Şimdi Ara

Toshiba G900 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Windows Mobile 6.1 g900 için hazır!

myg900.com'dan indirebilirsiniz. Ama henüz pek denenmemiş, sorunları var mı belli değil!

yarın öbür gün yüklicem, ek bilgi veririm
  • Son Donemlerde Kullandigim en kotu pocket PC lerden birtanesi G900.

Alacak olan arkadaslara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Baska alternatifleri arastirsinlar veya Pocket PC sevdasindan vazgecsinler. G900 tum ozellikleri bir tarafa G900 cok yavas bir cihaz. Grafik motoru cogu uygulamada cok yavas...

Internette dolasmak ise hic keyifli degil. Nokia nin E61'inde internette dolasmak onlarcak kat daha guzel ve kolay...

Kisacasi beklentilerimin cok altinda bir cihaz cikti...
  • Cihazin yavasligi konusunda size katiliyorum.Ama bunun nedeninin ekran cozunurlugu oldugunu hepimiz biliyoruz.Bu bir mazeretmi olmalidir bence olmamalidir.Diger soylediklerinize de kismen katilsamda internette gezmek bence cok keyifli.xda2 den sonra.Grafik motorunun uygulamalarda yavas kalmasinin nedeni suruculerinin henuz cikmamasindan.Bu cihaz nvidia go5500 var ama kullanamiyoruz suan icin.
  • bu cihazı E61 ile kıyaslamak büyük bir hata. nasıl oluyorda symbian işletim sistemine sahip, 320x240 ve dokunmatik olmayan ekrana sahip bir cihaz ile internette sörfün daha çok daha iyi olduğunu anlamıyorum. n95 8gb ile bu cihazı yanyana koyuyorum ve tam 5 kat daha fazla çözünürlük, dokunmatik ekran ... şu an kullandığınız bilgisayarların çözünülüğünü 800x600'e alıp mouse'u da bir kenara bırakıp sadece klavye kullanarak internette biraz dolaşın, farkı anlarsınız. şu an için kesinlikle idda edebilirim ki internet kullanımı için g900'den daha iyi bir Pda yoktur. opera 9.5 ve benzeri browser ile bu çok daha mükemmel bir hal almış durumda.

cihazın yavaşlığı ile ilgili çok şey yazıldı, o yüzden daha fazla birşey söylemek istemiyorum.

eğer bir notebook ya da desktop pc beklentisiyle bu cihazı alırsanız hayal kırıklığınız büyük olur ama bir pocketpc kullanacağınız bilinci ile alaırsanız beklentilerinizin büyük bölümünü karşılayacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: BlueICE

Son Donemlerde Kullandigim en kotu pocket PC lerden birtanesi G900.

Alacak olan arkadaslara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Baska alternatifleri arastirsinlar veya Pocket PC sevdasindan vazgecsinler. G900 tum ozellikleri bir tarafa G900 cok yavas bir cihaz. Grafik motoru cogu uygulamada cok yavas...

Internette dolasmak ise hic keyifli degil. Nokia nin E61'inde internette dolasmak onlarcak kat daha guzel ve kolay...

Kisacasi beklentilerimin cok altinda bir cihaz cikti...

• quote:

Orjinalden alıntı: ssungurlu

Müjdemi isterim!

Windows Mobile 6.1 g900 için hazır!

myg900.com'dan indirebilirsiniz. Ama henüz pek denenmemiş, sorunları var mı belli değil!

yarın öbür gün yüklicem, ek bilgi veririm

selamunaleyküm kardeş ben yukledim.cebimdekipc.com dan indirdim.Romda orada söylendiğigibi (Genel olarak güzel olmuş, farkettiğim iki hata birincisi TCPMP açılırken hata verip kapanıyor, ikincisi GSM ayarlarında 3G seçili olduğunda şebeke yok diyor automatic yapmanız gerekli) rom beta. kendi gözlemimi söyluyorum cihaz en az yüzde onbeş yirmi hizlanmiş geldi bana.Sanırım bu hız çogu arkadaşı tatmin eder.saygılar
  • Arakadaşlar 1 2 hafta içinde 2 tane Toshiba g900 alacam fakat bi kaç şey sormak istiyorum..skype de görüntülü konuşma varmı okudum bütün sayfaları bişey bulamadım veya gözümden kaçmış olabilir bunu çok merak ediyorum bide Foto kalitesi asıl acaba bi kaç foto Upload edebilirmisiniz saygılar...
  • selamlar , cihazi asus p535 e tercih ettim aldim... sormak istedigim iki sey var

birincisi ne yaptim ne ettiysem bilgisayara baglayamadim bunu :) ikincisi wi-fi network e baglaniyorum fakat hicbir internet adresini acamiyorum.. nedendir?

tx9 a da
  • arkadaşlar soruma cevap veren olmayacakmı ????

