Şimdi Ara

Toshiba G900 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eleman bu ufak bir ayarlamayı banada söyliyebilirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkay27
    eleman bu ufak bir ayarlamayı banada söyliyebilirmisin ?

Bilerek söylememiştim. En son sorduğun soruya verdiğim yanıta geri dönmemiştin :)...
    Start->Settings->Connections(Sekme)->Connections(Simge)->Manage Extinng Connections-> operatör adının üzerine tıkla sil ya da yeni bir dandik bağlantı uydur onu seçili hale getir.
  • teşekkür ederim eleman

bu arada tatildeydim uzun süre bu topici takip edemedim ve msgını görmedim onun içinde teşekkürler
  • Vatanda 76x12 taksite satılırken bugün fiyat düşmüş 66x12 den satılıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31401

Düşüş neden oldu acaba.

Enteresan olan Toshiba G900 yurtdışına göre sanki TR de daha ucuz gibi.

Yoksa G910 ve G920 gelmeden 900 leri elden çıkaralım diyemi düşünüyorlar acaba.

Saygılarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 1 Şubat 2008; 0:00:00 >
  • http://www.mobileplanet.com/p.aspx?i=150652&sbadd=150652

Yurtdışında daha pahallı.

Ayrıca sayfada ürün hakkında yorumlar var ve genelde olumlu yorumlar.

Saygılarla...
  • quote:

teşekkür ederim eleman

bu arada tatildeydim uzun süre bu topici takip edemedim ve msgını görmedim onun içinde teşekkürler

Ben teşekkür ederim berkay.

Ebu Computer mutlaka bizden daha ucuza satan ülkeler vardır. Ya da o site pahalıdır. Bir ürünün TR'de ucuza satılmasına alışık değilim bünyem kaldırmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elaman
    Ebu Computer mutlaka bizden daha ucuza satan ülkeler vardır. Ya da o site pahalıdır. Bir ürünün TR'de ucuza satılmasına alışık değilim bünyem kaldırmıyo

Bence ucuz olmasının nedeni Toshiba PDA pazarında türkiyede daha yeni.

Pazara giriş için rekabetçi fiyatları olmalı.

Rakipleri oldukça fazla.

Ayrıca disbiritör multimedya yıda tebrik etmek lazım gerçekten çoğu ülkeden ucuza satılıyor TR de.

Saygılarla...
  • dün izmit mavi bilgisayarda 1050 liraya gördüm g900 ü.
    nasıl bir çelişkidir bu ? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurkosar41
    dün izmit mavi bilgisayarda 1050 liraya gördüm g900 ü.
    nasıl bir çelişkidir bu ? :)

Sağır bulduğunu, kör tuttuğunu hesabı demek ki.

Bu arada bide şöyle birşey eklenmiş gg'ye:
    http://urun.gittigidiyor.com/Toshiba-G900-Yatay-Deri-Kilif-UCRETSIZ-KARGO_W0QQidZZ8034231
  • Merhaba arkadaşlar bahsettiğim denemeyi yapma fırsatı buldum. Sonyericcson HBH-600 eski bir model bluetooth kulaklığı hem hp ipaq 6815 hem g900e bağlayarak denedim. hp 6815de ses neredeyse iki kat daha güçlüydü. Bu da sanırım teorimin doğru olduğunu gösteriyor yani ses sorunu donanımsal değil yazılımsal. Belki yabancı forumlarda bir çözüm mevcuttur, iyi bir araştırma yapmak gerekiyor sanırım. Mesafe konusunda ise bir fark yok iki cihazda da aynı uzaklıkta ses kesilmeye başladı.
  • eleman bu arada maalesef verdiğin çözüm derdime devan olmadı
  • arkadaşlar hala G900 ile beraber bluetooth kulaklık veriliyor mu? Eğer verilmiyorsa belki ondan dolayı fiyatını düşürmüşler olabilirler. Ne de olsa kulaklık fiyatı 40 YTL civarı.

Bende bugün benim plantronics kulaklıkla bir arkadaşın Nokia 6230i telefonunu eşleştirdim. Arkadaş çok memnun kaldı sesten. 10 metre kadar uzaklaştım hala sesin iyi olduğunu söyledi tabii bu arada tel. ile konuşma yapıyordu. Benim G900 ile 5 metre bile uzaklaşsan ses kalitesi düşüyor. Sanırım kulaklık iyi ama bizim G900'lerin bluetooth yayın kalitesinde sorun var.
  • Arkadaşlar yabu arada ben bu telefonu yarın almayı düşünüyorum
    aklıma takılan bi kaç nokta var bütün yazıları okudum burada ama
    1-ses konusu gerçekten yeterli mi yolda bırakmaz dimi??
    2-divx film izlemek için bile kullanmak istiyorum bu konuda takılma yaşanıyor mu?telefonu mesela 690kbps film sorun yaratırmı izlerken takılır mı yada dizilerin netten indirdigimiz bölümleri( bi arkadaş 20 fps falan demişti bu dedigim dizilerdede 20 fps verir mi)
    3- bu telefonun görüntülü konuşmasını deneyen var mı
    böyle skype kullanarak görüntülü konuşma falan yapılıyor mu malum hala 3gye geçememiş bir ülke olarak bari skype üzerinden gidelim bunu deneyen var mı

bu konularda aydınlatırsanız çok makbule geçer

bu arada eklemeden geçemicem usb host özelligi ekran boyutu nedir ya başka hiçbir modelde yok :)

iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpdoruk -- 1 Şubat 2008; 23:33:39 >

• bu arada toshibenın sitesinde bu telefonun demosu var

http://www.toshiba-europe.com/mobile/images/G900%20EN/skin.html
  • @alpdoruk

1.) Ben açıkçası cadde kıyısı gibi gürültülü yerlerde ciddi karşımdakini anlama problemi yaşıyorum. Alışveriş merkezinde ise çok bi sorun yok.

