Şimdi Ara

TOSHİBA L500-1UU Wireless problemi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar 1 ay önce format attım tüm bilgileri silindi sonra toshibanın kendi sitesinden driverları kurdum fn tuşu çalışıyor fakat wireless i fn tuşundan kapattığımda hala internete bağlı kalıyor ve sitelerde sorunsuz açılıyor bunu nasıl çözebilirim?

• ağ bağdaştırıcınızı devre dışı bırakırsanız internetiniz kesilir. Bilgisayarı yeniden açtıktan sonra aynı yerden etkinleştirerek tekrar kullanabilirsiniz.
  • ben wirelessi kapattığımda internet bağlantısı da kesilsin istiyorum format atmadan önce öyleydi acaba eksik bir programı falan mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rittergym01

ben wirelessi kapattığımda internet bağlantısı da kesilsin istiyorum format atmadan önce öyleydi acaba eksik bir programı falan mı var?

Wireless sürücüsünü kaldırıp yeniden kur, sanırım düzelir. Hatta aşağıdaki linkten daha güncel sürücü var mı bak, var sa onu indirip kur.
    http://www.toshiba-turkey.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=25&service=SE

• quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: rittergym01

ben wirelessi kapattığımda internet bağlantısı da kesilsin istiyorum format atmadan önce öyleydi acaba eksik bir programı falan mı var?

Wireless sürücüsünü kaldırıp yeniden kur, sanırım düzelir. Hatta aşağıdaki linkten daha güncel sürücü var mı bak, var sa onu indirip kur.
    http://www.toshiba-turkey.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=25&service=SE

çok sağol ordan indirdim oldu.Bu intel rapid depolama teknolojisi de görünmüyor aynı işlemi yapsam o da düzelir mi?

• Düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Düzelir

düzelmedi ya kaldırıp tekrar kurdum yine görünmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence pek önemli bir şey değil, ben hiç kurmuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.