Şimdi Ara

Toshiba G900 (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım bu telefonun eleştrilen bütün negatiflikler 3.07 ile düzeltildi ben kullanıyorum gayet te memnunum tek özelligi telefon degil bilgiayar resmen
    sql databaselerinde query yazmak hariç bütün bilg işlerimi neredeyse hallediyorum
  • http://www.nvidia.in/object/hh_design_wins.html

burada nvidia çipinin kullanıldığı kanıtlanıyor...
  • ya kimseden tek bir yorum gelmemiş. ürünü almak üzereyim içinde 520mhz intel işlemcisi olan geforce 5500 grafik hızlandırıcısı olan br ürün nasıl olurda yavaş ve sorun çıkaran bir ürün olarak bilinir. her yerde mutlaka bu konularda eleştiri var. sizlerinde dediği gibi büyük ihtimalle yazılımsaldır. ancak yazılım sorunları yeni romlarla desteklenir mi çünkü pek te satılmayan bir ürün yani kullanıcı kitlesi bi asus kadar değil düzenli versiyon yayınlarlar mı? n95 im varken sık aralıklarla rom yayınladılar ve ilk aldığım halinden o kadar farklı vaziyete geldiki inanılmaz. sizlere danışmak istiyorum bu konuda ne dersiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: extreme911

sevgili arkadaşlarım bu ürün ve özellikle marka çok güvenilir ama sizlerde biliyorsunuz ki bu gibi ürünlerin kalıcı olabilmesi için geleceğe yönelik olması gerekli.
    aslında bu ürün işlemci ekran 3g gibi özellikleri ile baya ileriye dönük ancak benim en çok dikkatimi çeken bu forumda ve bazı sitelerde üründe grafik hızlandırıcısı olarak geforce 5500 işlemcisinin varolması. bu işlemciyi internette biraz araştırdım youtube da bazı videolar gördüm gerçekten yapabildikleri muhteşem baya baya oyun konsolu kadar güçlü görünüyor...
    işte asıl mesele bu g900 ün içinde gerçekten bu modül varmı varsa neden aktif değil forumda da bazı fotograflar var ama hatırladığım kadarıyla ürünün g900 olduğu kesin değil internette de bu yönde video yada resim bulamadım (ingilizcem biraz kıttır) acaba bir hurafe mi?
    sizden ricam (bu konuda eminim baya bilgili insanlar var) eğer detaylı bir araştırma yaparsanız bence bu ürünün doğru ise en önemli artısı olan bu çip hakkıında bilgi ediniriz ayrıca tercih politikamızı da belirler. ben TÜRKİYE ye getiren şirkete mail attım ama cvap olmadı ingilizcesi iyi olan arkadaşlar global siteye mail atıp sorarlarsa belki açıklığa kavuşur.

gerçekten bence bu ürünün en büyük artısı bu yanılıyorsam özür dilerim...

bi de bu yazdıklarımı okuyan ve yardımcı olan olursa hepimiz memnun oluruz

• sevgili tuncayt; alpdoruk'un da ifade ettği gibi cihaz yeni upgradeler ile sorunların pek çoğundan kurtuldu ve stabil çalışan bir cihaz oldu. ilerleyen zamanlarda yeni upgradeler ile daha da iyi olur diye umuyorum. yani uzak durulması gereken bir cihaz değil kesinlikle. iyi bir ekrana sahip PDA arayanlar için güzel bir alternatif.

