılımın çince'den çevrildiği söyleniyor fakat, ben en ufak bir emareye rastlamadım.. Çinceden çevrilmiş olsa dahi en ufak bir belirti yok tekrar edeyim :)

Yükleme yaptıktan sonra sistemde hissedilir bir hız artışı oldu.. Ayrıca TASK MANAGER uygulaması daha kolay daha erişilebilir bir şekil almış, acaip işlevsel olmuş.

Internet explorer a zoom özelliği gelmiş.

xt9 (ben ona kisacasi illet diyorum) ortadan kaybolmuş... ekstra total commandermiş regeditmiş gerek kalmadi..

Ne alakaysa Tarih - Saat türkçe oldu :)

Gördüğüm diğer değişikliklerden burada bahsederim arkadaşlar.

Edit 2 :

İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyAty -- 15 Nisan 2008; 9:56:23 >

• Ayrıca arkadaşlar güncelleştirme işlemini windows xp de yaptım, vista'da yarattığı sıkıntıdan herkes bahsediyor.. Onun da çözümü var birazdan yazarım.

Kolay gelsin.
  • güzel çalışma, şimdi başka sorum olacak. usb üzerinden yeni romu kurduk diyelim, daha önceden sd kard üzerine kurulu programlar çalışıyormu? yoksa onları silip yeniden yüklüyormuyuz.
  • calismiyor, fakat sd kart icindeki dosyalara zarar gelmiyor. tekrar kurmaniz gerekebilir.
    deneme icin mp3 dosyalari attim, sistemi kurarken hafiza kartini cikarmadim silinme olmadi.. ama dedigim gibi kontak listesi ve benzeri uygulamalar ucuyor..
  • kontaklar sorun değil de, outlookla senkronize. diğer programları tekrar kurcaz, hepsini bir dosya halinde tutuyorum.
  • evet ben de kurdum, hiç sorun yok. anlatıldığı gibi her şey tıkırında. sd card üzerindeki programların çoğu tekrar yükleme yapmadan çalıştı. bazılarını tekrar yükleyecem.
  • YAA RAKDAŞALR vista kullanıyorum.dediğinizi aynen yaptım ama kırmızı ekranda upteding kısmına dakiklardır bekliyor :(:(:(
  • Updating kısmında öylece duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayberk1122

Updating kısmında öylece duruyor.

Ayberk bende de aynı şekilde kaldı vistadan kaynaklanıyor tekrar xp kurmaya üşeniyorum zaten vistayı yeni kurdum.Ben de şimdi karttan kurmayı deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harman35 -- 15 Nisan 2008; 13:27:28 >
  • ekran kilidi koymamışlar sanırım? yoksa ben mi ayarlayamadım.
    telefon hızlandı gerçekten. phone ayarlarından bir yerde 3g olarak ayarlanmış, 1 saate yakın telefonum çalışmadı yani servis yok diyo, kurcalaya kurcalaya buldum ve otomatik yapınca vodafone tr'yi buldu nihayet.
    program kurma esnasında microsofta hata bildirimi ekranı çıkıyor, tabi kapattım ama bu kadar çok hata buluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahatbek

ekran kilidi koymamışlar sanırım? yoksa ben mi ayarlayamadım.
    telefon hızlandı gerçekten. phone ayarlarından bir yerde 3g olarak ayarlanmış, 1 saate yakın telefonum çalışmadı yani servis yok diyo, kurcalaya kurcalaya buldum ve otomatik yapınca vodafone tr'yi buldu nihayet.
    program kurma esnasında microsofta hata bildirimi ekranı çıkıyor, tabi kapattım ama bu kadar çok hata buluyor.

3g ozelligini kapatinca sarji daha uzun omurlu oluyor diyenleri duydum.. 3g acikken 4,5 saat yogun kurcalamistim batarya %65 lere gelmisti.

