Şimdi Ara

Toshiba G900 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G900 kullanan arkadaşlar, şimdi kısaca sormak istiyorum bu cihazda akıcı olarak sorunsuz video izlenebiliyor mu, videoların sorunsuz izlenmesi için hangi çözünürlük ve formata dönüştürmek gerekiyor.
    Bir başka merak ettiğim nokta mp3 dinlerken ses kalitesi, ses kalitesi ve yüksekliği kulaklıkla dinlerken nasıl, mesela N70 karşılaştırırsak ses kalitesi ve yüksekliği nasıl?
    Ben N70 de 3.5 dönüştürücü aparatla cx300 le kullanıyorum yinede ses az geliyor.
    Ben bu pda yı alırsam yanımda başka bir şey taşımak istemiyorum, hem pda özelliklerini kullamak ve mp3 player hem video izlemek hemde telefon olarak kullanmak istiyorum...
  • Mixenon :

video konusunda şu an için bu cihaz sınıfta kalıyor. belki ilerde, içiersindeki grafik işlemcisini etkin olarak kullanmak mümkün olursa durum değişir ama şu an için tatmin edci bir akıcılık yok. kırılmalar çok fazla. akıcı bir görüntü yok. yanında verilen kulaklık ile mp3 leri gayet yüksek ses ile ve kaliteli olarak dinlemek mümkün. bu konuda çok başarılı. ancak pi süresi bu durumda sni yarı yolda bırakabilir.

multimedi konusunda çok başarılı bir cihaz arıyorsan g900 seni tatmin etmeyecektir. bilgisayar özellikleri ağır basan bir cihaz arıyorsan durum farklı tabii.

mustafaaydin79:

çoğu oyunu bu cihazda oynamayı başaramadım malesef. en ciddi problem oyunlar ve klavye - tuş takımı araındaki anlamsız uyumsuzluk. oyun çalışsa bile kontreller mümkün olmuyor. özellikle emulator oyunlarda. yani sıkıntı oyunun çalışmaması değil kontrol edilememesi.

• slm arkadaşlar
    benim sorunum,g900 ile birlikte gelen cd den activesync'i yükleyemiyorum. daha önce yükleyip kaldırdım.Şimdi yüklenmiş gibi görünüyor ama kısayol bile atamıyorum lütfen yardım eder misiniz?
  • birisi de çektiği resimleri yüklese de görsek g900 kabul edilebilir kötülükte mi çekiyor yoksa kabul edilemez mi. sırf ekran için de alamam o cihazı ama çok hoşuma gittiği de bir gerçek. sonuçta 500 gb lık harddiski bağlayıp içine bakabilmek büyük zevk olsa gerek.
  • arkadaşlar asus p526 mı satıp g900 almayı düşünüyorum.ne dersiniz? birde 1 aylık g900 ne kadar eder
  • oyun konusunda bende sıkıntı yaşıyorum wm6 için yaygınlaşınca çözülecek inancındayım. görüntüde yatay çizgi ve titreme yapıyo çoğu oyunda.şu an sorunsuz çalışan fifa2002 var elde :)

quote:

Orjinalden alıntı: efemut

quote:

Orjinalden alıntı: mustafaaydin79

arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum...PDA lar için şu anda en yaygın çözünürlük olan 320 x 240 çözünürlükteki programlar yada oyunlar çalışıyormu cihazlarınızda....????

Eğer çalışmıyorsa kötü olur yaw...

Ben bir kaç oyun denedim çalışmadı. Denediğim oyunlar monopoly, worms ve Yeti3d üçünde de çözünürlükten kaynaklanan problem yaşadım. Uyumlu oyun aramaktayım.
    Astraware Sudoku çalışıyor.

• Merhaba Arkadaşlar,

Ürünle ilgili bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.Muhallakta kalan bi kaç konu ile ilgili bilgi vermek isterim.

! G900 ile ilgili güncelleştirmeler sadece teknik servislerde yapılmalıdır.G900 gibi PDA yada smartphone urunlerın Telefon ve windows tabanları farklı şekilde güncellenmektedir.Sorun yaşamamanız için teknık servıse ugramanızı onerırım kı hala 3.07 kullanan yoksa :)bu işlem en fazla 15 dakika içerisinde halledilebiliyor.

