Şimdi Ara

Toshiba G900 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu akşam teknosa teşhirde cihazı kurcalama imkanı buldum. güzel cihaz hızlı ama wi-fi de sayfaları açamadım. bunlar yarlanır eminim yalnız alet çok büyük geldi bana. boy olarak uzun. siz nedersiniz bu alet için bu normalmi yoksa abartmışlarmı

klavyesi olan başka hangi modeli önerirsiniz...??
  • Merhaba arkadaşlar.Bugün teknosada müşteri memnuniyetsizliğinden dolayı geri dönmüş G900 gördüm fiatı 529 ytl sizce bu paraya alınırmı sıfırı 754 ytl ne bileyim biraz kararsız kaldım açıkcası.Söylediklerine göre arızadan dolayı değil sadece memnuniyetsizlikten geri dönmüş.İşin ucunda bir yamuk filan çıkar diye korkmadım değil.Ne yapmalıyım sizce.Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla.
  • hemen al derim, ikinci eller bile bu fiyatın üzerinde satılabiliyor
  • o fiyata satıyorsa vardır bir yamuğu
  • Arkadaşlar şu anda kullandığım toshiba g900 marka telefonun gps özelliğini kullanabilmem için harici bir gps alıcısı almam gerekiyormuş burda okuduğum kadarıyla. Harici gps alıcısı hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. Kısacası Gps özelliğini kullanmak istiyorum ama bu konuda pek fazla bilgim olmadığı için harici gps alıcısını nerden bulurum markaları nelerdir... Saygılar.
  • Dostlar selam,
    Bu konu basligi altinda "HolyAty" rumuzu ile birkac postum mevcut.. Bir baska konuda clk-200 ile yaptigim hiz yuzunden cikan sacma sapan tartismada tepem atti o hesabi kapattim

Elimde portege g900 var, windows mobile 6.1 yuklu.. Cihaz iki ay evvel Vatan bilgisayardan alindi.. Herhangi bir cizigi kirigi sakatligi felan yok.

Bir hevesle aldim wireless internet yaparim falan filan dedim ama hikaye.. is yogunlugundan cihazi acip adam akilli birkac kere anca kullandim.. Onun disinda surekli seyahatlere laptop goturuyorum Anladim ki bana telefon (-Alooo -Aloo desin) yetiyor..

Samsung acaip bir telefon cikarmis tasarimi guzel soul u900 diye... Onu alicam bugun yarin o yuzden toshibacigimi satmayi dusunuyorum... Dedigim gibi en ufak bir sikayetim yok canavar gibi.. Ama ihtiyaclarima fazla geliyor..

Satsam ne kadar eder sizce?

Tum aksesuarlari duruyor, faturasi ivir ziviri felan..

Sevgiler.

• ya sizce iPhone mu Toshiba g900 mü ikisi arasında kaldm??
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

ya sizce iPhone mu Toshiba g900 mü ikisi arasında kaldm??

portege g900 tabikide.. ama kullanim amaci onemli

ben ne umitlerle aldim simdi saat alarmi disinda bir isime yaramiyor
  • arkadaşlar g900'e usb bellek almak isteyenler "pqi 4GB" modelini tercih edebilirler. Bir arkadaştan aldım bilgisayardan baktım 80 mA akım çekiyor. Bu da 100 mA akım limiti olan G900'de çalışabilir anlamına geliyor. Benim G900 satıldığından kendimde deneme imkanım yok. İlginenlere duyurulur...
  • Toshiba G900'ün video kayıt çözünürlüğü nedir acaba?

640 x 480 , 30 fps ise çok iyi, birde autofocus var mı?
  • Arkadaşlar takasla yeni toshiba g900 aldım.Fakat bir problemim var.Mesaj attığım kişiler mesajların 2 defa geldiğini söylüyorlarBunu nasıl önleyebilirim?daha önce başına gelen oldu mu?
    toshiba g900 aldım fakat mesaj yolladığımda karşı tarafa aynı mesaj 2 kere gidiyor..sizce ne yapmalıyım?
    aveasimservisden kontörümü öğrenirken bile 2 kere mesaj geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 7 Haziran 2008; 19:57:33 >
  • toshiba g900 ü avea hattıyla kullanan var mı?Avea hattıyla kullananlar mesaj attığında karşı tarafa 2 mesaj mi gidiyor?Bende ave ahat var attığım mesajlar karşı tarafa 2 kez geliyor
    hard reset attım düzelmedi..
    6.0 romunu bi daha kurdum yine olmadı

• Selamlar arkadaşlar,

Wireless ile ilgili bir sorum olacak. Aynı yerde duran laptopta wireless sinyal gücü 4. kademede iken G900'de 2. kademe görünüyor.( toplam 4 kademe var) Bu normal mi? Açıkçası bugüne kadar çok sağlıklı bir internet bağlantısı yapamadım. Konu içinde araştırma yaptım ancak benzer bir sorunla ilgili bir yazı göremedim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • g900 bir laptop kadar güçlü wireless alıcısı değil. Ben 2 oda kadar uzaktan bağlantı kurabiliyorum, 4 oda uzaktan HP laptop zar zor bağlanıyor ama g900 ağı bile göremiyor. Görüp bağlandığında ise problemsiz gezme ve indirme yapıyor.

Yakın olduğunda da sorun varsa ya ROM ya alet sorunlu olabilir derim.
  • Teşekkür ederim @ssungurlu
    Modemin yanına gittiğimde sinyal gücü 4. kademeye kadar çıktı ancak bağlantıda yine sorun var. "Bağlantı kaybolduğundan sayfa görüntülenemiyor. Bağlantıyı kontrol edin" mesajı çıktı.
    Software version : 3.07BAI olarak görünüyor. Yeniden yükleme yapsam sorun çözülür mü yoksa donanımda mı problem var anlayamadım.
  • Bu arada, çalışan diğer programları kapatıp deneme yaptım sonuç yine aynı.
  • ya bu cihazda türkçe olmuyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

toshiba g900 ü avea hattıyla kullanan var mı?Avea hattıyla kullananlar mesaj attığında karşı tarafa 2 mesaj mi gidiyor?Bende ave ahat var attığım mesajlar karşı tarafa 2 kez geliyor
    hard reset attım düzelmedi..
    6.0 romunu bi daha kurdum yine olmadı

Benim soruma cevap verebilecek yok mu?

Ayrıca telefon türkçe oluyor.program ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 9 Haziran 2008; 21:37:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Symbian9.1

Toshiba G900'ün video kayıt çözünürlüğü nedir acaba?

640 x 480 , 30 fps ise çok iyi, birde autofocus var mı?

• autofokus yok.yada ben bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.