Şimdi Ara

Toshiba G900 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta G900 aldım ve bu benim pda ile ilk tanışmam oldu.Harika bir alet (bana göre),wireless'ı ile interenete bağlanmak çok hoş oldu.çok sık yurtdışı seyahatim olduğundan bu telefonu çok beğendim.Dün akşam bir takım proğramlar yükledim ve kaldırdım (SKTOOL VE SYSTEM MECHANİC) telefon bir parça ağırlaştı.Acaba menülerde gördüğüm masterclear ne işe yarıyor direk format için midir? Eğer öyleyse geri nasıl yükleme yapacağım konusunda detaylı bilgi verecek olan arkadaşlar olursa memnun olurum... SAYGILAR...
  • gayet faydalı bilgi paylasimi ile oldukca seviyeli bir site. Tebrikler. G900 alır almaz katkıda bulunabilmek amacı ile.
  • master clear ile cihazı ilk alındığı haline yani fabrika ayarlarına döndürmek mümkün. bir nevi hard reset yani. kurduğun tüm programlar, tüm telefon kayıtların, sms'lerin silinir ve cihaz ilk satın aldığın hali ile açılır. cihazı resetledikten sonra programları kurup ayarları yapıp "spb backup" gibi program ile yedek almak en iyisi. sonrasında deneme amaçlı programlar kurup problem çıkınca master clear yapıp, yedekten stabil haline geri dönmek en iyi çözüm.

quote:

Orjinalden alıntı: cemeltut

Geçen hafta G900 aldım ve bu benim pda ile ilk tanışmam oldu.Harika bir alet (bana göre),wireless'ı ile interenete bağlanmak çok hoş oldu.çok sık yurtdışı seyahatim olduğundan bu telefonu çok beğendim.Dün akşam bir takım proğramlar yükledim ve kaldırdım (SKTOOL VE SYSTEM MECHANİC) telefon bir parça ağırlaştı.Acaba menülerde gördüğüm masterclear ne işe yarıyor direk format için midir? Eğer öyleyse geri nasıl yükleme yapacağım konusunda detaylı bilgi verecek olan arkadaşlar olursa memnun olurum... SAYGILAR...

• online video izlemeyi hiç denemedim ama normal videolarda da problem yaşıyorsan videoları izlemek için coreplayer ya da tcpmp kullanabilirsin. pek çok formatı destekliyorlar. ancak kurulumdan sonra video ayarlarında değişiklik yapılması lazım. önceki mesajlarda bu konu ile ilgili bayaa bilgi vardı.

quote:

Orjinalden alıntı: for_chess79

arkadaşlar ben cihazı bu gün aldım. bir kaç siteden online video izlemek istedim ama sürekli takılarak çalışıyor flas player 7 yükledim ondan mı. ve video yükledim izleyemedim. codec mi program mı yükleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 13 Şubat 2008; 13:22:22 >
  • Cevabınıza çok memnun oldum.Teşekkür ederim.Masterclear ile wm6 ve ilk aldığımdaki haline döneceğim değil mi? Yoksa tekrar wm6 yıda yükleme yapacak mıyım?Çünkü ben wm6 üzerinde yüklenmiş olarak aldım... SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: hece

master clear ile cihazı ilk alındığı haline yani fabrika ayarlarına döndürmek mümkün. bir nevi hard reset yani. kurduğun tüm programlar, tüm telefon kayıtların, sms'lerin silinir ve cihaz ilk satın aldığın hali ile açılır. cihazı resetledikten sonra programları kurup ayarları yapıp "spb backup" gibi program ile yedek almak en iyisi. sonrasında deneme amaçlı programlar kurup problem çıkınca master clear yapıp, yedekten stabil haline geri dönmek en iyi çözüm.

quote:

Geçen hafta G900 aldım ve bu benim pda ile ilk tanışmam oldu.Harika bir alet (bana göre),wireless'ı ile interenete bağlanmak çok hoş oldu.çok sık yurtdışı seyahatim olduğundan bu telefonu çok beğendim.Dün akşam bir takım proğramlar yükledim ve kaldırdım (SKTOOL VE SYSTEM MECHANİC) telefon bir parça ağırlaştı.Acaba menülerde gördüğüm masterclear ne işe yarıyor direk format için midir? Eğer öyleyse geri nasıl yükleme yapacağım konusunda detaylı bilgi verecek olan arkadaşlar olursa memnun olurum... SAYGILAR...

• master clear veya hard reset ile sadece cihaza sonradan yüklenilen programlar ve yapılan ayarlar silinir. işletim sistemine herhangi müdahele yoktur. yani wm6'yı yeniden yükleme gibi durum söz konusu olmaz. gönül rahatlığı ile master clear yapabilirsin

işletim sistemine müdahale rom upgrade gibi durumlarda yapılabilir ki bunun farklı bir prosedürü var.

quote:

