Şimdi Ara

TOSHIBA HD-A35 VE HD-EP30 1080P HD-DVD PLAYER İNCELEMELERİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
3
Favori
36.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samsungx

dvdyi kurdum görüntü çok iyi. Türkçe menü var daha ne olsun.

Ben yanında HD-DVD lerdeki dilden bahsettim
    Player menülerinden değil!
  • İlginize çok teşekür ederim. Sizin gibi ustalar vasıtasıyla birseyler öğreniyoruz.
  • hürriyetin verdiği filimlerden.kara kitap filmini denedim TOSHIBA EP30 da okudu. Paris Seni Seviyorum u denedim onuda okudu.

sonra hürriyetin 5-6 ay önce verdiği kutusuz zarf içinde olan Oyunun Sonu,Edison, Yalnız Kalpler,filimleri var onları tek tek denedim bu dvd değil desteklenmeyen format diye uyarı veriyor.kutulu olanlara baktım hepsinde dvd 9 yazıyor.eski zarf içinde olanlarda yükarıda isimlerini yazdıklarımdan başka diğerlerinde dvd 9 yazmıyor.dvd 5 te yazmıyor.eğer sadece 3 filim için olacaksa pioneer 610 almayabilirim.bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

hürriyetin verdiği filimlerden.kara kitap filmini denedim TOSHIBA EP30 da okudu. Paris Seni Seviyorum u denedim onuda okudu.

sonra hürriyetin 5-6 ay önce verdiği kutusuz zarf içinde olan Oyunun Sonu,Edison, Yalnız Kalpler,filimleri var onları tek tek denedim bu dvd değil desteklenmeyen format diye uyarı veriyor.kutulu olanlara baktım hepsinde dvd 9 yazıyor.eski zarf içinde olanlarda yükarıda isimlerini yazdıklarımdan başka diğerlerinde dvd 9 yazmıyor.dvd 5 te yazmıyor.eğer sadece 3 filim için olacaksa pioneer 610 almayabilirim.bakalım ne olacak.

Hürriyet'in verdiği eski DVD'lerde durum bahsettiğiniz gibi, yeni DVD'lerde ise sorun yok. Sırf o filmler için playerı değiştirmek bence pek mantıklı olmaz, HD-EP30 son derece kaiteli bir cihaz sonuçta.

• HD DVD sahiplerini sevindirecek bir haber var: HD DVD Çinde geri dönüyor

http://www.engadget.com/2010/01/11/hd-dvd-rides-again-tcl-brings-china-blue-hd-and-blu-ray-together/
    http://www.engadget.com/2008/07/28/chinas-blu-ray-competitor-cbhd-brings-hd-dvd-back-from-the-dead

Stüdyoların desteği olmadan daha fazla HD DVD film görmek zor olsa da daha fazla player göreceğiz anlaşılan

• sLM arkadaşlar bende realden dün aldım ep30 79 tl film felan çıkmadı:Dyanlız ben bu cihazın hdmı çıkışından bağlantı yapamadım.102 lcd tvye hdmı kablosuyla bağlantı yaptım.tv den hdmı 1 e aldım ve bekledim bekledim sinyal gelmedi.daha sonra hdmı 2 ye taktım ve aldım orda geç de olsa geldi ama görüntü geldi ses yoktu..görünüt çok güzeldi eyvallah ta.tekrar yene alamadım.kablodan diye düşündüm ama ben yoksa benim bilmediğim bi mi var kumandasından felan düğmesi felan mı var hdmı için..bide ses azaltıp çoğaltma nasıl kumandada bulamadım:D içinde normal dvd film vardı hdmı görüntüyle alaksı varmı ama bi kere geldi gitti..lütfen yardım edin....cihazı çözmüş bi arkadaşın yardımını bekliyorum..mail atarsanız memnun olrum irtibata geçelim çünkü forumdan takip zor oluyor.mail: asina3405@hotmail.com yardımınızı bekliyorum.
    teşekkürler şimdiden....

• quote:

Orijinalden alıntı: KASIM42

sLM arkadaşlar bende realden dün aldım ep30 79 tl film felan çıkmadı:Dyanlız ben bu cihazın hdmı çıkışından bağlantı yapamadım.102 lcd tvye hdmı kablosuyla bağlantı yaptım.tv den hdmı 1 e aldım ve bekledim bekledim sinyal gelmedi.daha sonra hdmı 2 ye taktım ve aldım orda geç de olsa geldi ama görüntü geldi ses yoktu..görünüt çok güzeldi eyvallah ta.tekrar yene alamadım.kablodan diye düşündüm ama ben yoksa benim bilmediğim bi mi var kumandasından felan düğmesi felan mı var hdmı için..bide ses azaltıp çoğaltma nasıl kumandada bulamadım:D içinde normal dvd film vardı hdmı görüntüyle alaksı varmı ama bi kere geldi gitti..lütfen yardım edin....cihazı çözmüş bi arkadaşın yardımını bekliyorum..mail atarsanız memnun olrum irtibata geçelim çünkü forumdan takip zor oluyor.mail: asina3405@hotmail.com yardımınızı bekliyorum.
    teşekkürler şimdiden....