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

g900 serisi ileri derecede kullnıcılar tarafından yurt dısında çok eleştirilmişti, bence bu modelden uzak durun alternatifleri arayın, ingilziceniz varsa yabancı forumlarda araştırın , dediğimi anlayacaksınız..
    saygılarımla..
  • merhaba herkese

ben bu foruma yeni katıldım değerli yardımlarınızı rica ederim.

gecen hafta toshiba G900 aldım ancak bazı sorunlarım var

msn deki tum kayıtlar adres defterime aktarıyor her ne yaptımsa bu sorunu cozemedım aksine birde tum msn adres defterim silindi

msn deki kayıtların adres defterinde görünmemesi için ne yapabilirim bilgisi olan yardım ederse memnun olurum

herkese güzel günler dilerim
  • Arkadaslar selam,
    12 subat 2008 hepsiburada faturali G900 umu satmak istiyorum, toplam 1 hafta kullanıldı, uzerinde 2 GB kart var, xcpuscalar, contactfix yuklu. Cok fazla kurcalamak ve limitlerini zorlamak istemedim, satma nedenime gelince; yogun olarak cizim dosyalari ile calisiyorum ve konu Autocad vb, dosyalar olunca makina her ne kadar mukemmel olsa da bana yeterli verimi saglayamadi (ekran boyutu vb), ama bu surecte denedigim en profosyonel alet oldugunu soyleyebilirim. Orjinal kutusu, aksesuarlari, faturasi ve garanti belgesi ile veriyorum (ayrica 1 senelik extra calinma, kirilma vb garantisi de var), buraya haber vermek gittigidiyor.com a koyduktan sonra aklima geldi, inceleyebilirsiniz.(urun kodu: 8442038) Bana 912 ytl ye maloldu, gittigidiyor da asgarisiz arttirma actim, ilgilenen olursa fiyatta anlasabiliriz. Ayni sekilde gene bir haftalik Nokia E 90 communicator de satilik (urun no: 8346067) Forum a bakamayabilirim bana zeki.ulkenli@gmail.com dan ulasabilirsiniz. Tesekkurler.

• Daha önceki sayfalarda bir arkadaşımız kendisi çözmüştü dikkatli okursan bulabilirsin
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 15 gün önce G900'e 15 gün önce sahip oldum hece'ye ve eleman'a foruma katkılarından dolayı teşekkür ederim onların yorumlarını okuyarak PDA'yı aldım. iyiki almışım çok memnunum. Hız konusunda beni fazlasıyla tatmin etti diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elaman

quote:

Orjinalden alıntı: berkay27

gözünü seveyim biri bana bu contact listte msn adreslerinin gözükmemesini söylesin,msn adreslerinden tel noları gözükmüyor btn liste doldu mail adresleri ile

Bununda cevabını buldum sanıyorum hem de çok basitmiş:
    Öncelikle MSN adresini PDA'ndan sil bunun için yapman gereken. Messengerdeyken menüye tıkla ve Windows Live yazısına tıklayarak Windows Live penceresini aç ve Sağ alttaki "Menü"ye tıkla açılan listeden "Account Options"a tıkla orda da 2. seçenek olan "Switch Windows Live ID yazısına tıklayıp messenger accountunu sil. Korkma rehberinden sadece Messengera ait girdiler ve PDA'ndan messenger hesabın silinir.

Daha sonra yeniden messenger accountunu sistemine kurmalısın. Bunun için de MSN adresini PDA'na kayıt ederken 4. adımda(Yeşil ışık 4. alandayken) "Choose among the following options:" penceresinde ki "Merge dublicates contacts" ve üstündeki "Store Windows Live Contacts in your mobile phone's contact list" yazılarındaki tikleri sırayla kaldır. Ve messenger kaydını tamamla. Artık MSN kontaklarının telefonun kontak listesine eklenmediğini göreceksin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

burada eleman arkadaşımız cevaplamıştı

• konuyla alakalı değil ama ben bu yazıları dün 8. sayfadan okuyordum ne oldu da bugün 25 e gelmiş benim pc nin mi bi ayarı bozuldu yoksa
  • arkadaşlar ben satranç türü bir oyun arıyorum yada her hangi bir ürürn hangi siteden yükleniyor nasıl yükleniyor bilen var mı. arkadaşlardan biri fifa 2002 oynadığını söylemiş telefonda. hangi siteden yüklediniz bilgi verirseniz cidden sevinirim
  • http://www.mugenpowerbatterijen.nl/pda_toshiba.html

daha güçlü pil isteyen varsa şunlara baksın. biraz pahalı ama kargo ücretsiz.
    3000mah olan iyi gibi yanında arka kapakta geliyor. gerçi cihaz zaten büyük o kapakla iyice kocaman bişey olur.
  • elaman arkadaşımızı küstürdük mü? işleri mi çok? kullandığı programları bize anlatacaktı!