2.) aşağıda TCMP programı kullanarak kendin de yapabileceğin bir testin sonucu mevcuttur. Ben buna dayanarak söylemiştim. Forumda cihazı 624 MHzye overclocklayan arkadaşlarımız da mevcut eminim onlarda çok daha iyi sonuçlar vermiştir hatta tahminimce tam hızda oynatmıştır. Bende gördüğün gibi 23 fpsnin 18.78 ini oynatıyor. Bu program beta ve biraz da sorunlu, sanıyorum ki tam versiyonunda daha iyi sonuçlar alabiliriz. Ancak şu anda yorum yaparsak gözün çok hassas değilse arada olabilen takılmaları algılayabileceğini sanmıyorum. Bana 4-5 saniyede bir hafif bir atlama oluyor gibi geliyor. Bu konularda biraz kıl biriyimdir ama beni bile rahatsız etmiyor Çünkü re-encode etmeden direk karta atarak bir dizi izlemek harika birşey Yanlız subtitle edition olmasına rağmen bu programa altyazı ekleyemedim birtürlü :) bilen warsa yardımcı olabilirse sevinirim.

TCMP Version Subtitle Edition 0.81RC1 Beta Hız testi sonuçları:

Avaraj hız %78.34
    Görüntü sayısı 1909
    Ses örneklemesi 3856687
    Kullanılan dosya büyüklüğü 11821KB

Test süresi 1:41:636
    Test görüntü sayısı 18.78
    Test ses örneklemesi 37946
    Test hız oranı 953kbits/sn

Orjinal süre 1:19:621
    Orjinal görüntü oranı 23.98
    Orjinal ses örneklemesi 48000
    Orjinal hız oranı 1.Mbit/s

Dosya boyutu 366833312
    Clock speed 518 Mhz
    Ses çıkışı 48000 16Bit 2 channel

3.) Görüntülü konuşma denemedim ama ön yüz kamerasının görüntüsü gündüz ve normal ışık altında gayet net, loş ışıkta da tatmin edici seviyede, özellikle tepkileri arka kameradan daha iyi. İçinde gelen messenger live ile görüntülü konuşma yapmak mümkün değildi, sen sordun diye skype kurdum ancak onda da görüntülü konuşma yok, en azından ben göremedim.

• @trooper84

çok teşekkürler
    bugün aldım baya bir kurcalamadım pilini bitirmek için ilk aldıgımda %30 larda falandı biraz abarttım 4 saatte anca bitirebildim sanırım pille ilgili problem yaşayan arkadaşların pillerinde sorun var bakalım bende ilk 12 saatlik uzun şarja koydum
    ses konusunda denedim tatmin oldum karşı taraf sesimi gayet net duyuyordu yalnız bana ses az geliyordu ama duymakta sıkıntı yaratmadı
    müzik dinledim mp3 özellikle kulaklık takınca sesler ayrı güzel geliyor
    filmi yarın denicem uzun şarjdan sonra messenger denedim görüntülü konuşma olmasa bile voice mesajlar atılabiliyor bu bile baya güzel :)

bilgisayar gibi telefon ileriki günlerde kurcaladıkca yazacam buraya
  • quote:

eleman bu arada maalesef verdiğin çözüm derdime devan olmadı
    Sorun nerede ve nasıl detaylı yazarsan çözüm üretmeye çalışırız.

mehmet_75 artık beraberinde bluetooth kulaklık vermiyorlar. Ve evet G900'ün bluetooth mesafesinden memnun olmadığımı daha önce bende yazmıştım. Aynı kulaklıkları bağlayarak 6630 ile evde dolaşıyorum sorun yok. Fakat G900 ile aradaki mesafe 15 cm olsa bile sorun eksik olmuyor.

alpdoruk cihazın hayırlı olsun. Güle güle kullan. Start->Settings->About'tan cihazın Radio vs versiyonunu yazarsan memnun oluruz.

• winrar programını yüklemeye çalışırken hata mesajı veriyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?geçersiz programmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: arrogant
    winrar programını yüklemeye çalışırken hata mesajı veriyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?geçersiz programmış

Winrar programını pocket pc'ne kuramazsın. Onun yerine yine rarlab'ın pocket rar isimli programını kurmalısın. Dosyayı buradan indir:
    http://www.rarlab.com/rar/pocketrar371.exe

Sonra normal PC'de pocketrar371.exe dosyasını çalıştır. Bu sırada Toshiba G900'ün activesync ile bilgisayarına bağlı olsun. Özetle bu dosyayı desktop pc'inde çalıştıracaksın. Desktop PC'î üzerinden G900'üne kurulacak. Direk G900 e atarak kuramazsın.

• telefondaki şebeke ayarları nerede acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.