EP 30 u direk TV ye HDMI ile bağladı iseniz ses almak için Aşağıdaki Gibi Ayarlamalısınız
    Maile gerek yok :)

Audio/
    Dijital SPDIF Çıkış : PCM
    Dijital HDMI Çıkışı : Oto/Downmix PCM
    Dijital Direkt Ses Modu : Kapat

Düzeltme ; Seçeneklerin Net anlaşılması için renklendirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 18 Ocak 2010; 1:48:57 >

• Merhaba,

Bende Toshiba EP-30 almak istiyorum.
    Cihazın DVD kalitesinin çok iyi olduğunu biliyorum fakat aklıma takılan bir kaç soru var.

1- VCD okuyor mu? (Genelde ihtiyacım olmuyor ama ya olursa diye sormak istedim.)
    2- MP3 okuyor mu?
    3- En önemlisi cihazın müzik CD 'si okuma performansı ve ses kalitesi nasıl? Bir CD player ile karşılaştırma yaparsak kalite ne düzeydedir?

Teşekkürler.
  • Dostum,
    Öncelikle cihazı bulman çok zor olacak veya bulamayabilirsin de..

Ama sorularını bildiğim kadarı ile cevaplayayım

VCD okumaz,
    MP3 Emin değilim ama Audio CD okuması ortalama bit DVD Player ile Yüksek kaliteli
    CD Player ların arasında bir yerdedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Dostum,

VCD okumaz,
    MP3 Emin değilim ama Audio CD okuması ortalama bit DVD Player ile Yüksek kaliteli

Teşekkürler.

Sıfır gibi sadece bir iki sefer kullanılmış bir cihaz buldum ama alıp almama konusunda kararsızım.
    Audio CD okumada işimi görür mü diye soru işaretleri var kafamda.
  • Yaklaşık 3 yıldır bir Toshiba HD-EP30 kullanıcısı olarak, bu saatten sonra artık alınmaz BENCE. Zaten HD DVD formatı 3 yıl önceden ölmüştü.
    Alan çoğu kişi bu Toshiba'ları, o yıllara göre çok başarılı olan görüntü çözünürlüğünü UPSCALE özelliği için aldı.
    Şu anda güncel model çoğu AVR (Audio-Video Receiver) zaten upscale yapabiliyor.
    Bu nedenle; ya güncel, iyi bir marka standart DVD-Player ile güncel, giriş seviyesi AVR alınmalı,
    veya alıyorken iyi bir marka BluRay Disc player alınmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Dostum,

VCD okumaz,

Teşekkürler.

Sıfır gibi sadece bir iki sefer kullanılmış bir cihaz buldum ama alıp almama konusunda kararsızım.
    Audio CD okumada işimi görür mü diye soru işaretleri var kafamda.

buyrun benim bir incelemem mevcut okuyunuz
    http://forum.donanimhaber.com/m_43817370/tm.htm

• Bencede EP 30 artık bitmiştir...

Zaten sıfırını bulmakta artık hemen hemen imkansız...

Bizler zamanında bu cihazı upscale özelliği nedeniyle almıştık ve kaliteli DVD Player niyetine kullanıyorduk...

Ama artık DVD Player alma devri bitti...

Alacaksanız BD Player alın... Gözünüz ve gönlünüz şenlensin... Bu cihazlar upscale'in kralını yapıyor...
  • dediğin gibi bende kelepir bir model olan + upscale özelliği olan TOSHIBA SD490EKE SINGLE DVD alıcam hemde 50 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-sd490eke-sd490eke-single-dvd-player---hdmi/productdetails.aspx?I_ID=44414

quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Yaklaşık 3 yıldır bir Toshiba HD-EP30 kullanıcısı olarak, bu saatten sonra artık alınmaz BENCE. Zaten HD DVD formatı 3 yıl önceden ölmüştü.
    Alan çoğu kişi bu Toshiba'ları, o yıllara göre çok başarılı olan görüntü çözünürlüğünü UPSCALE özelliği için aldı.
    Şu anda güncel model çoğu AVR (Audio-Video Receiver) zaten upscale yapabiliyor.
    Bu nedenle; ya güncel, iyi bir marka standart DVD-Player ile güncel, giriş seviyesi AVR alınmalı,
    veya alıyorken iyi bir marka BluRay Disc player alınmalı...

• Ya arkadaşlar Hd ve dvd oynatıcımı alim yoksa Mkv oynatan Samsung un Led TV si var onu mu alim ne dersiniz...?
  • Ya arkadaşlar Hd ve dvd oynatıcımı alim yoksa Mkv oynatan Samsung un Led TV si var onu mu alim ne dersiniz...?
  • Konuyu hortlatmak istedim, çünkü mucize gibi bir şey oldu. Bir sürü para verip güzel bir cd player, network veya dac almam gerekiyordu amfiye bağlayıp stereo müzik dinlemek için. Hangisini alsam diye deli gibi araştırırken biraz önce evde çöp gibi duran yıllardır on tuşuna basmadığım bu alet aklıma geldi. Arka çıkışlarına baktım ve evt analog çıkışlara sahipti. Çok fazla umudum olmadan rega elicit-r amfimle kullanmak üzere bağlantıları yapıp içine sıradan bir audio cd taktım. Buraya kadar her şey normal, sonra play tuşuna bastım ve mucizeye şahit oldum. Gerçekten de bu cihaz çok ciddi bir cd çalarmış, çok mutluyum şuan :) şimdi firmware güncellemesi falan var mı ona bakıp hangi formatları oynattığını deneyecem :)
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt
    kral cihazdir kendileri ve harbiden saglam üretilmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.