3g yi kapattim 19 saattir kurcaliyorum %85 lerde hala.. Sanirim dogru soyluyorlar :)

Ekran kilidi var dostum,

Settings \ Personal \ Today'e gir.

Karsina gelen pencerede sol alttan ITEMS sekmesine tikla ana ekranda gorunmesini istedigin programlarin listesi gelecek. Oradan "device lock" u isaretlemelisin.

Edit :

Ayrica onceki mesajlarimda internete baglanamamak gibi bir problemden bahsediyordum ya.. megersem cihazin bir gunahi yokmus :) bugun bir ara topkapi vatan bilgisayara gittim parca almak icin.. fatura kuyrugunda beklerken acip deneyeyim dedim.. wireless lerini kullanabildim sorunsuzca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyAty -- 15 Nisan 2008; 17:47:45 >

• Vista'da yukleme problemi yasayan arkadaslar :
    (Update diyor oyle kaliyor diyenler ve hic yukkleyemeyenler icin geliyor : )

Yazilim guncellestirme programi acikken toshiba'yi makinaya usb den baglayin
    Sonra windows mobil aygit merkezini acin, baglanti ayarlarina gelin, "USB baglantilarini kabul et" isaretlidir.. Onun isaretini kaldirin.
    Denetim masasina girin, "Yonetimsel araclar" altindaki hizmetlere gelin.
    Windows mobile device connectivity ve windows mobile device 2003 connectivity hizmetlerini baslatin.
    Daha sonra donanim yoneticisine girin, cihazinizi bulun ve asagida gonderdigim dosyayla surucuyu guncellestirin :
    En nihayetinde Görev Yöneticisini acin, wmdc.exe yi sonlandirin..

Artik yuklenebilir..

http://rapid-share.com/files/107709408/USB_BAS.rar.html

*** Dosyanin icinden 32 ve 64 bitlik isletim sistemleri icin iki farkli surucu cikacaktir sizin icin uygun olani yukleyin

• en sonunda kurdum ama birsey dikkatimi cekti explorerda use high resulation secenegi yok.
  • ya arkadaşım sağol. ben de nasıl olur diyordum, acemiyiz ya işte. todaydeki o gereksiz bir kaç yazıyı nasıl kaldıracağımı düşünüyordum, sayende hallettim. slide2unlock diye bir program yükledim, sinir etti sildim. dün bende de wi-fi sorunu yaşanıyordu, alet kasıyor, kilitleniyordu, bir kaç kez aç-kapa yaptım. bugün bir problrm yok gibi görünüyor. denemeye devam.
    şimdi bu olayı yapınca cihazlar garanti dışı mı kalıyor?

quote:

Orjinalden alıntı: HolyAty

quote:

Orjinalden alıntı: rahatbek

ekran kilidi koymamışlar sanırım? yoksa ben mi ayarlayamadım.

3g ozelligini kapatinca sarji daha uzun omurlu oluyor diyenleri duydum.. 3g acikken 4,5 saat yogun kurcalamistim batarya %65 lere gelmisti.

3g yi kapattim 19 saattir kurcaliyorum %85 lerde hala.. Sanirim dogru soyluyorlar :)

Ekran kilidi var dostum,

Settings \ Personal \ Today'e gir.

Karsina gelen pencerede sol alttan ITEMS sekmesine tikla ana ekranda gorunmesini istedigin programlarin listesi gelecek. Oradan "device lock" u isaretlemelisin.

Edit :

Ayrica onceki mesajlarimda internete baglanamamak gibi bir problemden bahsediyordum ya.. megersem cihazin bir gunahi yokmus :) bugun bir ara topkapi vatan bilgisayara gittim parca almak icin.. fatura kuyrugunda beklerken acip deneyeyim dedim.. wireless lerini kullanabildim sorunsuzca..

• arkadaslar wm6.1 yükledikten sonra gprs ayarlarını yapabilen oldumu birtürlü yapamadım :)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.