Cevabınıza çok memnun oldum.Teşekkür ederim.Masterclear ile wm6 ve ilk aldığımdaki haline döneceğim değil mi? Yoksa tekrar wm6 yıda yükleme yapacak mıyım?Çünkü ben wm6 üzerinde yüklenmiş olarak aldım... SAYGILAR...
    quote:

master clear ile cihazı ilk alındığı haline yani fabrika ayarlarına döndürmek mümkün. bir nevi hard reset yani. kurduğun tüm programlar, tüm telefon kayıtların, sms'lerin silinir ve cihaz ilk satın aldığın hali ile açılır. cihazı resetledikten sonra programları kurup ayarları yapıp "spb backup" gibi program ile yedek almak en iyisi. sonrasında deneme amaçlı programlar kurup problem çıkınca master clear yapıp, yedekten stabil haline geri dönmek en iyi çözüm.

quote:

• beyler merhaba. sbp programlarının serbest versiyonları var mı internette? Ben detaylı bakmamakla beraber sadece backup u buldum. tesekkurler. z.

pardon spb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekabaki -- 13 Şubat 2008; 16:12:09 >
  • Evet var,www.pda4x.com adresinde tüm sorularınızın cevabı mevcut

quote:

Orjinalden alıntı: zekabaki

beyler merhaba. sbp programlarının serbest versiyonları var mı internette? Ben detaylı bakmamakla beraber sadece backup u buldum. tesekkurler. z.

pardon spb.
  • çok teşekkür ederim... :-)

quote:

master clear veya hard reset ile sadece cihaza sonradan yüklenilen programlar ve yapılan ayarlar silinir. işletim sistemine herhangi müdahele yoktur. yani wm6'yı yeniden yükleme gibi durum söz konusu olmaz. gönül rahatlığı ile master clear yapabilirsin

işletim sistemine müdahale rom upgrade gibi durumlarda yapılabilir ki bunun farklı bir prosedürü var.

quote:

Cevabınıza çok memnun oldum.Teşekkür ederim.Masterclear ile wm6 ve ilk aldığımdaki haline döneceğim değil mi? Yoksa tekrar wm6 yıda yükleme yapacak mıyım?Çünkü ben wm6 üzerinde yüklenmiş olarak aldım... SAYGILAR...
    quote:

quote:

• tesekkurler.
    z.
  • Cevabın için teşekkür ederm, ancak ben biraz yeniyim bu yüden download siteleri hakkında bilgim yok ne yazık ki!!!

Coreplayer programını nereden yükleyebilirim?
  • arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?
    iki sorumuda tekrarlıyorum
    >bu cihazın işletim sistem,i bildiğim kadarıyla ingilizce Türkçeleştiriliyor mu
    >ben önceden hiç pda kullanmadım bir sorun yaratırmı
  • G900 için kılıf arıyorum bilen var mı nereden temin edebilirim?
  • quote:

G900 için kılıf arıyorum bilen var mı nereden temin edebilirim?

http://urun.gittigidiyor.com/Toshiba-G900-Yatay-Deri-Kilif-UCRETSIZ-KARGO_W0QQidZZ8034231

ben bundan aldım bir tane fena değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker.ersoy

arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?
    iki sorumuda tekrarlıyorum
    >bu cihazın işletim sistem,i bildiğim kadarıyla ingilizce Türkçeleştiriliyor mu
    >ben önceden hiç pda kullanmadım bir sorun yaratırmı

>Benim bildiğim kadarı ile Türkçe yükleyen rom çıkmadı. HTC TytnII de galiba bir yama programı ile Türkçeleştirme yapılıyor ya da yapılacak. Ben ithalatçısı Multimedya Bilgisayar'a sordum, bu konuda bir gelişme olursa sitelerinden duyuracaklarını söylediler.
    >Ben Symbian işletim sistemi kullanan SE P800 kullanıyordum 4 yıldır. Bende ilk defa windows mobile kullanıyorum. Benim dil sorunum olmadığı için İngilizce olarak kullanmak bir sorun teşkil etmedi. Dili az çok yeterli olanlar için de sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

• arkadaşlar
    bu wifi always on yapınca beklemeye geçmiyor. ekran sürekli yanık kalıyor. normal midir. hem wifi sürekli açık tutup hemde ekranı kapatmanın yolu varmıdır.
  • psoul arkadaşımıza teşekkür ederim sayesinde kılıf için KARAKÖY YERALTI ÇARŞISI'ndaki KILIFSHOP'tan G900'ün kılıfını temin edebileceğim...
  • g900'ümün şarjı çok az gidiyor bunun için ne yapmalıyım? sürekli bleutooth'um açık oluyor kulaklığımdan konuşuyorum 3000 MA pil var mı türkiye de ve en kalitelisi hangisiidir.bilgilendirirseniz çok memnun olurum
  • arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum...PDA lar için şu anda en yaygın çözünürlük olan 320 x 240 çözünürlükteki programlar yada oyunlar çalışıyormu cihazlarınızda....????

Eğer çalışmıyorsa kötü olur yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaaydin79

arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum...PDA lar için şu anda en yaygın çözünürlük olan 320 x 240 çözünürlükteki programlar yada oyunlar çalışıyormu cihazlarınızda....????

Eğer çalışmıyorsa kötü olur yaw...

Ben bir kaç oyun denedim çalışmadı. Denediğim oyunlar monopoly, worms ve Yeti3d üçünde de çözünürlükten kaynaklanan problem yaşadım. Uyumlu oyun aramaktayım.
    Astraware Sudoku çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efemut -- 19 Şubat 2008; 8:41:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.