Şimdi Ara

Toshiba G900 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar film çalışıyor sorunsuz bir kez daha sevdim bu telefonu
    film her 15 saniyede bir 1 saniyeligine takılıyordu buffering menusune girip 2000kb ayarını 5000 yaptım diger takılan arkadaşlara buradan duyurulur :)
  • Arkadaslar epey inceledim bu cihazi, yeni rom ile birlikte cogu bug cozulmus sanirim. Su an herhangi bir bug ile karsilasan varmi? Tek sorunu anladigim kadari ile ses cikisi ve telefon ile gorusurken karsi tarafa sesinizin az gitmesi ve sizin karsi taraftan gelen konusma sesini az duymaniz. Dogru mu?

Telefon gorusmesine biraz aciklik getirebilirmiyiz? Mesela araba surerken, cok gurultulu bir caddede yururken yada kalabalik bir restoranda konusurken sorun yasiyormusunuz? Detayli cevaplanirsa sevinirim.
  • @painkiller
    karşı tarafa ses normal gidiyor onda bir problem yok yalnız telefonu kullanan kişinin duyması zor oluyor deniyor ama ben bir problem yaşamadım bu konuda ama sesinin diger telefonlara göre daha az geldigi dogru
    disco gibi cok sesli bir ortamda falanda konusmayı daha denemedim ama sanırım o zaman sıkıntı yaratır.
    telefonda bu son versiyonla bir çok şeyin düzeldigi ise dogrudur
  • ya arkadaşlar avea kullanıyorum telefon çekmiyor avea yı network olarak bulamıyor turkcell le vodafone buluyor.
    Telefona turkcell taktım çalışıyor.Ama avea çalışmıyor avea yı başka telefona taktım onda çalışıyor.Benim bu telefonda avea çalışmamaya başladı ne yapmış olabilirim neden böyle oldu ???
    aklıma hiçbir şey gelmiyor fikri olan???
  • format attım sorun hala devam ediyor :(
    avea sanırım bu telefona uyumsuz mu?
    ama öyle olsa dün falan çalışmazdı
  • sanırım aveada sorun vardı kendi kendine düzeldi off format atmıştım bide backupdan geri dönecez artık :)
  • bn başka bir hat taktığımda phone off oluyor ondan olmasın? today ekranındaki wireless ve bluetooth simgesinin olduğu taba girip bi telefonu oradan açmayı denermisin? bnde ilk öyle oldu çok şaşırmıştım hatta hat da yeniydi iki gün açılmadı sanmıştım :) meğer açılmış ama phone of açılıodu tel normal olarak nedenini anlamamıştım:S bi bak bakalım ordan kapa aç belki işe yarar
  • hımm düzelmesine sevindim :) herşeyi de telden bilmeyelim lütfen böle sorunlar yaşamadım ben, telden bilmeden sakin sakin çözüm bakmak lazım
  • hocam telden degil yalnız yükledigim bir programdan backupdan geri döndüm yine çekmemeye başladım tekrar formatlayıp teker teker kuruyorum backupımıda sildim
    programlardan biri bozdu %95 :)
  • yaw bnde bişey farkettim xcpuscalar kurdum overclock yapmasam bile tcmcp player çalışmıor nedense:S videoyu açar açmaz kapanıyor. Bnde backup almıştım xcpuscalar kurmadan önce, ona geri döndüm düzeldi. öteki türlü ne yaptıysam düzeltemedim. zor iş ya hepsini kurup aynı anda kullanabilmek :)
  • Bunu söyledigin çok süper oldu walla bende xcpuscalar yüklicektim ne kadar gerek olmasada malum cpumuz baya hızlı
    :)

quote:

Orjinalden alıntı: trooper84

yaw bnde bişey farkettim xcpuscalar kurdum overclock yapmasam bile tcmcp player çalışmıor nedense:S videoyu açar açmaz kapanıyor. Bnde backup almıştım xcpuscalar kurmadan önce, ona geri döndüm düzeldi. öteki türlü ne yaptıysam düzeltemedim. zor iş ya hepsini kurup aynı anda kullanabilmek :)
  • başka birşey buna sebep oluyor olabilir. ne coreplay'da ne de tcmcp'da böyle bir soun yaşamadım şimdiye kadar. ilk zamanlar tcmcp'de kilitlenmeler vardı ama xcpuscalar ile alakalı değildi. şu an hiçbir problem yok. senin böyle bir problem yaşamış olman ilginç.

quote:

yaw bnde bişey farkettim xcpuscalar kurdum overclock yapmasam bile tcmcp player çalışmıor nedense:S videoyu açar açmaz kapanıyor. Bnde backup almıştım xcpuscalar kurmadan önce, ona geri döndüm düzeldi. öteki türlü ne yaptıysam düzeltemedim. zor iş ya hepsini kurup aynı anda kullanabilmek :)
  • tcmp için bir codec yükledim aximsite da bulunan biri yapmış cracklemiş falan sanırım o program sebep oldu çünkü onu yükledikten sonra bu sorunu yaşamaya başladım
    neyse ilginç

quote:

Orjinalden alıntı: hece

başka birşey buna sebep oluyor olabilir. ne coreplay'da ne de tcmcp'da böyle bir soun yaşamadım şimdiye kadar. ilk zamanlar tcmcp'de kilitlenmeler vardı ama xcpuscalar ile alakalı değildi. şu an hiçbir problem yok. senin böyle bir problem yaşamış olman ilginç.

quote:

• Arkadaşlar aklıma gelmişken paylaşmak istedim. Windows Mobile için bulabildiğim ve şu anda da kullanmakta olduğum PhoneWeaver adındaki profil yönetimi programını hepinize öneririm. Program o kadar kapsamlı ki örneğin ajanda üzerinden otomatik profil değişimlerine bile izin veriyor. Yani diyelim Outlook Mobile üzerinde tanımladığınız bir olay var örneğin bir toplantı. İşte PhoneWeaver bu toplantı başladığı anda otomatik olarak istediğiniz profile geçmesini sağlıyor telefonun. Mutlaka deneyin derim, Today Plugin'i de çok şık.

