Şimdi Ara

Toshiba G900 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefon'da GPs var mı?( varsa türkçe mi?)
    wireless var mı?
    p535'ten artısı nedir?( kamera hız vs vs..)
    teşekkürler.
  • GPS yok, 100 ytl lik harici bluetooth reciever almak gerekir

üstünlükleri:
    1. ekranı w-WGA 800 x 480, daha büyük, daha net
    2. klavyesi
    3. USB host, yani yanında sınırsız hafıza taşıyabilirsin
    4. parmak izi okuyucusu

- kamerası başarısız, ama herhalde PPC lerde genel bir sorun
    - hız program uyum sorunu olmadığı ve hafızayı çok fazla doldurmadığın zaman çok iyi
    - boyutu biraz daha büyük
  • Titreşim özelliği var mı
  • var

quote:

Orjinalden alıntı: Ayberk1122

Titreşim özelliği var mı
  • Bende aldım şimdii.
  • arkadaşlar aleti ilk aldığımda messengera girdim, girerken de bütün contactları Contact'sın içine aldı messengerimde olan. Bunları ne yaptıysam silmenin yolunu bulamadım. TEk tek elimle mi silmek zorundayım bilen varmı?
  • Arakdaşlar ben ürünü dün aldım.ROM olayını anlamadım.Ben yazayim siz söyleyin bu rom güncel mi değil mi diye ?:S

03.07BAI

BSP_03.07.S071108112
    7(12.187)

RIL Version: 2.2

Radio Version : 03.04BAQ
  • KULLANDığım rom güncel değil mi *
  • quote:

KULLANDığım rom güncel değil mi *

arkadaşım yeni pda'n hayırlı olsun. Cihazının romu günceldir için rahat olsun. Benimki 03.01BAI. İstanbul'a yolum düşerse servisinde bende 03.07 yükletecem .
  • Ya ben bu PDA konusunda yeniyim.Mesela mp4 uzantılı bir film attım.Görüntü yok.Media player 11 var.
  • hepinize öncelikle selamlar bende g900 almayı dusnuyorum ve 2 gunde 9 sayfanın tamamını anca okuyabildim öncelikle elaman, hece, trooper84'un yorumlarından ve ugraslarından dolayı kendilerine tesekkur ederim. Bende cihazı aldıgımda elimden geldigince yardım etmeye calısacagım.
  • http://news.softpedia.com/news/Toshiba-Portege-G900-Review-66585.shtml

burada ppc lere yapılmıs test sonuclarını buldum g900 tahminimden dusuk puanlar almıs.

• http://www.itechnews.net/2007/06/05/softbank-toshiba-x01t-3g-pda-phone/
    g900 un buradaki modelden farkı nedir?? bu modelin siyah ve beyaz olmak uzere 2 farklı renk secenegi var ve japon versionunda wm5 var daha eski bir modelmi acaba detaylı özelliklerini bulamadm beyazı hosuma gitti.
  • video ve müzik konusunda coreplayer'i tavsiye ederim. pek çok media formatını destekliyor ve kullanışlı. ayrıca tcpmp'de işini görecektir. önceki sayfalarda bu programlar ile ilgili bilgiler verilmişti. bir göz atıver istersen.

quote:

Ya ben bu PDA konusunda yeniyim.Mesela mp4 uzantılı bir film attım.Görüntü yok.Media player 11 var.
  • http://mb.softbank.jp/mb/en/product/xseries/toshiba/x01t/

adresinde cihaz ile ilgili bilgiler var. cihazın official sitesi olduğundan bilgiler daha doğrudur ve mw6 yüklü görünüyor. bu cihaz g900'ün japonya versiyonu sanırım ve arada hiçbir fark yok gibi görünüyor. aslında ben de siyah olanına hayran kalmıştım. bizim cihazdan daha şık duruyor. g900 yerine siyah olanını almak isterdim doğrusu.

spb benchmark'ın sonuçları pek güvenilir değil. hatta hiç güvenilir değil bence. önceki kullandığım pda olan jasjam'ın benchmark sonuçları spb'ye göre içler acısıydı ama gerçekte karşılaştırdığım pek çok cihazdan çok daha hızlı ve performanslı idi. hatta 624 mhz ilemcisi olan atom life'i bile geride bıraktığı yerler vardı. ama tabiki bu g900 çok hızlı bir cihaz demek değil. 800*480 ekranıyla diğer 320*240 pda'lara göre biraz yavaş kaldığı söylenebilir ama yine de işini gayet iyi yapıyor.