!Cihaza harici baglanan belleklerı tanımama konusunda da sunu belırtmek ısterım .İçinde işletim sistemi bulunmayan bellekler eger 100 mA altında bır akımla calısıyorsa sorun cıkmaz .Ancak içinde U3 gibi işletim sistemi bulunan bir belleğiniz varsa U3 ü uninstall yaparak kullanabilirsiniz.
  • istanbuş dışındaki servisler (mesala Ankara) güncelleme işlemlerini yapıyor mu yoksa İstanbula gidip gelmesi için 1-2 hafta aleti gözden çıkarmak gerekli midir?

Teşekkürler
  • Ben g900 ü sevdim fakat ekran rengi 64 bin olduğundan pek alasım gelmiyo.Ben nokia 5700 kullanıyorum fakat benim nokia 5700 ın renk sayısı 16 milyon.Ben telefonumu satıp wlan özelliği olan bir telefon veya pda alacağım.Toshiba g900 bana çok güzel geldi fakat ekran renk sayısı 64 bin olduğundan alsammı almasammı kararsızım.Sizce 16 milyon ekran rengi olan bir wlan özellikli nokia cep telefonumu(nokia e65 gibi) alayım yoksa 64 bin renkli toshiba g900 mü?Benim için wifi olsun ve tipi güzel olsun yeter.Tabi ekranıda önemli...Nokia e65 i ciddi ciddi düşünüyordum fakat tuş takımında ışık yanmıyormuş ve bu yüzden servise götürmek gerekiyormuş.Bu sorun beni e65 almaktan biraz caydırdı.Yoksa e65 almayı düşünmüştüm.Sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 22 Şubat 2008; 4:30:39 >
  • wifi'yi ne amaçla kullanacağın önemli.

eğer internet kullanımı için düşünüyorsan (özellikle wifi özelliği aradığın için söylüyorum) kesinlikle dokunmatik ekranlı birşey almalısın. sadece email ve messenger kullanımı içinse bir şey diyemeyeceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: efege

Ben g900 ü sevdim fakat ekran rengi 64 bin olduğundan pek alasım gelmiyo.Ben nokia 5700 kullanıyorum fakat benim nokia 5700 ın renk sayısı 16 milyon.Ben telefonumu satıp wlan özelliği olan bir telefon veya pda alacağım.Toshiba g900 bana çok güzel geldi fakat ekran renk sayısı 64 bin olduğundan alsammı almasammı kararsızım.Sizce 16 milyon ekran rengi olan bir wlan özellikli nokia cep telefonumu(nokia e65 gibi) alayım yoksa 64 bin renkli toshiba g900 mü?Benim için wifi olsun ve tipi güzel olsun yeter.Tabi ekranıda önemli...Nokia e65 i ciddi ciddi düşünüyordum fakat tuş takımında ışık yanmıyormuş ve bu yüzden servise götürmek gerekiyormuş.Bu sorun beni e65 almaktan biraz caydırdı.Yoksa e65 almayı düşünmüştüm.Sizce ne yapmalıyım?

• dokunmatik ekranın bana web sayfasında ne gibi bir yararı olur?
  • Arkadaşlar bende nokia 5700 var.Acaba cep telefonumun üstüne ne kadar para eklersem toshiba g900 ün sıfırını alabilirim?İzmir'de oturuyorum.
  • mouse olmadan bilgisayar kullanmak gibi bir şey. mouse bir kenara bırakıp bilgisayarı kullanmayı denersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın nokia n95'de opera kullanmayı denedim ve birkaç dakika ancak dayanabildim.

bu arada bir kaç gün n95 8gb kullanma şansım oldu ve g900 ile n95'i pek çok yönden karşılaştırdım. çok farklı iki cihaz. symbian, kesinlikle bilgisayar gibi bir telefon arayanlara hitap etmiyor. pda'ların yanında oyuncak gibi birşey. ama öyle yabana atılacak bir makine de değil tabi. multimedia özellikleri ve foto çekimi süper. ama seticede çok özellikli bir telefon olamın ötesine geçemiyor. e65 için de durum aynıdır sanırım. tabii n95'in yanında e65'in de pek adı anılmaz ama.

quote:

Orjinalden alıntı: efege

dokunmatik ekranın bana web sayfasında ne gibi bir yararı olur?