ELAMAN BİZE SAHİP ÇIKSIN!

• iyi akşamlar gercekten uzun zamandır eleman arkadaşımızın sesi çıkmıyor
    benim sorunsuz kullandığım programlar
    WkTASK
    VModeSWITCH
    Total Comonder
    pocket mechanıc
    pocket rar
    no data
    İSecretary
    en alarm
    Spb Mobile Shell
    Audio Notes
    ConverterCE
    CorePlayer
  • toshiba g900 bluetooth ile internete nasıl bağlanır? Ne yaptıysam olmadı evdeki laptop üzerinden toshiba g900 pda internete bağlamaya çalışıyorum olmuyor? Adım adım ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guren

iyi akşamlar gercekten uzun zamandır eleman arkadaşımızın sesi çıkmıyor
    benim sorunsuz kullandığım programlar
    WkTASK
    VModeSWITCH
    Total Comonder
    pocket mechanıc
    pocket rar
    no data
    İSecretary
    en alarm
    Spb Mobile Shell
    Audio Notes
    ConverterCE
    CorePlayer

bu programları hangi siteden buluyorsunuz googleda arattım ama bulamadım
  • http://resim.donanimhaber.com/m_21336402/tm.htm
    Bu forumdan buldum hepsini ppc gerekli programlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: zekabaki

Arkadaslar selam,
    12 subat 2008 hepsiburada faturali G900 umu satmak istiyorum, toplam 1 hafta kullanıldı, uzerinde 2 GB kart var, xcpuscalar, contactfix yuklu. Cok fazla kurcalamak ve limitlerini zorlamak istemedim, satma nedenime gelince; yogun olarak cizim dosyalari ile calisiyorum ve konu Autocad vb, dosyalar olunca makina her ne kadar mukemmel olsa da bana yeterli verimi saglayamadi (ekran boyutu vb), ama bu surecte denedigim en profosyonel alet oldugunu soyleyebilirim. Orjinal kutusu, aksesuarlari, faturasi ve garanti belgesi ile veriyorum (ayrica 1 senelik extra calinma, kirilma vb garantisi de var), buraya haber vermek gittigidiyor.com a koyduktan sonra aklima geldi, inceleyebilirsiniz.(urun kodu: 8442038) Bana 912 ytl ye maloldu, gittigidiyor da asgarisiz arttirma actim, ilgilenen olursa fiyatta anlasabiliriz. Ayni sekilde gene bir haftalik Nokia E 90 communicator de satilik (urun no: 8346067) Forum a bakamayabilirim bana zeki.ulkenli@gmail.com dan ulasabilirsiniz. Tesekkurler.

arkadaslar merhaba,
    bir konuda yardiminiz lazim, Usb ile baglanilabilen projeksiyon cihazi ile (prezentasyon amacli mesela powerpoint) g 900 u deneyen var mi? Boyle kullanilabiliyor mu? Acele cevaplarsaniz cok makbule gecer.

saygilarimla.

• arama yapıldığında karşıdakinin sesi çok az geliyor ses ayarını nasıl artırabilirim?cevaplarsanız çok memnun olurum
  • Ya Ne Güzel Bilgili Abilerimiz Bizi Bilgilendiriyodu Onlarda Artık Foruma Yazmaz Oldu.Bende Kullanıyorum Acıkcası Benim Üründe Ses Gelmeme Yada Düşük Seviyede Gelme Gibi Bir Olay Yok Gayette İyi Sesi Var Artı Olarak Harika Video İzliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.