Şimdi Ara

TOSHİBA L450 LAPTOP İŞLETİM SESTEMİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sELAM aRKADAŞLAR BABAM 2 SAAT ÖNCE ÖZŞANALDAN TOSHİBA L450 ALMIŞ ÜSTÜNDEKİ ETİKETTE WİNDOWS 7 YAZIOMUŞ FAKAT ALTINDA WİNDOWS ÇIKARTMASI YOK BİLGİSAYARI TAKTIGIMDA FOR REALTEK FALAN B,İ TON ŞEY YAZIO OLDUGU YERDE TEKRAR TEKRAR SAYIO AMA AÇILMIO ACABA WİNDOWS 7 VAR İÇİNNDE DEDİLERDE KOYMADILAR MI ACABA BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM.... YADA BUNN İÇİN Bİ TON PARA VERİP RECOVERY CD Sİ Mİ ALMAK LAZIM İÇİNDE RECOVERY ÇIKMADI....İŞLETİM SİSTEMİNDE FREEDOS YAZIO GÖRMEMİŞİM... ŞİMDİ BUNA NORMAL VİSTA YÜKLİCEM BEN AMA KISAYOL TUŞLARI İÇİN TOSHİBA NIN SİTESİNDEN AYRICA PROGRAMLARI VE SÜRÜCÜLERİ Mİ İNDİRMMEM GEREKİO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asbest35 -- 1 Eylül 2010; 21:53:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asbest35

sELAM aRKADAŞLAR BABAM 2 SAAT ÖNCE ÖZŞANALDAN TOSHİBA L450 ALMIŞ ÜSTÜNDEKİ ETİKETTE WİNDOWS 7 YAZIOMUŞ FAKAT ALTINDA WİNDOWS ÇIKARTMASI YOK BİLGİSAYARI TAKTIGIMDA FOR REALTEK FALAN B,İ TON ŞEY YAZIO OLDUGU YERDE TEKRAR TEKRAR SAYIO AMA AÇILMIO ACABA WİNDOWS 7 VAR İÇİNNDE DEDİLERDE KOYMADILAR MI ACABA BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM.... YADA BUNN İÇİN Bİ TON PARA VERİP RECOVERY CD Sİ Mİ ALMAK LAZIM İÇİNDE RECOVERY ÇIKMADI....İŞLETİM SİSTEMİNDE FREEDOS YAZIO GÖRMEMİŞİM... ŞİMDİ BUNA NORMAL VİSTA YÜKLİCEM BEN AMA KISAYOL TUŞLARI İÇİN TOSHİBA NIN SİTESİNDEN AYRICA PROGRAMLARI VE SÜRÜCÜLERİ Mİ İNDİRMMEM GEREKİO

merhabalar öncelikle free dos olarak geldiyse işletim sistemsiz orada windows 7 platformu ıle uyumlu anlamdada yazmıs olabilrler.vista yuklemenı kesınlıkle tavsıye etmıyorum cok yavas bı ısletım sistemi win7 home premıum ve ultimate kurarsan canavar gıbı olur pc.

recovery cd si olmadıkca toshiba dan gelen programları kısayol tuslarını tanımaz tosshıbanın sitesinden driver% utulities a tıkla oradan indirebilirisn

windows 7 driverları otamatık tanıyor vistada bir de drıver yuklemek zorunda kalabilirsin

• vista yukledim olmadı zaten... windows 7 yüklüorum.... internetten de win7 driverlarını programlarını indiriom inş. daa sorun çıkmaz sinir oldm akşam akşam.... Bu recovery cd si tahmini kaç para bilginiz varmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asbest35

vista yukledim olmadı zaten... windows 7 yüklüorum.... internetten de win7 driverlarını programlarını indiriom inş. daa sorun çıkmaz sinir oldm akşam akşam.... Bu recovery cd si tahmini kaç para bilginiz varmı ???

aynı soruyu bir arkadas daha sormustu.kardeşim onun da sony notebook vardı soyle kı sonny 69 lira istemiş.isveç den getrecekmiş

ama soyle yapabılrsın 29-30 liraya teknik servislerden bulabilirsin.toshiba call center ile irtibata gecip bir sor derim yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Merhabalar az önce babam da bu laptopdan almış. Aynı yerden özşanaldan. Aynı sorun bendede geçerli. Nasıl bir yol izleyeceğim acaba?

Windows 7'yi nereden bulabilirim acaba?

eğer recovery cdsi istemiosan windows7 64 bit iso dosyasını internetten indirebilirisn torrent olarak vuze programını kullanrak indir windows7 ultimate x64 ü kur ingilizce kuruyor daha sonra change location a gelerek turkce dıl paketini yuklersin

eğer ki recovery diosan 29-30 lira arası teknık servıslerde bulabılırsn yinede toshiba call center ıle ırtıbata geç
  • walla banada öle dediler ama onlarda bilmio sanıırm freedos oldugunu... vista da kıllatıo makina windows7 uyumlu ii çalışıo yükledim biraz önce ama kısayoltuşlarının bazıları çalışmıo toshiba nın s,itesinden indirdim kurcam yarın akşam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Recovery ne işe yarıyor acaba? Yarın laptopu aldığımız yere götürmeyi planlıyoruz. Oradaki yetkili babamın dediğine göre sadece açma tuşuna basmanız laptopun açılması için yeterli olacağını söylemişti. İçinde işletim sisteminin yüklü olmadığını bilmiyordu babamda.

RİCA EDERİM.recovery su demek aldıgınız ürünün ilk aldıgınız sekılde fabrika ayarına dondurulmesı hanı bazıı programlar geliyor toshibanın camerası toshıba manager dıye onlarıda kuruyor yanı ilk actıgın gıbı yapıyor

temiz format ise windows cd sinde yapılıyor toshıbanın programlarını ayrıca ındırmenız gerekıyor.

performans ta dusme gorursenız temiz format

acılısta sorunlar olusuyor toshıba programlarında calısrıekn hata verıyorsa recovery ı onerıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    pro2000 laptop wifi sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş konuştuktan sora verdikleri tepkiye göre banada mesaj atarsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

merhabalar öncelikle free dos olarak geldiyse işletim sistemsiz orada windows 7 platformu ıle uyumlu anlamdada yazmıs olabilrler.vista yuklemenı kesınlıkle tavsıye etmıyorum cok yavas bı ısletım sistemi win7 home premıum ve ultimate kurarsan canavar gıbı olur pc.

recovery cd si olmadıkca toshiba dan gelen programları kısayol tuslarını tanımaz tosshıbanın sitesinden driver% utulities a tıkla oradan indirebilirisn

windows 7 driverları otamatık tanıyor vistada bir de drıver yuklemek zorunda kalabilirsin

toshiba nın sitesinden tüm programları indirdim nekadar varsa ama hala eksik olan kısayollar özellikler var mesela F1 lerde ki bütün kısa yolları tanıo ama ses mute ses kısma ve açmayı tanımıo... bgn toshiba yı aradım recovery cd sini satın almak için tam 6 ayrı telefona bağladılar kendilerinin de haberi yok en son izmir serviste bi genç e bağladılar... yokmuş ellerinde zor gelirmiş geldiği zaman bitiomuş artık pek tercih etmiomiş firma üretmeyi (serviste format attırmak milleti kazıklamak daha cazip) dedim saol arkadaşm korsan indircem ben... sen bilirsin dedi

• ben kavga ettim yok die tutturdular.... kardeş özelden bi konuşalım ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.