Şimdi Ara

Toshiba L650-11F notebook ve render

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar Ben mimarlık öğrencisiyim ve 3DS max de tasarım ve modelleme yapmam gerekiyor bunun için bir bilgisayar aldım açıkcası render hakkında pek bir bilgim olmadığı için aşağıda özelliklerini belirttiğim Toshiba L650-11F notebook aldım.Siz tecrübeli arkadaşlarıma birkaç sorum olacak açıkcası bu soruların cevabını alamadan 3DS MAX kullanmaya render almaya başlayamayacağım.
    Sistem Özellikleri:
    İşlemci Intel® Core i5-430M İşlemci (2,26 / 2,53 Turbo GHz, 3 MB L2 cache, 1066 MHZ FSB)
    Sistem Belleği 4 GB (2 + 2) DDR3 RAM - max. 8 GB (1066 MHz)
    Ekran Kartı 1 GB DDR3 ATI MOBILITY RADEON? HD 5650 Harici Ekran Kartı
    Ekran 15.6" LED arka ışık teknolojisine sahip Toshiba TruBrite® 16:9 HD TFT ekran (1.366 x 768 çözünürlük)

1. Arkadaşlar bilgisayarım 3DS MAX 2010 kullanmak için sizce yeterlimi?
    2.Render alırken ısınma sorunu ile karşılaşıp bilgisayarda hasara yol açarmıyım?
    3.3DSMAX 2010 un yerine önerebileceğiniz bu bilgisayardan daha iyi bir performans almamı sağlayacak 3DS max sürümü nedir acaba?

Cevaplayan Arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

İskender Armağan

• Usta kullanmak ve kendini alıştırmak için yeter. Ben iş için kimseye laptop tavsiye etmem çünkü hem çok pahalıdır ondan çok daha az fiyata süper bir masaüstü toplayabilir endüstriyel bazda iş çıkartabilirdiniz. Ama şimdi elinizde çabucak ısınacak sorunlu bir makina olacak. Ama sonuç olarak genel işlemlerde size yetecektir. Birde şu yanlışı yapmayalım laptopla masasüt arasındaki donaım ürünlerinin adı aynı olsada kendisi aynı değildir. Çünkü aşırı derecede ufaltılmış ve soğutmadan ödün verilmiştir. Performansları arasında dikkat çekici fark vardır. Yani 5 yıllık bir sıradan masaüstü ile daha rahat çalışabilceğinizi söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylosoft

Usta kullanmak ve kendini alıştırmak için yeter. Ben iş için kimseye laptop tavsiye etmem çünkü hem çok pahalıdır ondan çok daha az fiyata süper bir masaüstü toplayabilir endüstriyel bazda iş çıkartabilirdiniz. Ama şimdi elinizde çabucak ısınacak sorunlu bir makina olacak. Ama sonuç olarak genel işlemlerde size yetecektir. Birde şu yanlışı yapmayalım laptopla masasüt arasındaki donaım ürünlerinin adı aynı olsada kendisi aynı değildir. Çünkü aşırı derecede ufaltılmış ve soğutmadan ödün verilmiştir. Performansları arasında dikkat çekici fark vardır. Yani 5 yıllık bir sıradan masaüstü ile daha rahat çalışabilceğinizi söyleyeyim.

teşekkür ederim cevabınız için.. peki bu ısınma hasara yol açar mı? ve bu ısınmanın önüne nasıl geçebilirim? önerebileceğiniz soğutucu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkruleti34 -- 13 Ağustos 2010; 20:52:17 >

• Şu laptop altına konan sehpa gibi soğutucular var üstelik usb bağlantısı falan da var onlardan tavsiye ederim. Ararsanız rahatlıkla bulursunuz.
  • teşekkürler ilginiz için ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.