Arakadaşlar 1 2 hafta içinde 2 tane Toshiba g900 alacam fakat bi kaç şey sormak istiyorum..skype de görüntülü konuşma varmı okudum bütün sayfaları bişey bulamadım veya gözümden kaçmış olabilir bunu çok merak ediyorum bide Foto kalitesi asıl acaba bi kaç foto Upload edebilirmisiniz saygılar...
  • bildiğim kadarıyla hiçbir pda'da skype ile görüntülü konuşma yapılamıyor. yani skype'nin mobile versiyonu şu an için görüntülü konuşmayı desteklemiyor.

foto kalitesi kötü ve yetersiz, kamera hiç olmasa daha iyi olurmuş.

quote:

Orjinalden alıntı: m3lijh

arkadaşlar soruma cevap veren olmayacakmı ????

Arakadaşlar 1 2 hafta içinde 2 tane Toshiba g900 alacam fakat bi kaç şey sormak istiyorum..skype de görüntülü konuşma varmı okudum bütün sayfaları bişey bulamadım veya gözümden kaçmış olabilir bunu çok merak ediyorum bide Foto kalitesi asıl acaba bi kaç foto Upload edebilirmisiniz saygılar...

• Slm. tercihin bence iyi. özellikle klaviye açısından çok rahat,bast sms yazarken bile hoşuma gidiyor. wi-fi connected diye yazıyor mu yoksa daha connecting derken girmeye mi çalışıyorsun, iexplorerle girmiyorsan operası da var onla dene, win live'a bağlanmayı dene. olmazsa artık bağlantı sorunu var demek, aklıma başka bir şey gelmiyor, benimki gayet rahat bağlanıyor, sinyal sağlamsa kopma da olmuyor, fring çok güzel.
    bilgisayara bağlayamaman kötü, ben önce cd'yi yükleyip sonra bağlayınca hiç sorun çıkmamıştı. belki sürücüyü kaldırıp, programları kldırıp tekrar kurmaya çalış, bazen böyle çakışma oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: HolyAty

selamlar , cihazi asus p535 e tercih ettim aldim... sormak istedigim iki sey var

birincisi ne yaptim ne ettiysem bilgisayara baglayamadim bunu :) ikincisi wi-fi network e baglaniyorum fakat hicbir internet adresini acamiyorum.. nedendir?

tx9 a da

• tx9 du da çok rahat buluyorum, bazen uzun kelimeleri yazmak yerine üzerine tıklayınca kolay oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hece

bildiğim kadarıyla hiçbir pda'da skype ile görüntülü konuşma yapılamıyor. yani skype'nin mobile versiyonu şu an için görüntülü konuşmayı desteklemiyor.

foto kalitesi kötü ve yetersiz, kamera hiç olmasa daha iyi olurmuş.

quote:

Orjinalden alıntı: m3lijh

arkadaşlar soruma cevap veren olmayacakmı ????

Teşekkür ederim arkadaşım sorularıma cevap verdiğin için..herkese yardım ediyorsun sende olmasan bide Elaman vardı oda hikaye oldu gitti

gerçekten güzel bir PDA en yakın zamanda aranıza katılamak istiyorum kolay gelsin saygılar....

• ben resmi rom çıkmayınca kullanmaktan çekinirim, o sayfadaki rom çince sonradan ingilizceleştirilmiş, bence bekleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahatbek

ben resmi rom çıkmayınca kullanmaktan çekinirim, o sayfadaki rom çince sonradan ingilizceleştirilmiş, bence bekleyin.

bende senin gibi düşünüyorum.O yüzden yüklemekten çekindim.İnşallah yakın zamanda çıkarırlar.Şu nvidia sürücüleri de çıksa süper olacak
  • yeni bir rom çıkınca beklemeye dayanamıyorum, şeytan dürtüp duruyor. meraktan çince romu bile yüklemiştim. şu an yeni çıkan 6.1 romu kullanıyorum. cihazın hızında gözle görülür ciddi bir artış var. 2 günlük kulanımda herhangi bir problem ile de karşılaşmadım. resmi rom çıkana kadar idare ederiz bununla. harman35'in de dediği gibi nvidia sürücüleri de çıkarsa cihaz çok daha iyi olacak ama bakalım artık.

