Şimdi Ara

TOSHIBA HD-A35 VE HD-EP30 1080P HD-DVD PLAYER İNCELEMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
3
Favori
36.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TOSHIBA nın bugüne kadar çıkardığı (ve savaşı kaybettiği için birdaha çıkarmayacağı) en üst model HD-DVD player geçti elime(nasıl geçtiği uzun ve ayrı bir hikaye)
    Birazdan başlıyorum incelemeye,

Beni takip ediniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 13 Mayıs 2008; 23:24:34 >

• ilk kutu resimleri

• devam

• son kutu resmi gerisi incelemeli ve cihazın açık hali,
    Bu arada içinden TRANSFORMERS ve BOURNE SUPREMACY HD-DVD leri çıktı TOSHIBA nın hediyesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 20 Mart 2008; 17:20:40 >

• İçinden lord of the rings hd dvd leri çıksın bastırır parayı alırım yoksa hiç şansı yok
  • Sanırım bunun için biraz beklemen gerekecek dostummm

quote:

Orjinalden alıntı: JakX

İçinden lord of the rings hd dvd leri çıksın bastırır parayı alırım yoksa hiç şansı yok
  • Milleteki şansa bak be, ben alsam icinden 30 gunde nasil zayiflanir dvd'si çıkar
  • HD-DVD hem kaliteli hemde Blu-ray'e göre daha ekonomik bir çzöümdü.Böyle erkenden pes etmesi kötü oldu
  • Evet arkadaşlar incelemeye devam,

Cihazın içinden güç kablosundan başka bağlantı kablosu namına bişey çıkmadı, ama TRANSFORMERS ve BOURNE SUPREMACY üzerlerine yapıştırılmış " PROMOTION ONLY NOT FOR SALE "
    Etiketiyle cillop gibi duruyordu.
    Uzaktan kumandası nerdeyse HD-E1 ile aynı biraz uzun ama ben zaten HARMONY 525 ten kullanacağım için pek önemsemedim.

Cihazın çıkışları 5.1 kanal analog, 2 kanal stereo ve optik çıkış(sadece dijital optik var koaksiyel yok)
    Görüntü çıkışları, HDMI, KOMPONENT, KOMPOSIT(Bu kompositi bu cihazlara niye koyarlar hiç anlamam)

Birde network bağlantı girişi var RJ-45 ,
    önde ise HD-E1 de 2 tane olan USB girişlerden bir tane var, HD-E1 de şu ana kadar 5 volt vermekten başka işe yaramıyordu, bakalım bu cihazda bi fonksiyonu olacakmı yeni firmware ile.

Cihazın ön panelinde mavi renk fluoresan ışıkla HD DVD yazıyor, güzel görünüyor çok hoşuma gitti.

Cihazın ilk açılma zamanı (Standby dan disk yüklemeye geçme zamanı HD-E1 in yarısı kadar veya daha az. Tam acaba diski okurmu diye düşüneceğiniz an okumuş ve yüklemiş oluyor.
    Kesinlikle artık sözü edilecek kadar bir uzun zaman kalmadı bu yükleme süresi için.

Cihaz HD-E1 e göre daha az derinliğe sahip (HD-E1 i sığdırmam zor olmuştu yerine). Ama normal dvd playerlerdan yine de daha uzunluğu var arkaya doğru.

Cihazın dış malzeme ve işçilik kalitesi kesinlikle SONY ye eşdeğer, Kullandığım SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY player bunun yanına bile yaklaşamaz.
    Nedense o plastik havasından kurtulamıyor SAMSUNG. TOSHIBA nın o stil sahibi ve şık sadeliğinin gözünü seveyim.
    SAMSUNG u hatırlıyorum elimde biyere taşırken gıcırdıyordu, aama tabiri caiz ise TOSHIBA taş gibi ne sallanan ne gıcırdayan veya esneyen bir parçası var..

• Ne kadara aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 21 Mart 2008; 15:36:39 >
  • Ayrıca senin tv'yi değiştirme vaktinde gelmiş geçiyor sana daha büyük tv lazım 52'' gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: THX

Ayrıca senin tv'yi değiştirme vaktinde gelmiş geçiyor sana daha büyük tv lazım 52'' gibi

Thai-Fun bu işe resmen servet akıtıyor valla meslek ne ola ki ?
  • Hayırlı olsun dostum güle güle kullan.
  • hayırlı olsun gülegüle kullanın,bende vatan bilgisayardan bugün ep30 sipariş verdim,170ytl....4 tanede hd film veriyorlarmış yanında...bakalım salı falan gelir herhalde......
  • Kendı adıma konusım butun forumlarda gordugum en durust en ıyı 10 numara adam Thai-Fun

Thai-Fun Kaca aldın bu cıhazı??
  • Dostum kesinlikle haklısın,
    ama benim salon 42 " için bile yeterince büyük değil, ayrıca izleme mesafem de oldukça kısa,
    dolayısı ile benim aklımda projeksiyon var şimdi. eski emektar epson um kesmiyor artık..

quote:

Ayrıca senin tv'yi değiştirme vaktinde gelmiş geçiyor sana daha büyük tv lazım 52'' gibi
  • Valla tam bu fiyata alınacak cihaz bencede iyi yapmışsın ahbap..
    güle güle kullan..

quote:

Orjinalden alıntı: dmrbrn

hayırlı olsun gülegüle kullanın,bende vatan bilgisayardan bugün ep30 sipariş verdim,170ytl....4 tanede hd film veriyorlarmış yanında...bakalım salı falan gelir herhalde......
  • Öyle görünüyor ama aslında çok para değil dostum,
    dikkat edersen çok az cihaza satın aldım diyorum, arkadaşıma, patronuma aldığımız cihazları da yakından inceleme şansım olduğu için yorum yazabiliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

Thai-Fun bu işe resmen servet akıtıyor valla meslek ne ola ki ?

• Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim dostum,,
    e-bay den aldım 250 ytl ye geldi..

quote:

Orjinalden alıntı: anteros24

Kendı adıma konusım butun forumlarda gordugum en durust en ıyı 10 numara adam Thai-Fun

Thai-Fun Kaca aldın bu cıhazı??

• hayırlı olsun dostum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.