cihazın sesi gürültülü olmayan yerde sorun çıkaracak kadar az değil. Yüksek ses olan alışveriş merkezinde, arabada rahat konuşulmuyor, o zaman da görüşmen çok özel değilse hoparlör ile sorun çözülüyor. İki aydır kullanıyorum, keşke daha yüksek sesli olsaydı dediğim 2-3'ü geçmez.
2 günlük kulanım sonucu edindiklerim: - isbankasına giremedim, bir sorun var... - skype-i bir türlü yükleyemedim, g900 ile direk girdim yükledim, pc den yükledim, uygun program değil diye kabul etmedi. - fring çok güzel çalıştı. - alette zaman geri sayacı, kronometre yok. bunların programını bilen varsa rica etsem. ben çok kullanıyorum geri sayacı. - usb'den şarj ederken aldığı akım düşüklüğünden galiba çok yavaş şarj oluyor, yani gün boyun kalırsa pil ancak doluyor.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. uğraşmaya devam.
Alıntıdır denenmemiştir. Kronometre geri sayım aracı Timekeeper
Timekeeper 2.0 is a customizable high precision multi-function stopwatch for Windows Mobile Pocket PC and Smartphone. Packaged with unique activity skins, Timekeeper allows you to time a relay, clock a chess match, or bake an apple pie. When time is up, Timekeeper wakes the device and alerts you! Track your performance over time with Timer Session history and export your data to other programs or email! Timekeeper will keep you on the go and up to speed!
Key Features: Full Windows Mobile 5 Pocket PC and Smartphone support Square screen, landscape screen support Up to 32 independent timers available! Four distinct modes: count down/stop, count down/repeat, count down/up, and count up Skin files catered to determine look and feel, location and number of timers "Activities" to organize groups of settings. Each activity specifies a skin, modes of all timers, and preset times. "Timer Sessions" logs timer values over successive runs for tracking performance Quick access menus to set times Customizable sounds for alarms, laps Hardware button mapping Changable Preset Time list of common activities Lap functionality for Count Up timers Integration with hardware buttons to start/stop timers, reset, lap, etc.
teşekkür ederim, çok güzel programmış, hiç sorun olmadan çalıştı, ancak 30 günlük denemeymiş 9.95 dollara satın alınabiliyormuş, aynı sitede bir kaç farklı pogram daha gördüm, ilginenenler bakabilir.
Arkadaşlar. Türkçe menülü programını bekleyenlere bir kötü haber vermek istiyorum. bugün Toshiba GSM Bölge Satış Yöneticisi ile görüştüm. bir kaç soru sordum ve size de bunları iletmek istedim. öncelikle GSM özelliği kötüymüş, ses az geliyormuş dedim; bize bu sorunla ilgili soru soran tek kişi sizsiniz dedi. ben de forumlarda bu sorunla çok karşılaştığımı ve kullananların çoğunun bu yönden az da olsa şikayetçi olduğunu belirttim. Sesin bu cihazlardaki standartlara uygun olduğu ve sesin aslında kişiden kişiye de değişebileceğini söylediler. diğer bir sorum da Türkçe konusu idi. tamamen İngilizce bir cihaz, Türkçe programı yayınlanmayacak mı dediğim de; açıkça söylemek gerekirse Toshiba, bu cihaz için Türkçe dil çıkarmayı düşünmüyor.dedi en azından orjinal Türkçe'si çıkmayacak dedi. yani Türkçeleştirme bu işlerle uğraşan arkadaşlara kaldı :)
bir yetkiliden aldığım cevaplar bunlardı...
İsterseniz bir kaç soru daha sorabilirm. böyle genel görülmüş sorun varsa tabi...
arkadaşlar forumda okudum fakat programları çalıştıramadım.1-2 tane program ve oyun linki yazarmısın çok sevinirim.
arkadaşlar msndeki kontakların telefon defterinden silme yolunu buldum, başka kullanıcı olarak girdiğinizde tüm veriler siliniyor. yani boş arkadaş listesi olan bir başka msn adresiniz varsa esasıyla girdikten sonra switch yaptığınızda siliniyor. timekeeper, sbp backup, clear temp. şu ana kadar yükelip çalıştırdığım, 2-3 tane de beğenmeyip sildiğim programlar var. daha önce verilen linklerin bir çoğu kırık, başka güncel program ve oyun linkleri varsa paylaşabilirseniz seviniriz.
Geçen hafta TOSHIBA G900 PORTEGE marka telefon aldım.
Evde KABLOSUZ AĞ bulunduğu halde bir türlü internet bağlantısı kurmayı başaramadım. Hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum. Bu telefonu almamdaki en büyük etken de wireless özelliğinin bulunmasıydı...
Acaba KABLOSUZ AĞ ayarlarında mı bir değişiklik yapmam gerekiyor? Ne yapmalıyım?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: YETKIN
Arkadaşlar, merhaba.
