Şimdi Ara

Toshiba G900 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cihaza başka bir cihaz tarafından bluetooth ile dosya gönderdiğimizde kendiliğinden telefon hafızasını kullanıyor.bunu nasıl kart hafızasına göndericez direk olarak.yardım ederseniz sevinirim
  • Arkadaşlar bu cihaz için internet ve mms ayarlarını arıyorum sitedekileri indirdim uyguladım ancak maillere bakarken hatalı bağlantı ayarları diyor yardımcı olurmusunz lütfen?
    Hattım Vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByVal -- 1 Nisan 2008; 19:28:06 >
  • arkadaşlar bu alete usb bellek bağlağınca içeriğine nereden bakacağız
  • arkadaşlar coreplayer yükledim ama ses var görüntü yok ne yapmam gerektiğini bilen var mı lütfen yardım edin. cidden çok mutlu olurum bilenleriniz yol gösterirse
  • eğer USB belleği tanıdıysa file explorer ile bakıldığında HadrDisk olarak gösteriyor. ama her flash belleği tanımıyor malesef

quote:

Orjinalden alıntı: mertdeniz15

arkadaşlar bu alete usb bellek bağlağınca içeriğine nereden bakacağız
  • tools-preferences'i açıp orada select page'den videoyu tıklayıp video output ayarını değiştirmek lazım. ben Raw FrameBuffer olarak kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: for_chess79

arkadaşlar coreplayer yükledim ama ses var görüntü yok ne yapmam gerektiğini bilen var mı lütfen yardım edin. cidden çok mutlu olurum bilenleriniz yol gösterirse
  • http://myg900.com/index.php?showtopic=199 adresinde t9'un kapatılması ile ilgili yapılması gerekenler mevcut.

bu konuda önceki cevaplarda uyumlu programların listesi verilmişti.

quote:

Orjinalden alıntı: ByVal

Arkadaşlar cumartesi günü sipariş verdim bugün elime ulaştı g900. Gerçekten hayran oldum henüz wireless ile bağlanma şansım oldu diğer özelliklerini kullanamadım:) .Yalnız t9 özelliği fıtık etti beni bunu kapatmanın bir yolu yokmudur ? Sizlere zahmet bu cihaza uygun yazılımları bulabileceğim bir site veya blog varmı ? Teşekkürler...

• ekran koruyucu bulan var mı? geçen moskovaya gittim ve pda ile ilgili aksessuar dolu orda. ekran koruyucu buldum ion diye mağaza zinciri var. universal koruma, 5.6" lik ilm. kendin keserek yapıştırıyrsun 1 filmden 3 telefonluk çıkıyor. 2 tanesini bozdum, 3. denemede güzel yapıştırabildim, artık korkmadan cebimde rahat taşıyorum. araba şarjı bulamadım ama çakmağı usb'ye dönüştürücü buldum o da işime yarıyor.
  • toshiba g900 için yedek pil alabileceğim biyer var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssungurlu

toshiba kendisi satıyor

http://www.multimedya.com/toshiba/?toshiba=ebuy&act=detail&cid=1&mid=3&sid=28

Cevap için teşekkürler.
  • selamlar,
    vakit ayıramadığımdan G900'ümü satıyorum. ilgilenen varsa lütfen pm...
  • Öncelikle selamlar,

Ben bu aralar yeni bir cihaz arayışına girdim de aklıma takılan soruları sormak istiyorum.

- G900ün çoğu özelliğini kullanacağımı sanmıyorum. G900 almak istememin sebebi, Wifi ile internette gezinmek ve divx film izlemek.. Sadece bu iki iş için daha küçük olan bi smartphone mu alsam, yoksa G900 mü?

- G900ün kulaklık çıkışı universal mi?

- Divx film izlerken yüksek çözünürlüklü olanlarda (640x480 atıyorum) takılma sorunu oluyor mu? Yoksa gene de çözünürlüğü azaltmak mı gerekiyor çevirerek?
  • Beyler sormak istedigim benimde bir kaç soru var bir kaç gündür telefon bakıyorum aklımda G900'de var.

-Mesaj yazarken klavyesi rahatlık saglıyormu?Dokunmatık ekrandanda mesaj yazabiliyormuyuz?Ben Nokia'dan başka telefon kullanmadım bilenler bilir nokia'da gayet hızlı bir şekilde mesaj yazabiliryorsunuz hangi modeli olursa olsun bu telefonda mesaj yazma hızı nasıl?Harfler geç falan geliyormu?

-Wireless olayı nasıl?baglantısı surekli kopuyormu vs?Ve tüm siteleri rahatça gezebiliyormuyuz?

-Mp3 dinledigimizde ses seviyesi nasıl?

-Dokunmatik ekranı hassasmı?

-Genel olarak konuya bi göz attım ve telefonun yavaş oldugundan bahsediliyor yavaş derken insanı çileden cıkarabilcek kadar yavaşmı?

