Şimdi Ara

Toshiba G900 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayenizde süper bir cihaz aldım arkadaşlar
    trooper hece eleman hepinize çok teşekkürler

bu arada nette baya araştırdım ac3 codec dosyası yok telefonlar için tamam dolby destegi vermek mantıksız telefonlara ama en azından 5 çıkışı bir çıkışa çevirip versin onuda yapmıyorlar film direk açılmıyor.AC3 destegi olmayan bir film dosyası bulup deneyecegim boş oldugumda feedback dönerim yine
    bu arada hiçbir programı telefonun kendi alanına kurmadım storage e kurdum ama ona ragmen 17 mb yer kaldı diyor.Sanırım o alan problem yaratacak 40 mb nedir ya şaka gibi :)

@Eleman windows yedekleme için bu arada acronis kullanıyorum geyet hoşuma gidiyor.Norton goestta restart atıp yedekleme kötü ama norton daha iyi :)
    Telefonun yedegi olarak spb backup kurdum walla system dosyaları falan direk atıyor backupa
  • igo programını yükledim gps takılı olmasa bile yolları falan gösteriyor süpper bişi gps takılı halini düşünemiyorum
    yalnız alt kısmı boş kalıyor tam ekran olmuyor program
    tam ekran yapabilen var mı???
  • Eleman adınla hitap etmiştim sana daha önce sanırım unutmuşsun.Bu arada turkcel mms ayarlarını yaparken turkcell dosyasını açtım ama başarısız mesajı verdi yani mms ve gprs ayarları olmadı, multimedayanın sitesinde de şebeke ayarlarına gelin ve operatörün üzerine tıklayın diyordu ondan sordum.
  • alpdoruk,

igo ile ilgili soruna hece daha önce cvp vermişti. vgafix programı işini görür sanırım çünkü sölediğine göre çözünürlüğü 640x480e düşürüyormuş. alttaki siyah kısım da kalkıormuş. Önceki postlara bir bakarsan sanırım bulursun.

IGO'nun hangi versiyonunu kurdun? benim kafam karıştı açıkçası, bisürü versiyon var. Bana anlatırmısın biraz neleri kurmam gerektiğini?

Edit:http://www.bildirgec.org/yazi/tcpmp-ile-ppc-de-altyazili bu adreste link war, link şu:

http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/ac3.plugin.0.72RC1.zip bu yamayı kurmak gerekiyormuş ac3 dosyalar için. Bir denemek lazım. ELimde ac3 film varmı bakacağım, varsa ben de denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trooper84 -- 3 Şubat 2008; 16:09:27 >

• Teşekkürler dostum hece senin gibi olmaya çalışıyorum...

trooper84 evet artık satılanların hepsinin versiyonunu yükseltmişler anlaşılan. darısı biz eski alanların başına.

alpdoruk:
    ac3 codec ile ilgili burada yazanları bi incelemek lazım:http://tcpmp.en.softonic.com/pocket ayrıca PocketMusic Bundle programının içinde de bir codec vardı yanılmıyorsam ac3 ya da aac olmalı istersen bir incele. Belki yararı dokunur. Artı olarak bazı programların kurulum sırasında sana kurulmaları gereken root'u sorduklarına bakma. Bazısı her şekilde sisteme kuruluyor bu yüzden muhtemelen 17 MB yer kalmıştır. Skin dosyaları vs fazlaca yer tutar ve birde eğer ihtiyac duyacak olursan SKTools gibi programlarla kendine sistemde yer açabilirsin. Mesela gereksiz registry girdilerini siler, reg optimize eder en önemlisi dll dosyası gibi dosyaları hafıza kartına taşır vs. Acronis sanki daha kolay lakin ghostun sıkıştırması artı kendisini dos altında çalıştırması vs gibi artıları var ben bir autho başlat cd'si oluşturmuştum çok iyi işimi görüyor. Birde Sbp ile aldığın backup'u geri yüklemeden önce cihaza Hard Reset atmanı öneririm çünkü eski dosyaların üzerine yazıyor. Sistemdeki bazı arızalar HArd Format atmadan düzelmiyor.

arrogant bence hard format atıp otomatik ayarlama dosyasını yeniden dene sonuç olarak bu sorunla karşılaşan başka kimse yok ve sorununu diğer türlü nasıl çözeriz bilmiyorum.