Geçen hafta TOSHIBA G900 PORTEGE marka telefon aldım.
Evde KABLOSUZ AĞ bulunduğu halde bir türlü internet bağlantısı kurmayı başaramadım. Hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum. Bu telefonu almamdaki en büyük etken de wireless özelliğinin bulunmasıydı...
Acaba KABLOSUZ AĞ ayarlarında mı bir değişiklik yapmam gerekiyor? Ne yapmalıyım?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Sanırım bu 10 sayfalık konunun bir sayfasında adres verilmişti. Wireless ayarları nasıl yapılıyor, bir flash animasyonu ile size dokundurtarak gösteriyordu. Bir ona bakın bence. Bunda ya da diğer G900 ile ilgili konuda o adres vardı ;) Güle güle kullanın...
quote:
Orjinalden alıntı: ayhan_guler
Selam coder6006,
Kamera çözünürlüğü için aşağıdaki işlem işini görecektir.
registry'de aşağıdaki kısma gir (bu kısım tek çekim arka kamera için ayar verir)
resco exploreri yükledim, registriden tüm fotoyla ilgili ayarları hallettim. çok güzel programmış bu resco. bize sunanlara teşekkür ederim.
marmara59 arkadaşım, gürltülü ortamda karşı tarafın sesisni zor duyarsın malesef! başka sorun olursa çekinmeden sorabilirsin! ----------------------------------
quote:
Orjinalden alıntı: marmara59
G900 kullanıcılarına selamlar. Arkadaşlar o sorunu bu sorunu var diyenlere artık kulağımı tıkadım. bu pda'yı alacağım. nokia'ya 600-700 TL vereceğime bunu alırım daha iyi. fakat tek sorum ve kafamı karıştıran bir şey var. Bu PDA ile telefon görüşmesi yaparken, karşı tarafın sesi çok mu kısık geliyor? yani çok çok gürültülü ortamlarda zaten bulunmuyorum. çoğunlukla az kalabalık yerlerde oluyorum. ya da hiç ses olmayan yerlerde. böyle ortamda da sesi duymak zor mu? tek sorum bu? cevaplayan olursa çok teşekkür ederim ;)
program yükleme kaldırma işi acayip pil yiyormuş, bir usb'den şarj olayı hikaye gibi, sabah pil % 40lardayken saat 10a doğru usbye takılı olmasına rağmen tamamen bitti ve cihaz kapandı.
Cihazı USB den şarj ederken cihazı kapatıp aç ve usb den bağlantıyı kesmeden yap bu işlemi. normal şekilde şarj olacaktır. eğer yine olmuyorsa USB 2.0 portuna taktığından emin ol..
kolaygelsin
usb laptopa devamlı takılıydı, çünkü devamlı aktifsink çalışıyor ve program yüklemeyle uğraşıyordum. ama pil % 30 lara gelince kapandığını gördüm. pili çıkarıp takmadan da açılmıyor.
evet beyle bir kaç deneyimim daha var onlari sizinle paylasim! Oncelikle; SBP POCKET PLUS mutlaka yukleyin, yukledikten sonra cihazinizi cok seveceksiniz. Menuler cok kullanisli hale gelecektir. Ha bir de daha once MEMORY'de acik kalan uygulamalar SBP yukledikten sonra kendiliginden kapanmis oluyor. Nerden yulemeye gelince google'da ppcwarez yazinca karsiniza derya cikiyor! Bu da benden herkese bir kiyak olsun!
Bu arada "cab" uzantili dosyaları cihaza nasil kurabiliriz? Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim!
Bir diger konu ise baska bir cihazdan veya pc'den indiridigimiz dosyalar direk cihza iniyor, ve cihaz hafizasi dolu oldugundan yarida kesiliyor. indirilen dosyaları direk SD karta nasil yükleyebiliriz? ceaplarinizi beklerim!
Bir iki defa fotoğraf çekerken kilitlendi.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba?
arkadaşlar bende aldım evimde vireless modem var şifreyi doğru girmeme rağmen yanlış şifre tekrar gir diyip duruyor çok kez denedim düzelmedi acaba ayarları nerden yapılıyor şimdiden sağolun
quote:
Orjinalden alıntı: mertdeniz15
arkadaşlar bende aldım evimde vireless modem var şifreyi doğru girmeme rağmen yanlış şifre tekrar gir diyip duruyor çok kez denedim düzelmedi acaba ayarları nerden yapılıyor şimdiden sağolun
Arkadaşlar cumartesi günü sipariş verdim bugün elime ulaştı g900. Gerçekten hayran oldum henüz wireless ile bağlanma şansım oldu diğer özelliklerini kullanamadım:) .Yalnız t9 özelliği fıtık etti beni bunu kapatmanın bir yolu yokmudur ? Sizlere zahmet bu cihaza uygun yazılımları bulabileceğim bir site veya blog varmı ? Teşekkürler...