Şimdi Ara

TOSHIBA HD-A35 VE HD-EP30 1080P HD-DVD PLAYER İNCELEMELERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
3
Favori
36.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizi biryerden gözüm ısırıyor (mu) ..sanki..

quote:

Orjinalden alıntı: FOREVER TOSHIBA

hayırlı olsun dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

çok teşekkürler,

quote:

hayırlı olsun dostum

çaktırma sandığın kişiyim

• quote:

quote:

çok teşekkürler,

quote:

hayırlı olsun dostum

çaktırma sandığın kişiyim

• Arkadaşlar cihazı keşfettikçe yazıyorum,
    Biri sormuştu üzerinde yazmıyor ama DVD+R destekliyor ben denedim,
    Bu arada benim cihaz USA olmasına rağmen gerek menü ve gerekse dil seçenekleri arasında TÜRKÇE var çok şaşırdın ve bayıldım,

Bi eksiklik gördüm benim 800 x 480 projektöre component den ve imzadaki TV me aynı anda görüntü veremedi, nedenini tam anlayamadım..

Gerek HD-EP30 da ve gerekse benim 35 de fan sesini dikkat etmiş arkadaşlar, bence cihaza 20cm sokulup dinlemeden duyulmuyor,
    hata fan sesi gibi değil daha çok diskin dönmesine benziyor..
  • arkadaşlar amazon da HD-A35 440 DOLAR ,
    VE BURADA 160 YTL ve 4 filme aldığımız hd-ep30 355 dolar,

Hadi buyrun buradan yakın bakalım..
  • quote:

arkadaşlar amazon da HD-A35 440 DOLAR ,

Benimde bu fiyat işi aklıma sarmadı zaten.Daha benim player gelmedi kargoda, hayırlısıyla gelecek..Hd-dvd bitsede 4 film ve Hdmi kabloyla gerçekten çok ucuz

Not:Bu arada Uğur deşifre etmişsin adam "forever" bye olmuş.Profiline de adını ve adresini tam,düzgün yazmış.Önceki banlanma sebebini bilmiyorum ama havadisi bol arkadaştı...

• quote:

arkadaşlar amazon da HD-A35 440 DOLAR ,

• Arkadaşlar Herkeze Merhaba ,

Hd-Dvd hakkındaki yorum ve değerlendirmelerinizin hepsini keyifle okudum , bir - iki durum aklıma takldı, belki sizler bi fikir verebilirsiniz.

Geçen sony bayinde blue-ray görüntüleri incelerken gördüm. hakikaten bazı görüntülerde bir çeşit yüksek çözünürlüklü kumlanma olayi vardi :), burdan şunu farkettim. HD formatı da zamanla kendi içinde ufak ufak değişikliklerde geçirecektir (VHS'ye olduğu gibi). Sürekli firmwire güncelleyecekler, yada çok ucuzlar sa herkez ucuz daha stabil yeni makinalar alacaklardır belkide.

1. Toshiba HD-A35 ile HD-EP30 arasında ne fark vardır?

2. DVD'lere yazılan format uzantısı VOB diye geçiyordu. Saniyorum HD-DVD'lerde .evo diye bir format var.
    Blue-ray'de farklı bir format mı söz konusudur? ya da codec mi farklı?

3. Toshiba HD player'dan bir tane alsak evde dursa, internetten indirdiğimiz HD filmleri bir converter programı ile evo ya çevirerek filmlerin yüksek çözünürlüğünü korusak, sonra da standart DVD yada DL-DVD'ye yazsak, yada USB HDD'ten oynatsak falan,
    yani ilerde HD-DVD çıkmayabilir, ama farklı formatlı ürünleri yazılım ortamında çevirerek bu player'ı yinede kullanamaz mıyız?

4. PC için LG'nin Combo sürücüleri var: Hem Hd-DVD diskleri, Hem Blue-ray diskleri okuyor. Gerçi ben bugüne kadar kullandığım hiç bir Pc DVD Player'dan film seyretmek adına tam randıman alamadim, ama yinede 2-3 seneye kadar teknolojiyi seven her kullanıcının evinde TV'nin yanında bir oyun konsolu yada PC olacaktır diye düşünüyorum :D

Düşünce ve yorumlarınız için teşekkürler. :)

Masrafa girmeden önce aydınlanırız umarım.