Son olarak katılımda bulunan herkese teşekkürler...

• şu an için igo'yu alt tarafta o siyah alan kalmadan çalıştırmak mümkün değil malesef. yeni çıkacak versiyon ile bizim ekranlara da destek verileceği yönünde haberler okumuştum.

wvgafix ile çözünürlük 640x480 yapıldığında alt tarafta siyah alan kalıyor. PC'lerdeki gibi tüm ekrana sığacak şekilde yaymıyor görüntüyü. 3" değil 2.6" lik bir alan kalıyor görüntü için. wvgafix'in igo'ya tek faydası yatay ekran olarak da kullanılabilmesini sağlaması, o da o kadar gerekli değil (en azından benim için)

bize teşekkür eden arkadaşlara asıl bizim teşekkür etmemiz lazım. yazdıklarımıza değer verdikleri, paylaşımımıza katkıda bulundukarı için.

estağfurullah Elaman kardeş, burada "hepimiz birimiz birimiz hepimiz için"

• merhaba arkadaslar bende buyuk hevesle aldım bu cihazı vatan pc den ama benim gibi inşaat sekteründe calışan birisi için cok kullanışlı değil acıkcası ama telefon özellik acısından gercekden de müthiş bir cihaz. arkadaslar alalı daha 4 hafta oldu bir hafta bile kullanamadım aynen kutusunda duruyor ilgilenen arkadaş varsa satmak istiyorum istanbuldayım elden teslim edebilirim ilgilenen olursa konuşup orta yolu bulabiliriz..
  • Arkadaşlar süpper TCPMP Media Player 0.81RC1Beta yükledim üstüne ac3 codec çaktım artık filmde sesler geliyor muhaha
    yalnız görüntü yok :) bu arada coreplayeri silecem çünkü bu ac3 codec packi onla uyumsuz
    şimdi sırada böyle tüm codecleri bir arada bulmak lazım telefona yüklemek için
    yok mu şöyle k-lite codec pack pocket edition muhahaha :)

birde flash player yükledim bana hala youtubea girince flashplayer yüklü deil dio uyuz etti

tiptalk diye bir program dikkatimi çekti ip phone muş kullanan oldu mu bunu ?

300gblık usb harddisk bagladım powerı ayrıydı görmedi :)
    o kadar abartmamışlar telefonu neyse

@trooper igo8 kurdum üstünede türkiye haritası yükledim
  • alpdoruk, belki senin bağladığın disk ile ilgili bir uyum problemi vardır. ben iki farklı markanın 400 GB harici diskini bağladım ve problemsiz gördü. markalara göre problem çıkarabilme ihtimali olsa da harici diskleri okuyabiliyor.
  • bu inanılmaz süper bir haber :)
    bende 3 tane farklı disk var zaten 300-400-500 farklı marka ben 300lügü denemiştim samsung bakalım dierlerini de denerim artık bu haberden sonra :)
    quote:

Orjinalden alıntı: hece

alpdoruk, belki senin bağladığın disk ile ilgili bir uyum problemi vardır. ben iki farklı markanın 400 GB harici diskini bağladım ve problemsiz gördü. markalara göre problem çıkarabilme ihtimali olsa da harici diskleri okuyabiliyor.
  • alpdoruk TCPMP için gerekli ayarlamaları yaptın mı peki ? Daha önceki mesajlarda yazmıştım GDA mı direcktdrawmı ne kullanacaksın diye. Onu yapmazsan görüntü alamazsın.
  • Merhaba arkadaşlar;
    Toshiba G900 konusundaki tüm mesajları dikkatle takp ettim.Bende yeni bir cihaz almayı düşünüyorum ve Toshiba G900 ile HTC VOX S710 arasında kalmıştım.Ama artık kararım kesindirki Toshiba G900 alacağım.Bana bu kararı almamda açıkcas
    - eleman
    - hece
    - trooper84'ün

yapmış olduğu yorumlar ve verdiği bilgilerin cok faydası oldu.Bu topic altında mesaj yazarak benım gibi ürünü almadan önce karşılacağı sorunları ve faydaları önceden bilmemizi sağladıkları için herkese çok çok teşekkür ederim.Bende cihazımı aldığımda sizlerle yorumlarımı detaylı olarak paylaşacağım.
  • Evet bende o arkadaşlar sayesinde bu cihazı aldım :)
    quote:

Orjinalden alıntı: miyer

Merhaba arkadaşlar;
    Toshiba G900 konusundaki tüm mesajları dikkatle takp ettim.Bende yeni bir cihaz almayı düşünüyorum ve Toshiba G900 ile HTC VOX S710 arasında kalmıştım.Ama artık kararım kesindirki Toshiba G900 alacağım.Bana bu kararı almamda açıkcas
    - eleman
    - hece
    - trooper84'ün

yapmış olduğu yorumlar ve verdiği bilgilerin cok faydası oldu.Bu topic altında mesaj yazarak benım gibi ürünü almadan önce karşılacağı sorunları ve faydaları önceden bilmemizi sağladıkları için herkese çok çok teşekkür ederim.Bende cihazımı aldığımda sizlerle yorumlarımı detaylı olarak paylaşacağım.
  • sadece bir codecpack yükledim 2mb ama tcmpde bu ayarları göremedim bu gda yada directdraw ayrı bir program mı? :) hiç bir fikrim yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Elaman

alpdoruk TCPMP için gerekli ayarlamaları yaptın mı peki ? Daha önceki mesajlarda yazmıştım GDA mı direcktdrawmı ne kullanacaksın diye. Onu yapmazsan görüntü alamazsın.
  • programı çalıştırdığında tools menüsünden video altmenüsünde DirectDraw, Raw FrameBuffer, GAPI, GDI falan var. bunları deneyerek çözüme ulaşabilirsin. ben Raw FrameBuffer ya d GDI kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: alpdoruk

sadece bir codecpack yükledim 2mb ama tcmpde bu ayarları göremedim bu gda yada directdraw ayrı bir program mı? :) hiç bir fikrim yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Elaman

alpdoruk TCPMP için gerekli ayarlamaları yaptın mı peki ? Daha önceki mesajlarda yazmıştım GDA mı direcktdrawmı ne kullanacaksın diye. Onu yapmazsan görüntü alamazsın.

• merhabalar

ben de iki hafta önce g900ümü aldım. İlk iki hafta intibalarım çok iyi. Ekran büyüklüğü ve kalitesi süper, internet gezmek, word, pdf kullanmak tam bir zevk. Kilitlenme (SOD) toplam 4-5 kez yaşadım. Genelde de kamera ile uğraştıktan sonra oldu. Daha hiçbir ek program yüklemedim ama hızı tatminkar diyebilirim. İlk hafta fotoğrafları falan alet hafızasına kaydedinde yavaşladı. Şimdi hepsini hafıza kartına attım 25mb storage hafıza var ve yavaşlama hiç olmuyor gibi. Benim gördüğüm en sıkıntılı uygulama kamera. xt9 u da regisrty ellemekten çekindiğim için kapatamadım! Buna rağmen çok memnunum, laptopun sadece optik sürücüsünü arıyorum. Buradaki arkadaşlara çok teşekkürler

software: 3,01BAI

radio: 03,00BAQ

3,07 gelen arkadaşları çok kıskandığımı söylemeden edemicem, firmaya resmi olmayan ROM yüklemede garanti durumunun bozulup bozulmadığını soran kimse oldu mu?