Şimdiden teşekküler..
  • @omerf: Dün Teknosada elime aldım cihazı azıcık kurcaladım.. Klawyesi rahat ve samsunglardaki gibi yaylı sistemi var. Dokunmatik ekrandan da mesaj yazılıyor.. Harfler felan hemen geliyordu, ben not defterini denedim..

dokunmatik ekran hassasdı, bastığım zaman çalıştı hep, sonucta sıfır makineyi denedim ben.. zaten ekran açılınca insanın dokunası gelmio orası ayrı konu :P

Ondan önce hp 'nin eski makinelerini inceledim 2. el, arkadaşımda tmobile mda war, onlara göre hızlıydı ama bi programı felan kapatınca ekran parça parça geliyordu hızlı bi şekilde, sanırım çözünürlükten dolayı..
  • bu cihazla, wifi ile inetrentte gezinmek gerçekten harika. özellikle opera'nın yeni versiyonu ile masaüstü bilgisayarları aratmayacak kadar güzel neredeyse.

divx film konusunda çok içaçıcı değil. 320x240 çözünürlük bu cihaz için çok küçük kalıyor. büyütünce bozulma ve yavaşlama oluyor. yüksek çözünürlükte ise çok fazla kırılmalar var. kıyaslama için nokia n95 8gb ile yanyana aynı videoyu oyanttığımda akıcılık konusunda arada ciddi farklar gördüm. yani o konuda şimdilik yeterince başarılı değil. nvidia gerekli drivirleri çıkarırsa, cihaza adaptasyonu yapılırsa mükemmel olur ama şu an için bu durum söz konusu değil.

kulaklık çıkışı için bir dönüştürücü çıkıyor kutudan. bu sayede herhangi bir kulaklığı kullanmak mümkün. zaten yanında verilen kulaklık tahmin edemiyeceğim kadar kaliteli idi.

eğer bu tarz bir cihaz düşünüyorsan kesinlikle smartphone tavsiye etmem. arada çok ciddi farklar var. özellikle dokunmatik ekran gerçekten çok önemli. ayrıca smartphoneler için program yelpazesi pocketpc'ler kadar geniş değil.

quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Öncelikle selamlar,

Ben bu aralar yeni bir cihaz arayışına girdim de aklıma takılan soruları sormak istiyorum.

- G900ün çoğu özelliğini kullanacağımı sanmıyorum. G900 almak istememin sebebi, Wifi ile internette gezinmek ve divx film izlemek.. Sadece bu iki iş için daha küçük olan bi smartphone mu alsam, yoksa G900 mü?

- G900ün kulaklık çıkışı universal mi?

- Divx film izlerken yüksek çözünürlüklü olanlarda (640x480 atıyorum) takılma sorunu oluyor mu? Yoksa gene de çözünürlüğü azaltmak mı gerekiyor çevirerek?

• hem klavye hem de dokunmatik ekran ile rahatlıkla mesaj yazılabilir. özellikle klavye bu konuda ciddi bir kolaylık sağlıyor. n95 ile yazdığımdan çok daha hızlı mesaj yazabiliyorum. belki alışkanlıktandır ama bilemiyorum.

bağlandığın access point problemsiz ise hiçbir sorun olmadan, kopmalar yaşamadan internette gezinmek mümkün. tabi yeni nesil browser ile olay çok daha zevkli hale gelmeye başladı ve burada 800x480 ekran farkını hemen hissetiriyor.

kulaklıkla mp3 dinlemek için gayet yeterli bir ses çıkışı var ancak dahili hoparlörü pek iyi değil. vasatın üzerine çıkamıyor.

ekranı yeterince hassas.

yavaşlık konusu tamamen beklentilerle alakalı. masaüstü bilgisayarlardan ya da notebooklardan alıştığımız hız yok bu cihazlarda. piyasadaki hemen her cihazda durum böyle malesef. g900'ün diğer cihazlara göre belki biraz daha yavaş kalmasına sebep ekranının muhteşem çözünürlüğü ki buna değer. ben aldığımdan beri overclock yaparak kullanıyorum ve şikayetim yok şimdilik.

quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Beyler sormak istedigim benimde bir kaç soru var bir kaç gündür telefon bakıyorum aklımda G900'de var.

-Mesaj yazarken klavyesi rahatlık saglıyormu?Dokunmatık ekrandanda mesaj yazabiliyormuyuz?Ben Nokia'dan başka telefon kullanmadım bilenler bilir nokia'da gayet hızlı bir şekilde mesaj yazabiliryorsunuz hangi modeli olursa olsun bu telefonda mesaj yazma hızı nasıl?Harfler geç falan geliyormu?

-Wireless olayı nasıl?baglantısı surekli kopuyormu vs?Ve tüm siteleri rahatça gezebiliyormuyuz?

-Mp3 dinledigimizde ses seviyesi nasıl?

-Dokunmatik ekranı hassasmı?

-Genel olarak konuya bi göz attım ve telefonun yavaş oldugundan bahsediliyor yavaş derken insanı çileden cıkarabilcek kadar yavaşmı?

Şimdiden teşekküler..

• ya arkadaşım şu overclock nasıl yapılır, her yerdee ismi geçiyor ama nasıl yapıldığını pek bulamadım.
  • Birşey soracağım arkadaşlar.Bu telefonun Türkçeleşmesi çıktı mı?Şarjı DivX film seyrederken,mp3 dinlerken,wireless den internete girdiğimizde şarjı nekadar gidiyor?Şimdiden teşekkür ederim.
  • Türkçesi çıkmayacak diye duydum.Divx ve internete girdiğin zaman resmen pili içiyor.8 saatte bitmişti sürekli kullanımda.Ama normal kullanımda 2-2,5 gün gidiyor.Tabi işlemci sabit 520 mhz'de.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.