• Dostum Hoşgeldin,
    Sorularının birçoğunun cevabı forumda var yazıldı-konuşuldu,
    aradın ve bulamadın mı ?
  • Sımdı DVD player alıcam yenı bır tane şart oldu eve eskısı artık okumuyor

kalıtleı alım dıyıyıorum samsung 870 modelı 220 ytl panasonic 600 modleı 300 ytl

bu dvd playerlara bu fıyatı verene kadar TOSHIBA HD-A30 almak daha mantıklı dılmı :))

hem kalıte olrak hem kumas olarak hem kullanılan malzeme olarak hem goruntu ve ses kalıtesı olarak hem yükseltme ozellıgının kalıtesı olarak

:))
  • Dostum burada 2 fark var,
    Birincisi bu toshiba divx okumuyor eğer divx ciysen bu cihazdan memnun kalmazsın,
    İkincisi diğerleri büyük ihtimal ile oynatır ama bu cihaz 1.bölge USA ve 2. bölgeden başka filmleri oynatmaz..
  • Bende aldım Toshiba HD-A30 dün gece kurdum görüntüsü ve kalitesi çok güzel. Detaylı test edemedim ses sistemine bağlamaya fırsatım olmadı bu hafta tam olarak bağlıycam sisteme. Kopya dvd lerde sorun yok okuyor problemsizce. Ama Hd dvd izledikten sonra dvd koyunca dvd ler bana çamur gibi geldi :) Arada bariz fark var.
    Saygılarımla.
  • evet yaa dimi daha iyisini insanın gözü bi gördümü artık eskisini asla istemiyor..
    bu kadar iyisini gördükten sonra bile bana eskisi yeter diyebilenlere nerdeyse hayranım..
  • Haklısın kardeşim ama ben sadece kopya dvd flılerı ızlıyorum desem yerıdrı her hafta dvd cıye gıder 7 flimı 10 ytl degıstırır gelır evımde ızlerım cunku kesemede uyuyor boylesı

e bu da kopya dvd flımlerı okuyabıldıgıne gore asla sorun olmaz benım ıcın:))
  • selam arkadaşlar ,
    elimde 4 adet ambalajı açılmamış HD-DVD var.
    aynıları bende olduğu için bunları isteyen olursa takas edebilirim.
    1- fast and furious
    2-riddick
    3-bourne identity
    4-bourne supremacy
    izmir'den olursa elden değişiriz.
    HD-DVD ler vatan bilgisayardan hediye verildi.
    saygılar.
  • Merhaba hd dvd player a30 vatandan bugun aldım gercekten kumandasından kasasına harıka ve şık

hd flım goruntu kalıtesı super

dvd yıde dıger normal playerlara gore cok cok daha ıyı gosterıyor

bır kac sorum vardı onuda tarık beye sordum zaten:)))

170 ytl aldım

acıkcası gecen yıl 1 mılyar bugun yenı modelı 170 ytl

:))

benım gıbı dvd flım ızlemeyı seven bırısı ıcın superdı:))
  • TOSHIBA HD-EP30 HD-DVD PLAYER Sahibi arkadaşlar cihazınızın içinde neler olup bittiğini görmek istermisiniz ?
    pek öyle aman aman bişey yok hatta %30 u boş bile sayılır..

Niyeti bozdum, cihazın içini açtım ve karşılaştıklarımı resimleyip sizlerle paylaşıyorum..

TOSHIBA HD-A35 VE HD-EP30 1080P HD-DVD PLAYER İNCELEMELERİ

• evet yanılmıyorsunuz, o şık HD-DVD yazan kapağın arkasında bildiğimiz ölçülerde bir HD-DVD ROM var Çin malı ve TOSHIBA marka tabii ki..

• @Thai-Fun, Kardeş o HD-DVD rom'u çıkarıp bilgisayara takabilir miyiz? Bağlantısını ne şekilde yapmışlar?Yanında verilen filmler türkçe altyazı destekli olsaydı bende kapmıştım şimdiye kadar 1 tane bu aletten .
  • Cihazda Linux işletim sistemi var.. Aynı PC gibi çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.