9 sayfayı büyük bir azimle okuduğuna göre cihazı almaya kararlısın anlaşılan. umarım memnun kalırsın

quote:

Orjinalden alıntı: erain

http://www.itechnews.net/2007/06/05/softbank-toshiba-x01t-3g-pda-phone/
    g900 un buradaki modelden farkı nedir?? bu modelin siyah ve beyaz olmak uzere 2 farklı renk secenegi var ve japon versionunda wm5 var daha eski bir modelmi acaba detaylı özelliklerini bulamadm beyazı hosuma gitti.

• quote:

Orjinalden alıntı: hece

http://mb.softbank.jp/mb/en/product/xseries/toshiba/x01t/

adresinde cihaz ile ilgili bilgiler var. cihazın official sitesi olduğundan bilgiler daha doğrudur ve mw6 yüklü görünüyor. bu cihaz g900'ün japonya versiyonu sanırım ve arada hiçbir fark yok gibi görünüyor. aslında ben de siyah olanına hayran kalmıştım. bizim cihazdan daha şık duruyor. g900 yerine siyah olanını almak isterdim doğrusu.

spb benchmark'ın sonuçları pek güvenilir değil. hatta hiç güvenilir değil bence. önceki kullandığım pda olan jasjam'ın benchmark sonuçları spb'ye göre içler acısıydı ama gerçekte karşılaştırdığım pek çok cihazdan çok daha hızlı ve performanslı idi. hatta 624 mhz ilemcisi olan atom life'i bile geride bıraktığı yerler vardı. ama tabiki bu g900 çok hızlı bir cihaz demek değil. 800*480 ekranıyla diğer 320*240 pda'lara göre biraz yavaş kaldığı söylenebilir ama yine de işini gayet iyi yapıyor.

9 sayfayı büyük bir azimle okuduğuna göre cihazı almaya kararlısın anlaşılan. umarım memnun kalırsın

memnun kalacagımdan eminim yoksa almam zaten 9 sayfadan sonra nelerle karsılasacagımı biliyorum artık ilk pdam olacak g900. suan telefonum serviste 4 gün icinde gelmez ise azami tamir suresini doldurmus oluyor yenisini vermek zorunda kalacaklar onu satıp alacagım kısmetse g900 u. Ama g900 almak icin cok acele etmelimiyim bilmiyorum bir sonraki rom güncellemesi nezaman olur acaba aldıktan sonra cıkan guncellemeliri yaptıramam zor olacak izmirde oturuyorumda acaba biyerlerden bi sonraki guncellemenin tarihini öğrenebilirmiyiz.

• ARKADASLAR g900 için bilgiğiniz paylasım sitesi olan warsa yazarsa sevinirim program oyun vb. için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: smh1907

ARKADASLAR g900 için bilgiğiniz paylasım sitesi olan warsa yazarsa sevinirim program oyun vb. için...

http://myg900.com/
  • Bende gsmart 350 ile toshiba arasında gidip geliyordum.Ama 3G ,klavye ve ekranı için toshiba aldım.Cihaz bazılarına büyük gelebilir ama daha önce xda2 kullandığım için bana küçük bile sayılır.Cihazın görüntüsü ve ekranı güzel klavyesi oldukça kullanışlı.Şimdilik herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Ekran çözünürlüğünün yüksek olması yüzünden biraz yavaş çalışıyor izlenimi veriyor ama çok sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harman35 -- 15 Mart 2008; 22:02:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.