• tamam o zaman.peki g900 ne kadar bir süre sonra 600 ytl civarına düşer?şu an 850 ytl filan
  • yaa millet bu pda dan alcamda

tıkanıyo mu?????

bide bazı sitelerde sesi az çıkıyo diyolar öyle olursa kafayı yerim
  • g900 ün temaları var mı?Vista teması filan bulmak mümkün mü?Önizlemeli tema sitesi var mı bunun için?
  • 31 aralık 2007 gününde aldığım garantex sigortalı ve genpa garantili kırmızı Nokia 5700(bütün kutu içeriğiyle) ve üstüne para ekleyerek çok temiz garantili toshiba g900 pda almak istiyorum.

Sadece İZMİR içi
  • hece:

valla bu cihaz video konusunda beni yolda hiç bırakmadı takılmadan istedigim bütün filmleri izliorum 700mblık ac3 filmlerden bahsediyorum
    sanırım buffer ayarını tam yapamadım görüntülerde takılma oluyorsa 5000 yapmanı öneririm
    mp3lerdede gayet güzel ve kaliteli kulaklıkla dahada güzel yalnız pil yetmiyor :(

oyun konusuna gelince bende bişi oynayamadım oyun yok mu jne bunlar için
    bir de java programda çalıştıramadım
    garantinin şifre programı bile çalışmıyor

quote:

Orjinalden alıntı: hece

Mixenon :

video konusunda şu an için bu cihaz sınıfta kalıyor. belki ilerde, içiersindeki grafik işlemcisini etkin olarak kullanmak mümkün olursa durum değişir ama şu an için tatmin edci bir akıcılık yok. kırılmalar çok fazla. akıcı bir görüntü yok. yanında verilen kulaklık ile mp3 leri gayet yüksek ses ile ve kaliteli olarak dinlemek mümkün. bu konuda çok başarılı. ancak pi süresi bu durumda sni yarı yolda bırakabilir.

multimedi konusunda çok başarılı bir cihaz arıyorsan g900 seni tatmin etmeyecektir. bilgisayar özellikleri ağır basan bir cihaz arıyorsan durum farklı tabii.

mustafaaydin79:

çoğu oyunu bu cihazda oynamayı başaramadım malesef. en ciddi problem oyunlar ve klavye - tuş takımı araındaki anlamsız uyumsuzluk. oyun çalışsa bile kontreller mümkün olmuyor. özellikle emulator oyunlarda. yani sıkıntı oyunun çalışmaması değil kontrol edilememesi.

• sevgili arkadaşlarım bu ürün ve özellikle marka çok güvenilir ama sizlerde biliyorsunuz ki bu gibi ürünlerin kalıcı olabilmesi için geleceğe yönelik olması gerekli.
    aslında bu ürün işlemci ekran 3g gibi özellikleri ile baya ileriye dönük ancak benim en çok dikkatimi çeken bu forumda ve bazı sitelerde üründe grafik hızlandırıcısı olarak geforce 5500 işlemcisinin varolması. bu işlemciyi internette biraz araştırdım youtube da bazı videolar gördüm gerçekten yapabildikleri muhteşem baya baya oyun konsolu kadar güçlü görünüyor...
    işte asıl mesele bu g900 ün içinde gerçekten bu modül varmı varsa neden aktif değil forumda da bazı fotograflar var ama hatırladığım kadarıyla ürünün g900 olduğu kesin değil internette de bu yönde video yada resim bulamadım (ingilizcem biraz kıttır) acaba bir hurafe mi?
    sizden ricam (bu konuda eminim baya bilgili insanlar var) eğer detaylı bir araştırma yaparsanız bence bu ürünün doğru ise en önemli artısı olan bu çip hakkıında bilgi ediniriz ayrıca tercih politikamızı da belirler. ben TÜRKİYE ye getiren şirkete mail attım ama cvap olmadı ingilizcesi iyi olan arkadaşlar global siteye mail atıp sorarlarsa belki açıklığa kavuşur.

gerçekten bence bu ürünün en büyük artısı bu yanılıyorsam özür dilerim...

• g900 serisi ileri derecede kullnıcılar tarafından yurt dısında çok eleştirilmişti, bence bu modelden uzak durun alternatifleri arayın, ingilziceniz varsa yabancı forumlarda araştırın , dediğimi anlayacaksınız..
    saygılarımla..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.