• walla bence update et versiyonu sorun çıkartmıyor bu versiyon gayet stabil :)
    quote:

Orjinalden alıntı: ssungurlu

merhabalar

ben de iki hafta önce g900ümü aldım. İlk iki hafta intibalarım çok iyi. Ekran büyüklüğü ve kalitesi süper, internet gezmek, word, pdf kullanmak tam bir zevk. Kilitlenme (SOD) toplam 4-5 kez yaşadım. Genelde de kamera ile uğraştıktan sonra oldu. Daha hiçbir ek program yüklemedim ama hızı tatminkar diyebilirim. İlk hafta fotoğrafları falan alet hafızasına kaydedinde yavaşladı. Şimdi hepsini hafıza kartına attım 25mb storage hafıza var ve yavaşlama hiç olmuyor gibi. Benim gördüğüm en sıkıntılı uygulama kamera. xt9 u da regisrty ellemekten çekindiğim için kapatamadım! Buna rağmen çok memnunum, laptopun sadece optik sürücüsünü arıyorum. Buradaki arkadaşlara çok teşekkürler

software: 3,01BAI

radio: 03,00BAQ

3,07 gelen arkadaşları çok kıskandığımı söylemeden edemicem, firmaya resmi olmayan ROM yüklemede garanti durumunun bozulup bozulmadığını soran kimse oldu mu?

• @alpdoruk
    Ben de eleman ve hece arkadaşlarım sayesinde bu cihazı aldım, bnm yaptığım yorum ve verdiğim bilgiler onlarınkinin yanında devede kulak kalır ancak yine de adımın beraber anılmasına sevindim. Umarım cihazınızdan benim gibi memnun kalırsınız. Benim tek memnun kalmadığım yanı pili başka bi sorunu yok. SOD hiç yaşamadım ,bir haftadır 24 saat açık. İki yada üç kez kurcalama esnasında kitlendi sadece.

@ssungurlu

arkadaşım registry editlemekten korkma dikkatlice yaparsan hiç bir sorun yaşamazsın. Ben o ayarlardan başka video ayarlarına vs de girip kendi kafamdan registryi editledim. Video açılış ayarlarını değiştirdim. Sbp backup ile bir yedek al ve sonrasında dal registrye derim ben :)

Optik sürücü eksiği için ise bir usb laptop dvd sürücü al hatta :P

Standart dışı rom konusunda ise birşey söyleyemeyeceğim ama bn o kadar da kurcalamayı sevmiyorum cihazı. Şahsen ben Rom işine girmem bu senin cesaretine kalmış birşey ama bence resmi olmayan rom yüklersen garantisi gidecektir.

• teşekkürler trooper arkadaşım

alete aşık olduğumdan bozulur da birkaç gün kullanamam diye endişeleniyorum ama sbp back-up ile deniyim.

optik sürücü lafı şaka tabii. Bu yanımdayken laptop var gibi hissettiğimi anlatmak için.

3,07 çok daha stabil diye anlıyorum, buradan cevap alamazsam servisine ulaşıp sormaya çalışıcam garanti meselesini. Avrupada ilk versiyonları için servisler yapmış yeni ROMa geçme işini. Şimdiye kadar hiç resmi ROM yayınlanmadığı için benim gibi daha eski ROMu olanlar için çare ya servis ya resmi olmayan ROM yüklemek gibi görünüyor.
  • benim de dvd sürücü tavsiyem şakaydı ama gerçekten böyle birşey yapılabilir belki de:D dvdleri pdadan izleriz ama bunun için myg900de gördüğüm 3000mA lık pilden almamız lazım, 4-5 gün gidiormuş :)

Servisi ara sor tabi, 0212 479 46 46 Multimedyanın telefonu. Diğer illerde ise Asya Telekom servisini yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.