Şimdi Ara

Toshiba L505-10X ..yorumlarınızı bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci : Intel Core 2 Duo P7450
    İşlemci Hızı : 2,13 GHz, 3 MB L2, 1066 MHz
    Bellek : 4 GB
    Ağırlık : 2,7 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 1 GB (Max 2303 MB Paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : 10/100
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR3
    Model : SATELLITE L505-10X
    Ekran Özelliği : TruBrite 16:9 HD TFT
    Grafik Tipi : ATI Radeon HD4650
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Pil Tipi : Li-Ion
    Menşei : İthal
    Sabit Disk : 400 GB
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 2 Adet
    Yazılım : Windows 7 Home Premium

Teknosada 1794 tl maximuma 10 taksit ..Yarın bu pc yi almayı düşünüyorum arkadaşlar..Sizce fiyat/perf. olarak nasıldır.Ekran kartı 1gb olduğundan bu modele yöneldim.Başka önerebileceğiniz model olursa önerilerinizi bekliyorum..

• Bende toshibanın bu modelini düşünüyorm.. Yormlarınızı bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekaist

Bende toshibanın bu modelini düşünüyorm.. Yormlarınızı bekliyoruz...
    İlla Toshiba istiyorsanız alınabilir. Ancak benzer fiyata çook daha iyileri mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

İlla Toshiba istiyorsanız alınabilir. Ancak benzer fiyata çook daha iyileri mevcut...

Alıntıları Göster
    hangileri mesela. benim içn marka önemli değil. öncelik performans
  • quote:

hangileri mesela. benim içn marka önemli değil. öncelik performans

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-119tk-tj75-core-i5-430m-2.26-ghz-6144mb-640gb-dvdrw-15,6-1024mb-hd5650-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=42475

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-119tk-tj75-core-i5-430m-2.26-ghz-6144mb-640gb-dvdrw-15,6-1024mb-hd5650-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=42475

Alıntıları Göster
    bu biraz fazla performans ve bütçem için biraz pahalı. ben 1800 liraaya kadar alabilirim.

• quote:

bu biraz fazla performans ve bütçem için biraz pahalı. ben 1800 liraaya kadar alabilirim.

Alıntıları Göster
    bu da olabilir aslındahttp://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tr85-dm-005tk-tr85-core-2-duo-p8700-2.53-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-512mb-g105m-bt-cam-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=41634

• quote:

bu da olabilir aslındahttp://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tr85-dm-005tk-tr85-core-2-duo-p8700-2.53-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-512mb-g105m-bt-cam-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=41634

Alıntıları Göster
    eger henüz bir tercih yapmadıysan l505-10x i şiddetle tavsiye ederim ben çok memnunum gayet hızlı.çizim programlarında veya grafik tasarım programlarında rahatlıkla kullabilirsin hiç kasmıyor oyunlarda dahil...verdigin paraya değer+toshiba yani...düşünenlere duyurulur....eger aklında soru kaldıysa yardımcı olurum

• @SelimKaratas
    Bahsettigin modelin ekran kartı düşük - orta seviyede bir ekran karti. 1800 lirayı hakedecek bir model değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 8 Şubat 2010; 16:22:00 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    ekran kartı düşük degil orta seviyede ki şunu unutmamak gerekir iyi bir ekran kartlı laptop 3000 tl den başlar fiyatı tabi uyduruk bir marka laptop alınmadıysa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalmanyağı -- 9 Şubat 2010; 22:49:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalmanyağı

ekran kartı düşük degil orta seviyede ki şunu unutmamak gerekir iyi bir ekran kartlı laptop 3000 tl den başlar fiyatı tabi uyduruk bir marka laptop alınmadıysa...

Alıntıları Göster
    arkadaslar bnde toshıba marka laptop alcam ama ne alcağıma karar weremıyorum core 2 duo işlemci 2.50 ghz işlemci hızı 1 gb paylasımsız ekran kartı 500 gb harddısk ı olan ve ısınmayan en son cıkan oyunları rahatlıkla acabılen bı pc arıyorum butcem en fazla 2.000 tl bna yardımcı olurmusunuz en cok oyun oynuyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wuspertos35

arkadaslar bnde toshıba marka laptop alcam ama ne alcağıma karar weremıyorum core 2 duo işlemci 2.50 ghz işlemci hızı 1 gb paylasımsız ekran kartı 500 gb harddısk ı olan ve ısınmayan en son cıkan oyunları rahatlıkla acabılen bı pc arıyorum butcem en fazla 2.000 tl bna yardımcı olurmusunuz en cok oyun oynuyorum :D

5650'den daha iyi ekran bir ekran kartlı bir laptop alamazsın . Acer ve Packard Bell 'in 5740 ve TJ75 serileri tam aradığın cihazlar. Toshiba'nın böyle bir modeli yok maalesef...

