Bildirim
Toshiba kurulum...
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dostum bende dün format attım bahsettiğin recovery cd'si ile. Dediğin gibi tüm datalar gitti, bunun bilincindeydim tabii
Daha doğrusu o yapmasaydı ben yapacaktım. Formattan sonra xp'yi de kurduktan sonra Partition Magic ile hdd'yi böldüm. Aslında Recovery cd'sinde Partitiondan bahsediyor ama nasıl çalıştırılacağını bende bulamadım. Bence verilerini dvd'ye yazdır bas formatı gtisin ondan sonrada partition magic ile bölersin hdd'yi -
ühüü ühüüü:/ bilen yokmu -
maalesef toshibalarda sorun bu. recovery cd ilede format atınca hdd 3 partition olsabile fabrıka ayarlaına cevırdıgı ıcın hersey siliniyor. normal bir xp cd ile format atmak için BIOS tan ayarları degıstırmenız gerekıyor ama bu seferde kurulumu yaptıktan sonra hatalar verıyor. bu yüzden yedekleyın her eyınızı sonra basın formatı -
Dostum bulabildinmi nasıl olduğunu...? Eğer bulursan ve bizide bilgilendirirsen sevinirim... -
aynı dert bende de var. halen bilgi bekliyorum.
tek c ye atmak istiyorum..
ozaman ne işe yarıyor c ve d yi bölsek..
ha tek olmuş ha çift.. -
simdi yani ben xp pro kurmak istesem cye format atip kursam once biostan ayarmi deistirmem gerek hangi ayari nasil degistirmem gerekiyo. bide bu cikan sorunlar nasil sorunlar
xp pro kurmak istersem. driverlari nerden bulup yukluycem -
Toshibalarda sorunmu bu :D
Neyse Kurarken Uzman Modda Girip oradan istediğiniz Partitona Format Atabailiyorsunuz Biraz ingilizce yeterli arkadaşlar...
Yetkili Kişilere Danışmadan Sorunu bu demek komik -
Naugty uzman modu biraz açıklasan çok iyi olacağa benziyor...
Teşekkürler -
evet ogrenmek gerekiyo. bende dedim eger oyleyse yuh artik bu teknolojide tek partitiona atilmiyosa atilinca sorun cikiyosa ayip dedim, ama galiba notebooklarimizdan fazla dert etmemek gerek baya iiler ama biz bilmiyoruz
neyse bakalim naugty aciklayinca uzman moduda ogrenmis oluruz -
PAzartesi size resimli anlatim yaparim şuan malesef recover cdim ve toshiba notebookum yok tatilim yani :Dpazartesi ilk işim hazirlamak olacak -
eyw naughty
ya ben bu isi cok sevdim ya diger markalarda boyle bisi gormedim
ellerine saglik naughty -
konu ikinci sayfada kaldi diye unutmayin ha
resimli anlatimi bekliyoruz
format atmak icin -
Arkadas cevap yazacakti nerdekaldi cevap hangi pazartesi aciklayacaksin??? -
quote:
Orjinalden alıntı: Naughty
PAzartesi size resimli anlatim yaparim şuan malesef recover cdim ve toshiba notebookum yok tatilim yani :Dpazartesi ilk işim hazirlamak olacak
Merhaba...
Sipariş verdiğim A100-847 yarın inşallah elimde olacak.Üzerinde Xphome veriliyor.
Bende xppro.'ya döneceğim. Anlatımını bekliyoruz.
Saygılarımla.... -
Ya bu sorunu çozen olmadımı ben de de aynı sorun var ve işin kotusu hard disc ikiye bolunmuş olduuğu halde recovery cd de tek gorunuyor:( -
Kesin bu adam salladi bildigi falan yok bizde keklendik bari bilen biri varsa yazsin ogrenelim -
quote:
Orjinalden alıntı: Mellkor
Kesin bu adam salladi bildigi falan yok bizde keklendik bari bilen biri varsa yazsin ogrenelim
Hitab Şeklini Düzeltmeni Tavsiye Ederim,Sallamadim SAdece Vakit ayiramiyorum.Bilgisayar hakkında Sıfır bilgiye sahip birinin bu şekilde yargilaması nedeyim sana
-------------------------------------------------------------
Ghost Versiyonunu kullanan arkadaşlar Var ise Onlar içinde Hazırlıyacağim Yeni modellerde Bu şekilde karşiniza cikiyor
işletim sisiteminizin Dili seciyor ve ileri diyorsunuz
Ve buraya Geliyorsunuz Burada Ayarlar kısmına Tıklıyorsunuz.
Resimde ikik utucuk var ilkini secerseniz HDD nin C sürücüsünün boyutunu ayarliyorsun ikinci secenek ise ilk sürücüye format atmaniza yariyor sadece c Primary partiton yani.
Eski versiyon içinde Biraz Ghost Bilmekle oluyor onuda fotolarla anlatacağim tabiki işlerin yoğunluğundan yapabilir isem...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 16 Aralık 2006; 10:09:05 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X