m3lijh, iyi hatırlattın valla. ELAMAN nerelerde acaba, çooook uzun süredir yok buralarda. özletti kendisini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahatbek

Slm. tercihin bence iyi. özellikle klaviye açısından çok rahat,bast sms yazarken bile hoşuma gidiyor. wi-fi connected diye yazıyor mu yoksa daha connecting derken girmeye mi çalışıyorsun, iexplorerle girmiyorsan operası da var onla dene, win live'a bağlanmayı dene. olmazsa artık bağlantı sorunu var demek, aklıma başka bir şey gelmiyor, benimki gayet rahat bağlanıyor, sinyal sağlamsa kopma da olmuyor, fring çok güzel.
    bilgisayara bağlayamaman kötü, ben önce cd'yi yükleyip sonra bağlayınca hiç sorun çıkmamıştı. belki sürücüyü kaldırıp, programları kldırıp tekrar kurmaya çalış, bazen böyle çakışma oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: HolyAty

selamlar , cihazi asus p535 e tercih ettim aldim... sormak istedigim iki sey var

tx9 a da

sagol kardes, bilgisayar baglantisini hallettim.. wireless baglantisi da modeme giriyor "connected" diyor ama hic bir siteye giremiyor

gecen rezil etti beni kafede oturuyordum cikardim baglanmadi :)

edit: xt9 ozelligini regeditten kapattim, cihazi resetledim tekrar actim simdi en ufak seyde dokunmatik ekrandaki klavye yirtik dondan firlar gibi firliyor her uygulamada rahatsiz etmiyor ama nasil kapatabiliriz onu da bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyAty -- 14 Nisan 2008; 21:10:25 >

• quote:

yeni bir rom çıkınca beklemeye dayanamıyorum, şeytan dürtüp duruyor. meraktan çince romu bile yüklemiştim. şu an yeni çıkan 6.1 romu kullanıyorum. cihazın hızında gözle görülür ciddi bir artış var. 2 günlük kulanımda herhangi bir problem ile de karşılaşmadım. resmi rom çıkana kadar idare ederiz bununla. harman35'in de dediği gibi nvidia sürücüleri de çıkarsa cihaz çok daha iyi olacak ama bakalım artık.

m3lijh, iyi hatırlattın valla. ELAMAN nerelerde acaba, çooook uzun süredir yok buralarda. özletti kendisini.

Vallahi hece kanima giriyorsun gece isten cikayim ben de yukleyecegim.Yuklemeyi nasil yapiyoruz dosyayi direkt karta mi kopyaliyacagiz yoksa bilgisayardan mi?
  • harman35:

bilgisayardan kurulum mümkün, ben doğrudan bilgisayardan kurdum. ben bir problemle karşılaşmadım,inşallah sen de memun kalırsın.

bu romun en sevdiğim yönlerinden biri de xt9'un olmaması. bu duruma en çok HolyAty sevinecek sanırım.

HolyAty:

bağlanmaya çalıştığın modem ile ilgili bir problem olabilir mi. şu ana kadar ekstra hiçbir ayar yapmaya gerek kalmadan pek çok wireless'a bağlandım ve internet kullandım. unsecure ise doğrudan bağlanıyor, secure ise şifreyi yazmak yeterli oluyor. başka wireless modemlere bağlanmayı denedin mi, denediysen tümünde aynı problemle karşılaştın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 14 Nisan 2008; 22:33:34 >
  • quote:

harman35:

bilgisayardan kurulum mümkün, ben doğrudan bilgisayardan kurdum. ben bir problemle karşılaşmadım,inşallah sen de memun kalırsın.

bu romun en sevdiğim yönlerinden biri de xt9'un olmaması. bu duruma en çok HolyAty sevinecek sanırım.

HolyAty:

bağlanmaya çalıştığın modem ile ilgili bir problem olabilir mi. şu ana kadar ekstra hiçbir ayar yapmaya gerek kalmadan pek çok wireless'a bağlandım ve internet kullandım. unsecure ise doğrudan bağlanıyor, secure ise şifreyi yazmak yeterli oluyor. başka wireless modemlere bağlanmayı denedin mi, denediysen tümünde aynı problemle karşılaştın mı?

üç farklı modemde denedim sorun tam olarak su , wi-fi baglantısı oluyor fakat internete giremiyor bir türlü...

• ayrica arkadaslar myg900.com acilmiyor sanirim?

edit : acildi ve toshiba g900 e 6.1 i yukledim.

sistemde ufacik ta olsa bir hiz artisi goruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyAty -- 14 Nisan 2008; 23:43:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.