@kartalmanyağı
    Piyasada 1300 liradan itibaren 5650 li laptoplar mevcut. 5650 gayet iyi bir ekran kartı. Zaten ondan sonra GTX260lar geliyor. Onların da fiyatı 2500-3000 tl arasında. Bahsettiğim cihazlar uyduruk denilebilecek kasaya sahip modeller değil..

• quote:

quote:

5650'den daha iyi ekran bir ekran kartlı bir laptop alamazsın . Acer ve Packard Bell 'in 5740 ve TJ75 serileri tam aradığın cihazlar. Toshiba'nın böyle bir modeli yok maalesef...

@kartalmanyağı
    Piyasada 1300 liradan itibaren 5650 li laptoplar mevcut. 5650 gayet iyi bir ekran kartı. Zaten ondan sonra GTX260lar geliyor. Onların da fiyatı 2500-3000 tl arasında. Bahsettiğim cihazlar uyduruk denilebilecek kasaya sahip modeller değil..

Alıntıları Göster
    bence toshiba gerçekten çok kaliteli mallar üretiyo. hiç bi sorunu yok 10 yıllık toshiba laptop umu emekli yapıp babama verdim (hala çalışıyo) bende a350-233 aldım kasa aynı galiba çok memnun kalırsın.

• quote:

fiyatı biraz çıkartırsan bu model çok ii gerçekten:)

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=86107&ad=TOSHiBA+A500-132+P8700+4GB+400GB+16+VHP+Tasinabilir+Bilgisayar

alttaki de tam bütçene göre

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=109203

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

fiyatı biraz çıkartırsan bu model çok ii gerçekten:)

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=86107&ad=TOSHiBA+A500-132+P8700+4GB+400GB+16+VHP+Tasinabilir+Bilgisayar

alttaki de tam bütçene göre

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=109203

Alıntıları Göster
    eediz kardesim toshıba 500-1dn gayet uygun fıyatta daha once baktıqımda 2.100 tl kadar bısıydı galıba onu alıcam ama 1 ay ıcerısınde toshıbanın core i5 ve core i7 leri cıkcakmıs onlardan al dıo sınıf arkadasım snce ne yapmalıyım ztn 13 martta alcam pc yı :D

• bende toshoba l505 almayı dusunuyorumda . memnun olmadıgın bır ozellıgı varmı
    kasası nasıl parcalar ıyı oturmusmu oynama gıcırdama yapıyormu
    laptop nasıl acılıs kapanıs hızlımı
    cok sordum ama az para vermıycem degmesı lazım verdıgım rakama uzun surelı kullanıcam bırde bırkac yıl
    ısınma sorunu varmı bu laptopun
    yada her l505 de olan herangı bır sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

bende toshoba l505 almayı dusunuyorumda . memnun olmadıgın bır ozellıgı varmı
    cok sordum ama az para vermıycem degmesı lazım verdıgım rakama uzun surelı kullanıcam bırde bırkac yıl

mrb arkdaşım l505-10x kullanıyorum aslında işimi görüyor fazla oyun oynamam ama kurduğum oyunlarda hiç kasmadı(need for speed,call of duty gibi),grafik ve tasarım için denedim herhangi bir sorun göremedim(solidworks,photoshop,autocad gibi)
    gıcırdama filan yapmıyor kasa sağlam yani zaten o yüzden aynı özellikteki diğer laptoplardan pahalı tabi içini açıp bakamıyorsun aa adamlar nasıl yapmış die:)pili 2.5 saat gidiyor,hoparlörüde fena degil bence,ekran normal videolarda normal hd filmlerde gayet iyi gösteriyor....bilgisayarı yeniden başlattım kapanıp açılması 1 dk gibi sürdü onu sormuşssun.....havalandırma sol tarafta ve altta,2 usb girişi var onlarda sağda şimdi şunun için söylüyorum laptop alırken bakmanda fayda var havalandırma örneğin sağda olsa rahatsız eder adamı o hava....ısınma olayına gelince alırken touchpad ine dokunmuştum diğer bilgisayarlara göre sanki sıcak gibi buldum ama kullanmaya başlayınca normal yani öle ateş gibi değil ....tabi bide yazın görmek lazım....teknik özelliklerini anlatmadım zaten her yerde var ...şimdi aynı fiyata falanca markaların daha üst seviyede ekran kartı yada işlemcili bilgisayarları var ama güvenemedim,senede 3-4 kere laptop servisine uğrayan arkadaşlarımı görünce tırstım,he ben uğramıcam mı olabilir tabi sonuçta kul yapısı,bir de ortada istatistiki bir bilgi var bu konuda dünyanın en büyük bağımsız teknik servisi SquareTrade en az arıza yapan laptop markalarını açıkladı buna göre az arıza yapan:
    asus ve toshiba,en çok arızalanan ise hp ama o da diğerlerine bakışla 2-3 kat daha fazla satıyor.orjinali burda istersen bakabilirsinhttp://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalmanyağı

