İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Hızı 2.53GHz Turbo İle 2.8GHz İşlemci Numarası 460M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1066 MHz Sabit Disk Kapasitesi 500 GB HD Dönüş Hızı 5400 Rpm İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası ATI VGA Chipset Modeli HD5650 Ekran Boyu(inch) 15.6" Monitör Tipi LED Toshiba TruBrite® Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürüdcü DVD±RW Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr -Ing 64 Bit Ağırlık 2.8 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
bendede bir alt modeli var piyasadaki tüm oyunlar full ayarda oynuyorum
Bende merak ediyorum bu modeli fiyatıda baya düşmüş vatanda %20 indirimle, kullananlar varsa artı ve eksi yönlerini yazabilirler mi?
hocam bende dell5010 4645 almayı düşünüodum o kalmamış vatanda baktım toshibadaki indirimi görünce bende baya şaşırdım toshibayı almaya karar verdim:)))eğer makinayı aldıysan bizi bilgilendirebilir misin?
Hocam bende bu laptoptan aldım kullanıcıları varsa pc hakkında bilgiverebilirler mi benmki henüz gelmedi..Genel anlamda performans ısınma vs nasıl..
Beyler bende bu laptoptan almayı düşünüyorum kullanan var mıdır , nasıldır bu pc?L serisinin kasası iyi değil diyorlarmış ?
ben de bu laptoptan almayı düşünüyorum sizce nasıl yeni link yeni fiyat