Not: Arkadaşlar bilmeyenler için de bir site vermek istiyorum, aklınıza hayalinize gelen her türlü Windows Mobile yazılımını bulabilirsiniz, işte link:

www.pda4x.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vpamir -- 5 Şubat 2008; 20:07:07 >

• Arkadaşlar bir de şu olaya dikkat çekmek isterim. Backup programları ile yedek alırken ve geri kurtarma yaparken şu konuya dikkat edin: Mümkün ise sadece PIM bilgilerini yedekleyin. Yani contacts, mail'ler ve Outlook Mobile girdileri. Tam sistem yedeklemesi yaparsanız ve bir problem durumunda bu yedeği geri döndürürseniz hatanın tekrar oluşması kaçınılmaz olabilir. Bu sebeple elinizde tercihen iki adet yedek olsun, birisi tüm sistem yedeği, diğeri de dediğim gibi sadece PIM yedeği. Duruma göre istediğinizi geri yüklersiniz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vpamir -- 5 Şubat 2008; 20:15:07 >
  • CardFinans başvurum kabul edilmiş, yakında alıyorum ben de aleti
  • @alpdoruk cevap icin tesekkurler.
    Konu hakkinda baska paylasim yapacak kullanan arkadaslar varmi?
  • http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=CT%20TB%20G900

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telceptosg900

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31401

En ucuz fiyat vatanda galiba.

http://www.burak.com/2008/02/06/toshiba-g900-sessiz-dev-buralarda/ buradada ürün hakkında bir yazı var.

G900 sahibi olan arkadaşlar rica etsek G900 ile başka telefonları yan yana koyup resim çekebilimisiniz.

Boyutları nedir normal telefonlardan ne kadar büyük. Kalınlığı genişliği neyle kıyaslanabilir bir kaç resim çeksenizde görsek.

Birde sitelerde 320 saat bekleme süresi diyor , şarjı çabuk biten arkadaşlar acaba çok kurcaladıkları içinmi şarj çabuk bitiyor?

• G900 kullanıcısı arkadaşlara bir sorum olacak. Ben şu anda HP IPAQ RW6815 kullanıyorum ve CorePlayer programında video izlerken birşey dikkatimi çekti. Bazı videolarda "tearing" diye tabir edilen görüntü kırılması problemiyle karşılaşıyordum. Daha sonra Video Ayarlarından DirectDraw yerine IntelXScale'i seçtiğimde problemin düzeldiğini gördüm. Yalnız bildiğim kadarıyla G900'ün işlemcisi Intel XScale değil. Bu durumda acaba tam ekran ve yüksek çözünürlüklü videolar oynatırken acaba tearing oluşuyor mu? Bu konuda kullanan arkadaşlardan ricam mümkünse test amaçlı olarak bir video'yu denemeleri ve o video'yla ilgili video bandwith, audio bandwidth, frame size, fps değerleri ile birlikte dropped frames değerlerini vermeleri. Bu değerler gerçekten önemli, ayrıca yine mümkünse CpuXscalar programıyla overclock edilmiş haliyle bu testi tekrarlamaları. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar...

Not: Deneme amaçlı olarak apple'ın sitesindeki film trailer'larından birisi seçilebilir, böylelikle biz de aynı videoyu deneme şansı elde etmiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vpamir -- 6 Şubat 2008; 18:22:31 >

• deneyebileceğim bir trailer linki verebilirsen indirip sonuçları yazabilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: vpamir

G900 kullanıcısı arkadaşlara bir sorum olacak. Ben şu anda HP IPAQ RW6815 kullanıyorum ve CorePlayer programında video izlerken birşey dikkatimi çekti. Bazı videolarda "tearing" diye tabir edilen görüntü kırılması problemiyle karşılaşıyordum. Daha sonra Video Ayarlarından DirectDraw yerine IntelXScale'i seçtiğimde problemin düzeldiğini gördüm. Yalnız bildiğim kadarıyla G900'ün işlemcisi Intel XScale değil. Bu durumda acaba tam ekran ve yüksek çözünürlüklü videolar oynatırken acaba tearing oluşuyor mu? Bu konuda kullanan arkadaşlardan ricam mümkünse test amaçlı olarak bir video'yu denemeleri ve o video'yla ilgili video bandwith, audio bandwidth, frame size, fps değerleri ile birlikte dropped frames değerlerini vermeleri. Bu değerler gerçekten önemli, ayrıca yine mümkünse CpuXscalar programıyla overclock edilmiş haliyle bu testi tekrarlamaları. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar...

Not: Deneme amaçlı olarak apple'ın sitesindeki film trailer'larından birisi seçilebilir, böylelikle biz de aynı videoyu deneme şansı elde etmiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 6 Şubat 2008; 20:07:31 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.