Bildirim
Toshiba L505 FN F8 sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorun değişti.
Normalde FN tuşuna basınca yukarıdan menü geliyormuş. Şimdi o menü gelmiyor ekrana. -
ayni pcden kullaniyorum baslangicda calisan programlardan birini kapatmissan gorunmez programin adini unuttum sabah pcyi acinca soyleyim benimde nasima cok geldi bu durum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım intel'in yardımcı programı engelliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
Sanırım intel'in yardımcı programı engelliyor.
valla bilmiyorum bende de ara sira oluyor msconfigden aciyorum duzeliyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: yhackup
ayni pcden kullaniyorum baslangicda calisan programlardan birini kapatmissan gorunmez programin adini unuttum sabah pcyi acinca soyleyim benimde nasima cok geldi bu durum..
bende öyle düşündüm ve hepsini aktif ettim fakat yine bi aksiyon yok.
http://www.****/toshiba-notebook-f6/toshiba-satellite-l505-10x-fn-tusu-sorunu-t11146.html
Burda yazanların hepsi tamam ama açılmıyor.
Tamamdır sorunu çözdüm. flash cards utility ve value added package driverlerını indirip tekrar kurdum. bunların yanında asist gibi bi kaç tane daha driver vardı. onlarıda indirip tekrar kurdum menü geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwer -- 28 Ekim 2011; 23:16:52 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios şifresini unuttum
- veriyi korumak için içeriği şifrele aktif değil
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- geforce experience açılmıyor
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- komut istemi
- secure boot nedir
- biosa nasıl girilir windows 10
- wifi hızlandırma
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X