quote:

Orijinalden alıntı: cemark

bende toshoba l505 almayı dusunuyorumda . memnun olmadıgın bır ozellıgı varmı

mrb arkdaşım l505-10x kullanıyorum aslında işimi görüyor fazla oyun oynamam ama kurduğum oyunlarda hiç kasmadı(need for speed,call of duty gibi),grafik ve tasarım için denedim herhangi bir sorun göremedim(solidworks,photoshop,autocad gibi)
    gıcırdama filan yapmıyor kasa sağlam yani zaten o yüzden aynı özellikteki diğer laptoplardan pahalı tabi içini açıp bakamıyorsun aa adamlar nasıl yapmış die:)pili 2.5 saat gidiyor,hoparlörüde fena degil bence,ekran normal videolarda normal hd filmlerde gayet iyi gösteriyor....bilgisayarı yeniden başlattım kapanıp açılması 1 dk gibi sürdü onu sormuşssun.....havalandırma sol tarafta ve altta,2 usb girişi var onlarda sağda şimdi şunun için söylüyorum laptop alırken bakmanda fayda var havalandırma örneğin sağda olsa rahatsız eder adamı o hava....ısınma olayına gelince alırken touchpad ine dokunmuştum diğer bilgisayarlara göre sanki sıcak gibi buldum ama kullanmaya başlayınca normal yani öle ateş gibi değil ....tabi bide yazın görmek lazım....teknik özelliklerini anlatmadım zaten her yerde var ...şimdi aynı fiyata falanca markaların daha üst seviyede ekran kartı yada işlemcili bilgisayarları var ama güvenemedim,senede 3-4 kere laptop servisine uğrayan arkadaşlarımı görünce tırstım,he ben uğramıcam mı olabilir tabi sonuçta kul yapısı,bir de ortada istatistiki bir bilgi var bu konuda dünyanın en büyük bağımsız teknik servisi SquareTrade en az arıza yapan laptop markalarını açıkladı buna göre az arıza yapan:
    asus ve toshiba,en çok arızalanan ise hp ama o da diğerlerine bakışla 2-3 kat daha fazla satıyor.orjinali burda istersen bakabilirsinhttp://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

Alıntıları Göster
    arkadaşlar toshibanın kasaları çok ii gerçekten ve çok şıklar. bi kere harman/kardon var yani benim gibi müzik delileri için kesinlikle inanılmaz bi fırsat. ayrıca i5 i7 leri bekle bencede eğer bekleyecek zamanın varsa bi çok modelin fiyatı düşer ozman.

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

arkadaşlar toshibanın kasaları çok ii gerçekten ve çok şıklar. bi kere harman/kardon var yani benim gibi müzik delileri için kesinlikle inanılmaz bi fırsat. ayrıca i5 i7 leri bekle bencede eğer bekleyecek zamanın varsa bi çok modelin fiyatı düşer ozman.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende yaklaşık 2 saat önce aldım bu makinadan. Webcam çok berbat ayarlarılada baya ugraştım ama nafile bu konu fikri olan birileri varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erthuu

Arkadaşlar bende yaklaşık 2 saat önce aldım bu makinadan. Webcam çok berbat ayarlarılada baya ugraştım ama nafile bu konu fikri olan birileri varmı acaba?

Alıntıları Göster
    arkadasım forumda dolasırken bu soruyu herkes soluo bnm kardesımdede toshıba war webcam ın uzerındekı koruyucu şefaf kağıdı cıkardınmı cıkarmassan bulanık ve karartılı gosterıo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.